• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Salon Dekorasyon'' Yarışma Anketi

Salon Dekorasyon Yarışma Anketi

• 1. Salon Dekorasyon

OY: 7 2,2%
  • 2. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]5.Kartanesi:hooray:[/COLOR]

OY: 25 7,7%
  • 3. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 4. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]1.Gülsemin:hooray:[/COLOR]

OY: 128 39,5%
  • 5. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 6. Salon Dekorasyon

OY: 13 4,0%
  • 7. Salon Dekorasyon

OY: 9 2,8%
  • 8. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]3.Safir:hooray:[/COLOR]

OY: 21 6,5%
  • 9. Salon Dekorasyon

OY: 12 3,7%
  • 10.Salon Dekorasyon

OY: 4 1,2%
  • 11.Salon Dekorasyon

OY: 5 1,5%
  • 12.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]2.deryalım 1974:hooray:[/COLOR]

OY: 56 17,3%
  • 13.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]4.köfte:):hooray:[/COLOR]

OY: 40 12,3%

• Ankete Katılan
    324
hepsi birbirinden güzel allah güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah...

bende 4 numaradan yana kullandım oyumu sade ve şık...

hepsi birbirinden şık süper salonlar içim gitti valla kendi evim olunca (şuan kaynananın evindeyiz malum)salonumu döşerken güzel fikirler edenebileceğim bir yarışma oldu emeği geçenlerin emeklerine gönüllerine sağlık.......
birazdan oy kullanıcam ama karar veremedim malesef.....

Bende oyumu kullandım arkadaşlar...
Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim...

bersule ablisimm:asigim:
yarismadan sonra kimler oy verdi gorebilcekmiyiz:asigim:

1-3-5-6 nolu salonlar hariç diğer salonların çogunu begendim.:)
2 nolu salon gayet sade ve uyumlu olmuş dekoru. kahve nubuk perdeler benım perdelerimle aynı, hatta tülleride yedek tüllerimin aynısı.kahve tonlarına bayılırım ama eskitme benim pek tarzım sayılmaz, o yüzden eledim 2yi.
3.no keşke koltuklarının fotosunu da çekseymiş.
4.salonun tablosuna bayıldım bir de yüksek pencereleri. ancak kırmızı değilde bordo tonlarını salona daha yakıstırırım. fazla kırmızı benım gözlerimi birazcık yordu, birde halının kırmızısı uymamış ve modern bi halı tarzı daha cok uyardı sanki.
6.noya tavsiyem bence hoş oda ama daha açık renk tüller ve koltuk üzeri yastıklar, farklı tonlardaki aksesuarlarla daha neşeli hale gelebilir bence.
9.salonun şark köşesi çok hoş, ancak genel dekore fazla desenli olmuş göz yorucu bana göre.halı+klim+koltuk+yastıklar+minderler.vs. bu salonun temizliği epey zor olmalı allah kolaylık versın:)
13.salon aynı benim eski bekar odama benziyo :) renkli yastıklar ve bol pufidik oyuncaklar.
işte benim tercihim 12. salon. gayet şık hemde sade, açık renkler, aydınlık iç açıcı mobilyalar.benim kullandığım tarz budur.tüller perdelerde gayet uyumlu ve odaya yakışmış.
gerçi daha kullanmadım bir iki gün daha geçsin öyle kullancam oyumu. şöyle sindire sindire. uzun zamandır katılamadığım ilk yarışma oldu, rahat rahat oy kullanma zevkine varayım baree :))

9 numaralı salonun köşesi ilk dikkatimi çeken yerdi... özellikle kilimler ve saz bide manzara şeklinde boyanmış camlar {sanırım dolap}
4 numaralı salonun halıların boyutu hariç çok hoşuma gitti
8 numaralı salonun vitrini koyu renk{pek tarzım değil} ama renk uyuymu güzel ve hoş duruyor.
11 numaralı salon yiyesim geldi.. antep fıstığı gibi ama vitrin biraz portmento gibi.
12 numaralı salonun perdeleri çok hoş ve salon gayet sade
13 numara çocuklu ve küçük evler için çook güzel

hangisini seçtim... o da bana kalsın artık

Son düzenleme:
ve 4 numaralı salon kiminse !!arkadaşım oyum sanaydı ama o halıları ya tek parça yapıver yada birleştiriverin... doğrusu zevklisin.tebrikler dayanamadım işte bana kalmadı.

bu arada,bende bordo renge tutkunum

4. salonun halilari hic gitmemis arkadasim halilarini degistir bence duvarlar kirmizi halilar bordolu uyumlu olmamis.. Ama duvar dekorasyonun harika..

