• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Salon Dekorasyon'' Yarışma Anketi

Salon Dekorasyon Yarışma Anketi

• 1. Salon Dekorasyon

OY: 7 2,2%
  • 2. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]5.Kartanesi:hooray:[/COLOR]

OY: 25 7,7%
  • 3. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 4. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]1.Gülsemin:hooray:[/COLOR]

OY: 128 39,5%
  • 5. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 6. Salon Dekorasyon

OY: 13 4,0%
  • 7. Salon Dekorasyon

OY: 9 2,8%
  • 8. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]3.Safir:hooray:[/COLOR]

OY: 21 6,5%
  • 9. Salon Dekorasyon

OY: 12 3,7%
  • 10.Salon Dekorasyon

OY: 4 1,2%
  • 11.Salon Dekorasyon

OY: 5 1,5%
  • 12.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]2.deryalım 1974:hooray:[/COLOR]

OY: 56 17,3%
  • 13.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]4.köfte:):hooray:[/COLOR]

OY: 40 12,3%

• Ankete Katılan
    324
Berşuleciğim ellerine emeğine sağlık.
12 numaralı salona bayıldım.:asigim:
Allah içinde huzurla oturmayı nasip etsin.

hepsi birbirinden güzel... emeğinize sağlık . ben 4 numarayı çok beğendim. kırmızı rengi severim. odanın simetrisi dikkatimi çekti. çok hoş. duvardaki tabloyu beğendim. tek beğenmediğim halısı oldu ama genelde güzel.
bu arada şark köşesi de çok hoş olmuş yapan arkadaşın emeğine sağlık....

Bende verdim oyu mu keşke daha çok oy kullanabilsek yaa
13.salona verdim tam benim tarzımama 4. ve 12. de süperdi
4. ve 12. de yürekten oy versem kabul olur mu acep berşule

Dört nolu salon hayli cesur ve modern çizgiler taşıyor,tebrik ederim sahibini zevkinden ve cesaretinden ötürü.Kırmızı duvar herkesin cesaret edeceği bir şey değildir yani.Güle güle otursun.Ben dört numerro dedim.O salonda çay içecem ülen,kimdir sahabı?

Ben işte bu duruma bayılıyorum:)

Herkes ney kimin? diye meraktan çatlarken(jüri dahil),ney kime aittir bilen tek kişi benim..
Hehehehehehe bu harika bişey deluuuuuuanlılar:) Ben biliyom allı,morlu,siyahlı salonlar kimindir..
Bir hafta sonra salonların sahaplarını öğreneceksiniz efenim:)))))

Şimdi oy kullanma keyfini yaşayın..

berim bende kullandım oyumu
salonlar çok şık döşenmiş
tüm arkadaşların içlerinde huzurla oturmalarını dilerim :))

Ben işte bu duruma bayılıyorum:)

Herkes ney kimin? diye meraktan çatlarken(jüri dahil),ney kime aittir bilen tek kişi benim..
Hehehehehehe bu harika bişey deluuuuuuanlılar:) Ben biliyom allı,morlu,siyahlı salonlar kimindir..
Bir hafta sonra salonların sahaplarını öğreneceksiniz efenim:)))))

Şimdi oy kullanma keyfini yaşayın..

işin cefasını sen çekiyorsun şule ama sefasını da sürüyorsun bu bakımdan:))ellerine sağlık yine iyi iş çıkarmışsın

kesinlikle 4 numaralı salona oyum....
ben kırmızı delisiyim...
zaten benim evimde duvarından halısına
koltuğundan perdesine kadar kıpkırmızı....
12 numarayı da çok beğendim yalnız...

bersule seni kutlarim iyi is cikarmissin.

kizlar evleriniz harika.
güle güle, saglik, mutluluk ve huzurla oturun evlerinizde.
oyumu hangisine verdim yazmicam ama zor bir secim oldu bana göre.
birkac tanesi arasinda gidip geldim hep.sonunda kullanabildim.
acaba kimin salonuna oy verdim. ne zaman ögrenebilecegiz bunu bersule?
sen biliyosun tabi ben merakla bekliyorum.

kızlar kırmızı ev çok güzel dekore edilmiş hepsi birbirine uymuş duvardaki tabloda süpermişşşşşşşşş.

Bi ev varki oyumu verdigim tam zevkime göre döşenmiş ,yarışma sonunda kendisine mutlaka ulaşacam

Bende Salonlarinizin Hepsini Beğendim Hepsi Birbirinden Sicak Ve Içtenlikle Dekore Edilmiş Gerçekten Güzel Zevkler 12.salonu Ve 6. Salonu çok Beğendim..

Değişik zevklere göre değişik tarzda döşenmiş salonlar.

Tabii ki hepsi güzel. Ama 1 oy hakkımız var..hımmm.................

kesinlikle ve kesinlikle 12 numara cok zarif döşenmiş modern mobilyalar oldukca güzel

4 numara sadece duvar rengine oy verirsem 12 ye haksızlık olurdu diye düşünüyorum cünkü koltuklar ve halı tarzım değil

kesinlikle ve kesinlikle 12 numara cok zarif döşenmiş modern mobilyalar oldukca güzel

4 numara sadece duvar rengine oy verirsem 12 ye haksızlık olurdu diye düşünüyorum cünkü koltuklar ve halı tarzım değil

evet aynı düşüncedeyiz....benim içinde bütünlük önemlidir.yani koltuktan halıya perdeden duvardaki boyaya kadar uyum ararım .....aslında 2 ve 6 numara tarzım ama eksiklikler var yani perde tül yada duvar rengi ne biliyim duvarlar boş geldi...ama eşyalar çok güzel....dediğim gibi 12 numara benim tarzım olmamasına rağmen çok ince bi titizlikle döşemiş detaylara önem verilmiş ......aferin 12 numaraya....ayrıca hepsi güzel ama bunlar da benim favorilerim....

11 ile 12 arasında kararsız kaldım, sebebi de koltukları, şöyle kalabalık bir arkadaş grubu olsak, elimizde kahve fincanları, o koltuklara gömülüp koyu br sohbet tuttursak istedim... Ya da bir film izlesek hep birlikte... Öyle sıcak geldiler bana... Yalnız sehpa ve koltuk örtülerine tahammülü sıfır bir insan olduğum için galiba 12 yi seçeceğim, çünkü 11'de de 12'de de sehpa örtüsü var ama en azından 12'de koltuk örtüsü yok... 11'in örtüsüz hali bir odam, 12 de salonum olabilir bence...

Kusura bakmayın silebilirsiniz ama ben yine de yazma gereği duydum.Keşke olumsuz eleştrileri bir kenara bırakıp neyi niye beğendiğimizi yazsak .Daha keyifli bir yarışma olmaz mı?Hepsi kendi tarzında güzel ama bize uymayan bir tarzı eleştirmek pek şık kaçmıyor.Hele de kk da ki arkadaşlık ortamına yakışmıyor.Sevgiler arkadaşlar.

valla evler süper tereddütte kaldım berşucum eline sağlık tabiki hakeden kazansın
bnede söliyim bari bende 8e verdim oyuma karşılık harika bi sofraya davetiye beklyorum :)))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back