• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Salon Dekorasyon'' Yarışma Anketi

Salon Dekorasyon Yarışma Anketi

• 1. Salon Dekorasyon

OY: 7 2,2%
  • 2. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]5.Kartanesi:hooray:[/COLOR]

OY: 25 7,7%
  • 3. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 4. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]1.Gülsemin:hooray:[/COLOR]

OY: 128 39,5%
  • 5. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 6. Salon Dekorasyon

OY: 13 4,0%
  • 7. Salon Dekorasyon

OY: 9 2,8%
  • 8. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]3.Safir:hooray:[/COLOR]

OY: 21 6,5%
  • 9. Salon Dekorasyon

OY: 12 3,7%
  • 10.Salon Dekorasyon

OY: 4 1,2%
  • 11.Salon Dekorasyon

OY: 5 1,5%
  • 12.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]2.deryalım 1974:hooray:[/COLOR]

OY: 56 17,3%
  • 13.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]4.köfte:):hooray:[/COLOR]

OY: 40 12,3%

• Ankete Katılan
    324
2 ,8 ve 12 numaralı salonlar arasında kaldım...
2 numaralı salonda ki yerleşim bana biraz ters geldi yani sanki koltuklar ters konmuş ve alan daraltılmış..Ama koltukları ve sehpayı beğendim..
8 numaranın orta sehpası sanırım deri kaplama,yani puf niyetine.Ama çok boş kalmış gibi geldi orası bana ve o büyüklükte bir salon için orta sehpa biraz büyük ..Ama renk uyumu ve sade koltuklar gayet şık..Keşke masanın resmini de görebilseydik..
12 numaralı salon benim zevkime göre fazla açık renk..Belki objeler biraz daha değişik olabilirdi...Fakat perdeler ve takım çok uyumlu..Koltukların rahatlığı da cabası..

Oyum 12 numaraya..Herkese bol şans..

Katılan ve emek verip yarışmaya resimlerini yollayan herkese ;
Bu güzellikleri bize yaşatan canım kardeşim Berşuleme sonsuz teşekkürler​
...

bence en güseli benim beğendiğim 12. salon burdan harika görünüyor içinden nasıl görünür bilmem....

ben de 13. salonu beğendim. gerçi orası salondan çok oturma odasına benziyor ama olsun çok sıcak...

ayyy hadi artık sabırsızlıkla bekliyorum şu sonuçları ne kadarda meraklandım sanki ben yarışıyom:icecream:

25/02/2008 oylama için son tarihtir,sonra ''ben görmedim,duymadım,uyuyakaldım,gözümden kaçmış'' demeyin...:pis pis sırıtan smilesi:yada kısaca jeyyar

bende 6.salonun tw ünitesine bayıldım..12.salonun sadeliği çok hoş ama 13.salon benim gibi çocuksu bayanlar için süper bir salon tebrik ediyorum...

iloşun ve zazanın evlerini biliyorumjeyyar ama ben neden şimdi gördüm bunu yaa:çok üzgünüm:
bende koyardım senağlamasenağlama

Son düzenleme:
genelde oldukça ince zevkli salonlar yapılmış ancak ben ayrıntılara bakarım 13 numara oldukça spor pastek renklerle sevimliydi, 11 numara ço rahatlatıcı renklerle döşenmiş ferah bir salon, 9 numara ayyy o ev nasıl temizlenir klasik yapıyı bozan tek şey şark köşesinin avizesi ve sarmaşık,6 numara halına bayıldım,4 numara birde şu pervaneni kaldırsaydın 100 verecektim ama tek tek bütün aksesuarlarını incaladim evin sanat eseri tablo mübarek ama kırmızının da albenisi etkiedi beni oyum senin

BENi EN ÇOK ETKİLEYEN 2 NUMARA OLDU.
BENCE ÇOK ZEVKLİ ve OYUMU ONA VERDİM.

BU ARADA HER SALON AYRI BİR ZEVKiN YANSIMASIYDI.
HEPSİNİ İNCELEMEKTEN KEYiF ALDIM.
SALONLARINI PAYLAŞAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERiM.

Hepsi cok güzel sahibinin zevklerini aynaliyan incelikler cok önemli bence. Allah hepinizi mutlu huzurlu zevkle dösediginiz yuvalarinizda sicakligi bitmeyen günler nasip etsin. :nazar:

4 numaralı salona bayıldım valla
bende ferah bir salon istedim ama olmadı malesef
neyse ileri de geniş bir salonum olur inşallah
oyum 4 numaralıya gitti
zevkli dekarasyonu için tebrik ederim

4 numara güzeldi ama içinde rahat edeceğim salonu seçtim oda 13 numara...:))) cıvıl cıvıldı..allah sahibine mutlu günlerde oturmak nasip etsin;)

..........................................................................................

berşuleem emeklerine sağlıka.s. ben de istiyorum teşekkür:a015:

Son düzenleme:
4 güzeldi sade dekore edilmiş.insanın gözünü yormuyo.rahat Ama 9unda köşesi ilgimi çekti köy evi havası verilmiş keşke heryeri öyle olsaydı.

4 e bayıldım.Tam benim rengim.Ama keşke bi,r oy hakkım daha olsaydı.12 İLE 4 ARASINDA ZOR KARAR VERDİM DOĞRUSU.

ben yeni üye oldum mrh.
salonların hepsi güzel ben mavi rengi sevdiğimden 3.salona oy verdim

Back