handealan Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2009 1.123 9 158 Edirne 25 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi handealan #1 kızlar salon takımlarım geldi salonum resmde gördüğünüz gibi olacak ama perdeye kaarar veremedim stor üstüne katlamalı perde düşünüyorum ama sizce nasıl olur başlığıda harf yutarak yazmışım yanlışlıkla Son düzenleme: 25 Mayıs 2011
kızlar salon takımlarım geldi salonum resmde gördüğünüz gibi olacak ama perdeye kaarar veremedim stor üstüne katlamalı perde düşünüyorum ama sizce nasıl olur başlığıda harf yutarak yazmışım yanlışlıkla
enyrose ♥˙·٠•●♥ &# Kayıtlı Üye 8 Ekim 2010 2.026 4 116 Muğla 25 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi handealan #2 bence çok güzel olur cnm. katlamalı tül biraz zahmetli yıkaması takması insanı biraz uğraştırıyor ama bence en şıkda katlamalı duruyor. ayrıca salonunda çok güzel olmuş cnm.iyi günlerde kullan.
bence çok güzel olur cnm. katlamalı tül biraz zahmetli yıkaması takması insanı biraz uğraştırıyor ama bence en şıkda katlamalı duruyor. ayrıca salonunda çok güzel olmuş cnm.iyi günlerde kullan.
handealan Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2009 1.123 9 158 Edirne 26 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi handealan #3 enyrose .!.: bence çok güzel olur cnm. katlamalı tül biraz zahmetli yıkaması takması insanı biraz uğraştırıyor ama bence en şıkda katlamalı duruyor. ayrıca salonunda çok güzel olmuş cnm.iyi günlerde kullan. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.cok zahmetli imiş kullanması biliyorum ama başka bir perdede mantıklı gelmiyor
enyrose .!.: bence çok güzel olur cnm. katlamalı tül biraz zahmetli yıkaması takması insanı biraz uğraştırıyor ama bence en şıkda katlamalı duruyor. ayrıca salonunda çok güzel olmuş cnm.iyi günlerde kullan. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.cok zahmetli imiş kullanması biliyorum ama başka bir perdede mantıklı gelmiyor