- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.441
- 773
2 ,8 ve 12 numaralı salonlar arasında kaldım...
2 numaralı salonda ki yerleşim bana biraz ters geldi yani sanki koltuklar ters konmuş ve alan daraltılmış..Ama koltukları ve sehpayı beğendim..
8 numaranın orta sehpası sanırım deri kaplama,yani puf niyetine.Ama çok boş kalmış gibi geldi orası bana ve o büyüklükte bir salon için orta sehpa biraz büyük ..Ama renk uyumu ve sade koltuklar gayet şık..Keşke masanın resmini de görebilseydik..
12 numaralı salon benim zevkime göre fazla açık renk..Belki objeler biraz daha değişik olabilirdi...Fakat perdeler ve takım çok uyumlu..Koltukların rahatlığı da cabası..
Oyum 12 numaraya..Herkese bol şans..
Katılan ve emek verip yarışmaya resimlerini yollayan herkese ;
Bu güzellikleri bize yaşatan canım kardeşim Berşuleme sonsuz teşekkürler
...2 numaralı salonda ki yerleşim bana biraz ters geldi yani sanki koltuklar ters konmuş ve alan daraltılmış..Ama koltukları ve sehpayı beğendim..
8 numaranın orta sehpası sanırım deri kaplama,yani puf niyetine.Ama çok boş kalmış gibi geldi orası bana ve o büyüklükte bir salon için orta sehpa biraz büyük ..Ama renk uyumu ve sade koltuklar gayet şık..Keşke masanın resmini de görebilseydik..
12 numaralı salon benim zevkime göre fazla açık renk..Belki objeler biraz daha değişik olabilirdi...Fakat perdeler ve takım çok uyumlu..Koltukların rahatlığı da cabası..
Oyum 12 numaraya..Herkese bol şans..
Katılan ve emek verip yarışmaya resimlerini yollayan herkese ;
Bu güzellikleri bize yaşatan canım kardeşim Berşuleme sonsuz teşekkürler