• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon yerleştirmesi yardım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
eğer amaç masayı rahatlatmaksa mecbur masa ordan çıkacak.şöyle olsa;masayı ordan çıkarıp vitrini konsolun yan tarafına koysan ikili koltuğunuda masanın bitimine doğru yani 3lünün tam karşısına böylece koltuklar bir arada olur.masayıda 2li koltuğun yerine kapı girişine alsan olmazmı?

eğer amaç masayı rahatlatmaksa mecbur masa ordan çıkacak.şöyle olsa;masayı ordan çıkarıp vitrini konsolun yan tarafına koysan ikili koltuğunuda masanın bitimine doğru yani 3lünün tam karşısına böylece koltuklar bir arada olur.masayıda 2li koltuğun yerine kapı girişine alsan olmazmı?

onu da denedim olmuyor :(( ev tuhaf:(( o zaman masanın olduğu yer çok boş oluyor ve koltuk koyduğum zaman yakışmıyor:(

bence o yemek masasının ordakı konsolu ordan al ve oraya guzel ıc acıcı bır tablo koy duvara. hem ınsanların gırıp gecmesı daha kolay olur.o konsol bufe hatta gunluk odandakı sıyah bufe vs seyler evını cok kapatmıs halbukı gunluk odanın renklerı harıka bence.o bufenın rafları ya da ne bılıyım o konsolun ust yuzeyını krem rengı yapıskanlı folyo yap ya da dolap kapaklarını bıraz renk versın o karartılık gıtsın.benım de tv unıtem venge rengı ve coook tozlanıyor ben de beyaz yapıskanlı folyo aldım raflarını tv yı koydugum yerı fılan kapladım hem modern gorundu hem tozlansa bıle bellı olmuyor

bana resmini koyarmısın yapışkanlı folyoyla kaplayınca nasıl oldu bende sevmiyorum çok toz oluyor siyah olunca :(

slm arkadaşlar salonum resimdeki gibi fakat eşyalar üst üste duruyo sanki üzerime üzerime geliyor ve misafirim geldiği zaman yemek masamı kullanamıyorum bana yerleşim için yardımcı olurmusunuz neyi nereye koymalıyımmm:((Eki Görüntüle 526946 Eki Görüntüle 526948 Eki Görüntüle 526949

aynı dertten bende muzdaribim vitrin gümüşlük vs.... boş iş zamanında hevesle alıyoruz sonra atacak yer arıyoruz vitrinimi kızıma dolap yaptım sizde öyle bir şey yapma şansınız varsa düşünebilirsiniz en azından gözünüz yorulmaz odada

döşenmesi zor bir salon hakkaten eşya da çok olunca zor ...
ama gümüşlüğün yerine merdiven çıkıntısına rağmen sığar gibi sanki aynalı konsolu koy ..masanı da ikili koltuğun yerine...
tekli koltuklarını aynalı konsolun yerine al...pencere önüne 3 lü koltuğu ve tam karşısına da 2 li koltuğu koy böylece kapının girişi açılmış olur..gümüşlüğü de ben senin yerinde olsam oturma odasındaki dar olanla değiştiririm çünkü o dar olanı salonda bi köşeye koymak daha kolay bence...

konuyla alakalı değil konu sahibi arkadaşımdan özür dileyerek bi sorum olcak sizlere;
benimde salonum da hem yemek odası hem oturma grubu var bende eşya fazlalığından bunalıyorum evin şeklini değiştriyorum hep en son yaptığım ise evi baya ferahlattı ama tekli koltuklar yan yana gelmedi yani biri bi köşede diğeri ise çaprazında duruyor. sizce oturma odalarında tekli koltuklar illa yan yana olmazk zorundalara mı ?

Back
X