2.Salon dekorasyon hakkında düşüncelerim.
Genel olarak uyumlu.İlk fotoğraf güzel ancak 2 .fotoğraf bildiğimiz klasik tarzdan. Sevmiyorum öyle gümüşlük vitrin filan, ama ilk foto tarz olarak güzel. a.s
4.salon dekorasyon hakkında görüşlerim
Duvarların rengi ve tablo çok güzel. Bittim. Ancak perdeler beni çok rahatsız etti ben öyle perde tercih etmezdim, zevk meselesi tabi. Birde halı gnel olarak salonun tarzına uymamış. Daha modern bir halı kullanılabilir.Koltuklar güzel. İkinci fotoda ise kullanılan aksesuarlar biraz fazla gibi . TV yanındaki çiçekler ve şamdanlar çok fazla, biraz daha sadeleştirilebilir. Ama genel olarak güzel bir dekorasyon.
12.Salon dekorasyon
Çok kalabalık duruyor eşyalar. Biraz eşyalarda kısıtlamaya gidilirse çok güzel.
13.Salon dekorasyon
İşte benim tarzım. a.s Hem salon hem oturma odası havasında.Salonu oturma odası olarak kullananlar için bence ideal. Yalnız ikinci resimde gümüşlüğün üstündeki çiçekler çok sırıtıyor. Masadaki saksı çiçek yerine daha başka şeyler kullanılabilir.Vazolarda sırıtmış. Tv sehpası biraz daha geniş olabilir, TV ortada havada asılı kalmış gibi duruyor.
6.Salon dekorasyon
İçimi geçmiş ne. Heryer siyah. Vampirella gibi. perdeler siyah, aaaaaaa gına geldi bana, hiç beğenmedim.:dilcikar:
Allahım çok mu eleştirdim.fisfisfis, fikir edinin işte kızlar ne güzel valla, ona göre şekillendirin evinizi.
hepinize başarılar. yerimseniben