Son düzenleme:
Yarışma sonunda da kim kime oy verdi görülmeyecek..Çünkü anketimizi ona göre hazırladık,hangi adaya kim oy verdi şıkkını işaretlemedik..Gerek yok diye düşünüyorum yarışmalarda:))

İsteyen yorumlarında şuna verdim,buna verdim diye belirtebiliyor,isteyen ise hiç yorum yapmadan direk tercihini işaretliyor..Bu lüks de adayların değil,oy verenlerin olsun değil mi ama deluuuuuanlılar:)

Salon yenilemeyi umuyoruz biz de elimiz genişlerse tabii:( : (
Bana ışık verdi 4 numara..O kadar beğendim ki.
Ferah ,aydınlık,insanın içi açılıyor yahu..
Ama bir kaç tane daha var çok beğendiğim..1 numara da iyiydi ama 4 numara tam benim zevkime göre döşenmiş..

Şansınız bol olsun arkadaşlar..

aslında hepside ayrı güzel ve özenle döşenmiş :) her salonda eminim hepimiz için hoş bir görüntü yakaladık:) hepiniz evinizde güle güle ve huzur içerisinde oturun... mutluluklar......

Bütün evleri tebrik ediyorum hepsine yuvalarında huzur dilerim
13 num beğendim çok tatlı
8 numara güzel zevkli döşenmiş
2 yi de beğendim fakat perde farklı olabilirdi
fakat oyumu 4 verdim bence çok modern

Tüm dekorasyonlara bayıldım. Hepsi benim tarzımı yansıtmıyor; ama önemli olan benim tarzıma uygun olması değil, kendi içinde uyumlu olması sanırım. Oyumu az sonra kullanacağım. Ancak bu kez, diğer yarışmalardan farklı olarak evlerin sahiplerini merak etmek yerine, onların kişilikleri hakkında kendimce fikirler yürütüyorum. Düzenli, titiz, hayat dolu, neşeli, kuralcı vb.
İsimler açıklandığında belki çok şaşıracağım, belki de "Ben bilimiştim zaten." diyeceğim.
Berşuleciğim, çok hoş bir yarışma düzenlemişsin. Sana ve fikir annesine teşekkür ederim.
Sevgiler canım...

Oyum 13.numaraya gitti. Hayırlı uğurlu olsun. Tam benim tarzım, çok güzel. Hem salon hem oturma odası havasında. Ama daha önce belirttiğim ufak tefek değişiklikler olursa çok daha güzel olur.

Hepsi birbirinden güzel,huzurla,sağlıkla oturmalarını nasip ediyorum.
ben de oyumu kullandım veee 2 no'lu salon takımına verdim.

Ben hala düşünüyorum.
iki salon arasın da kararsız kaldım azcık daha düşüne durayım.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin tüm arkadaşlara.

4 ve 12 cok hoş ama bırını secmem gerekıyordu malesef. emegı gecen herkese teşekkur ederım.yerı ve zamanımı bılemıyorum ama 4 numaralı dekorasyondakı tabloyu cok begenıyorum nette farklı bır manzarasını begendım ama nerede bulacagımı bılemıyorum yarışmanın sonucu bellı olduktan sonra haberdar olabılırmıyım acep:)

Diğer yarışmalarımızda olduğu gibi sonuç açıklandıktan sonra hangi salon kime ait yazacağım elbette:)

Herşeyden bilginiz olacak arkadaşlar hele oylamamız sonlansın..
25/02/2008 oylama için son tarihtir..

Canım Berşule,ne güzel uğraşılar buluyorsun.. Site seninde hakkını ödeyemez..Emeği geçenlerin emeklerine sağlık

Back