• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Salon Dekorasyon'' Yarışma Anketi

Salon Dekorasyon Yarışma Anketi

• 1. Salon Dekorasyon

OY: 7 2,2%
  • 2. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]5.Kartanesi:hooray:[/COLOR]

OY: 25 7,7%
  • 3. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 4. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]1.Gülsemin:hooray:[/COLOR]

OY: 128 39,5%
  • 5. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 6. Salon Dekorasyon

OY: 13 4,0%
  • 7. Salon Dekorasyon

OY: 9 2,8%
  • 8. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]3.Safir:hooray:[/COLOR]

OY: 21 6,5%
  • 9. Salon Dekorasyon

OY: 12 3,7%
  • 10.Salon Dekorasyon

OY: 4 1,2%
  • 11.Salon Dekorasyon

OY: 5 1,5%
  • 12.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]2.deryalım 1974:hooray:[/COLOR]

OY: 56 17,3%
  • 13.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]4.köfte:):hooray:[/COLOR]

OY: 40 12,3%

• Ankete Katılan
    324
13 numaralı salon benim salonuma benziyor. Oturma odası havasında.
Koltuklarımda turuncu. En çok orda rahat ederdim sanırım.
4 numaralı salonda güzel. Anladığım kadarıyla çatı katı çok severim, fakat
genel olarak bakınca halılar gözüme battı. Duvar rengine uysun diye seçilmiş
olabilir ama benim fikrim daha sade bir halı olsa daha güzel görünürdü.
Çünkü ilk bakışta halı göze çarpıyor.Duvardaki tablo harika.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın silebilirsiniz ama ben yine de yazma gereği duydum.Keşke olumsuz eleştrileri bir kenara bırakıp neyi niye beğendiğimizi yazsak .Daha keyifli bir yarışma olmaz mı?Hepsi kendi tarzında güzel ama bize uymayan bir tarzı eleştirmek pek şık kaçmıyor.Hele de kk da ki arkadaşlık ortamına yakışmıyor.Sevgiler arkadaşlar.

Bak seeeen:çok bilmiş smileyi:
Olumlu olumsuz eleştiri olmalıdır çünkü dekorasyon sahibi arkadaşlar fikir sahibi olurlar, belkide farklı bir açıdan bakıp "evet doğru olabilir, belki şurayı değiştirsem salonum daha güzel olabilir" diye düşünebilirler. Ben düşünürdüm mesela.

Hem bunda alınacak gocunacak ne var allasen özgürce bacım naniknanik

Olumlu olumsuz eleştiri olmalıdır çünkü dekorasyon sahibi arkadaşlar fikir sahibi olurlar, belkide farklı bir açıdan bakıp "evet doğru olabilir, belki şurayı değiştirsem salonum daha güzel olabilir" diye düşünebilirler. Ben düşünürdüm mesela.

Kuzum benim salonum yokki içlerinde:))gocunayım ama hiç senin dediğin açıdan bakmadım açıkçası, tabi bilmem ki fikir vermek açısından doğru olabilirsin.Gerçi ben senin için dememiştim genel bir yazıydı ama:)))))
lülülülülüüüüü

Kuzu güveçe katılıyorum ya özgürcecimmmmmmmmm..:)))))

Kötü amaçla değil yapılan eleştiriler.
Zaten diğer yarışmalarda da yorumlarımızı ekledik. Şöyle olsa daha iyi olurdu diye..

Hele ki ev dekorasyonu ile ilgili bir konu olunca farklı yorumlar gelmeden olmuyor..

Bu arada evet 4 nolu salon çok zevkli ama tek göze batan bence de halılar.

halılar o salona göre çok klasik, çok güzel halılar ama ne bileyim ortaya şöyle tek renk, şu tüylü halılar oluyor ya ondan olsaydı süper olurdu bence de...

Bu arada ben similer ekleyemiyorum ve yazı karakterlerimi de değiştiremiyorum ne oluyor?

Bu arada ben similer ekleyemiyorum ve yazı karakterlerimi de değiştiremiyorum ne oluyor?

Smiley mimiley yok kardeşim. :dil çıkarma smileyi:

Ceyar sistemi upgrade ediyormuş:merak şeysi:, ondan dolayı bazı aksaklıklar yaşanıyor. hafta sonuna kadar düzelecek, no panik.

Özgürce bacım çoklu alıntı yapılamadığından sanada yazayım, bana dedin diye yazmadım o mesajı, genel konuştum: depük smileyi kardeşim:

5* Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar,şayet böyle bir yorum olursa silinecektir.

Bu madde yarışma kurallarında mevcut arkadaşlar..

Herkes eleştiri de yapabilir ama dozunda,kararinde..kuzum'un yorumları açıklayıcı ve yönlendirici..Ne bir itam,ne hiciv ne de yerme,ne de şık olmayan bir cümle var..Gayet yerinde açıklamalar..
Zaten aksi olsaydı müdahale etmekten geri durmazdım..

Yarışmalarda illa övecez,göklere çıkaracağız diye bir şart yok:)
Herkes fikrini uygun bir dille söylerse(ki kuzuma tşk) sorun yok,bilakis yönlendirici,fikir verici açıklamalar daha faydalı olacaktır..

Bu topici aşağı aldınız ben geri kaldım he zaten giremiyorum bayadır bi baktım yarışma iyice bi incelemem lazım öyle oy veririm artık :)

9 numaralı ortam beni etkiledi... ama oyumu iyice inceledikten sonra vereceğim...yeni farkettim... resimlerin yayınlanlanmasını bekliyordum doğrusu... bende düşünmüştüm ama elenirim korkusuyla yollamadım... elişlerimi naklederken kıyıdan köşeden görülmüşdü de neyse.. kolay gelsin berşulem.

Son düzenleme:
Berşule teşekkürler çok güzel bir yarışma olacak bu da...
Fotoğraflara bakarken sanki özene bezene hazırlanmış ev dekorasyonu dergisine bakıyormuş gibi hissettim kendimi.
Ama daha karar veremedim, sanırım biraz daha baksam iyi olacak.

Hepsi çok güzel ve özenli, ben de 4 numaraya verdim oyumu,keşke bikaç tanesini birden oylayabilseydik.herkese iyi şanslar.Şulecim ellerine sağlık.

Şöyle bolca para olsa, ne döşerdim evi beee:kahpe felek smileyi:

Bu arada hala oyumu vermedim ben ya şakkıdı

Şöyle bolca para olsa, ne döşerdim evi beee:kahpe felek smileyi:

Bu arada hala oyumu vermedim ben ya şakkıdı

bence de para olsa ooof of neler yapmazdımki kanayan yarama parnak bastın (ağlayan hıçkıran smiley)

oyumu verdim hadi hayırlı olsun

ama hepside çok güzel di ya
seçmede zorlandım
valla
12 numarada karar kıldım bakalım kimmiş sahibi.

bende 4 mumaraya verdim fazla incelememisim en cok baktigin zaman duvarlar insanin göze carpiyor yoksa mobilyalarda birsey yok bir tv sehbasi, bir koltuk hali,hali daha uygun olabilridi birde orta sehba falan cok sade zannimca herkes duvar boyasina oy verdi en cok ilgimi ceken duvar boyasi ve taploydu benim

Başvuru bir hafta sürdü,oylama da bir hafta sürecek tıpkı diğer yarışmalarımızda olduğu gibi..Aceleye gerek yok daha zaman var,sindire sindire oylama yapınız arkadaşlar..

bende oyumu 4 numaraya verdim.sade,şık ve modern herşeyiyle bence.ev sahipleri çok zevkliymiş bence.
herkese bol şans diliyorum.

Back