• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Salon Dekorasyon'' Yarışma Anketi

Salon Dekorasyon Yarışma Anketi

• 1. Salon Dekorasyon

OY: 7 2,2%
  • 2. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]5.Kartanesi:hooray:[/COLOR]

OY: 25 7,7%
  • 3. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 4. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]1.Gülsemin:hooray:[/COLOR]

OY: 128 39,5%
  • 5. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 6. Salon Dekorasyon

OY: 13 4,0%
  • 7. Salon Dekorasyon

OY: 9 2,8%
  • 8. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]3.Safir:hooray:[/COLOR]

OY: 21 6,5%
  • 9. Salon Dekorasyon

OY: 12 3,7%
  • 10.Salon Dekorasyon

OY: 4 1,2%
  • 11.Salon Dekorasyon

OY: 5 1,5%
  • 12.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]2.deryalım 1974:hooray:[/COLOR]

OY: 56 17,3%
  • 13.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]4.köfte:):hooray:[/COLOR]

OY: 40 12,3%

• Ankete Katılan
    324
öncelikle Berşule'yi tebrik edeyim, böyle güzel bir yarışma konusu bulup uygulamaya koyduğu için a.s.
Ben de oyumu verdim. 3 salon arasında epey bir kararsız kaldım. Sayfayı kaydırmaktan beynim döndü resmen. Herkesin evi çok hoş. Ama işte bazıları benim stilime daha uygun geldiği için 3'e kadar indirdim. Maalesef tek oy hakkı var. birini seçmek zorunda kaldım.

Ev dizaynları pek benim tarzım degil ama hepsi çok şık..
Pek kararsıs kalmadım yani
13. ev kimin evi acaba çok merak ettim..

2.Salon dekorasyon hakkında düşüncelerim.

Genel olarak uyumlu.İlk fotoğraf güzel ancak 2 .fotoğraf bildiğimiz klasik tarzdan. Sevmiyorum öyle gümüşlük vitrin filan, ama ilk foto tarz olarak güzel. a.s

4.salon dekorasyon hakkında görüşlerim

Duvarların rengi ve tablo çok güzel. Bittim. Ancak perdeler beni çok rahatsız etti ben öyle perde tercih etmezdim, zevk meselesi tabi. Birde halı gnel olarak salonun tarzına uymamış. Daha modern bir halı kullanılabilir.Koltuklar güzel. İkinci fotoda ise kullanılan aksesuarlar biraz fazla gibi . TV yanındaki çiçekler ve şamdanlar çok fazla, biraz daha sadeleştirilebilir. Ama genel olarak güzel bir dekorasyon.

12.Salon dekorasyon

Çok kalabalık duruyor eşyalar. Biraz eşyalarda kısıtlamaya gidilirse çok güzel.

13.Salon dekorasyon

İşte benim tarzım. a.s Hem salon hem oturma odası havasında.Salonu oturma odası olarak kullananlar için bence ideal. Yalnız ikinci resimde gümüşlüğün üstündeki çiçekler çok sırıtıyor. Masadaki saksı çiçek yerine daha başka şeyler kullanılabilir.Vazolarda sırıtmış. Tv sehpası biraz daha geniş olabilir, TV ortada havada asılı kalmış gibi duruyor.

6.Salon dekorasyon

İçimi geçmiş ne. Heryer siyah. Vampirella gibi. perdeler siyah, aaaaaaa gına geldi bana, hiç beğenmedim.:dilcikar:

Allahım çok mu eleştirdim.fisfisfis, fikir edinin işte kızlar ne güzel valla, ona göre şekillendirin evinizi.

hepinize başarılar. yerimseniben

Herkesin evi pek hoş,en güzel günlerde otursunlar inşallah..:nazar:
Aman iyi ki ben katılmamışım,yıllarca Kuzum'un dilinden kurtulamazdım:mymeka:
Şulecim ellerine sağlık,yine,her zamanki gibi harikasın canım..:1hug:
Açıkçası kırmızı eve bayıldım..:asigim:

Herkesin evi pek hoş,en güzel günlerde otursunlar inşallah..:nazar:
Aman iyi ki ben katılmamışım,yıllarca Kuzum'un dilinden kurtulamazdım:mymeka:
Şulecim ellerine sağlık,yine,her zamanki gibi harikasın canım..:1hug:
Açıkçası kırmızı eve bayıldım..:asigim:

Noluyor be, şurda düşüncelerimizi söylüyoz, allah allah:mymeka:

Ay hangisine vericem oyumu ben yaaa:çok üzgünüm:

[B]Berşule ablam kraliçemiz eline emeğine sağlık çok güzel bir yarışma.
12. salon dekorasyona oyum.:dance:
Neyse iyi olan kazansın....
:icecream:[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzumcum sen bana ver bak 27 numara:asigim:
bak manken yapacam seni:asigim:

evler çok güzel gerçekten oy kullanırken zorlandım ancak gözümü yormayan ve rahat huzurlu hissetiren zevkime uyan 8 numaradan yana oyumu kullandım,vatana millete hayırlı olsun,merakla bekliyorum sonuçlarıa.s.

butun salonların dızaynı cok guzel olmus bende 13 oy kullanıdm ama bır kac tane salonda cok hostu sade sıyah yada beyaz olan esyaları cok severımgenellıklere agırlık oyleymıs bende resım gondercektım bı foto makınesı bulup yapamadım neyse herkese basarılar

millete devlete hayirli olsunnnn oyumu kullandim.:sm_cool:valla tmmm benim tarzim 4 numaraa.s cocuklara sordum biri 5 digeri 3,5 onlarda 4 numarayi sectiler...sırnaşık şeymerak ettim valla hangi bacumuzun:uhm:

ben 1 ile 4 e bayıldım 2 de hoşdu salonda koyu renkleri zaten ben çok seviyorum ama 4 numarada açıkcası kendimi çok zinde hissederdim heralde ve bir de açıkcası bende salonumun kırmızı olmasını bir zamanlar çok istedim ama uyuz kocam istemedi :dilcikar: :mymeka: hıh ben de kırmızı istiyom banane valla kimse kusura bakmasın ama salon dediğin oturma odası gibi olmaz gösterişli olmalı demi ama sadece siyah hakim olmamalı mesela numara vermiyimde var öylesi neyse hakeden kazansın

Hepsi birbirinden güzel iki salon arasında kaldım ama ayrıntılar birini öne çıkardı...tüm arkadaşlara başarılar..berşuleciğim seninde eline sağlık canım..

4.salon dekorasyon hakkında görüşlerim

Duvarların rengi ve tablo çok güzel. Bittim. Ancak perdeler beni çok rahatsız etti ben öyle perde tercih etmezdim, zevk meselesi tabi. Birde halı gnel olarak salonun tarzına uymamış. Daha modern bir halı kullanılabilir.Koltuklar güzel. İkinci fotoda ise kullanılan aksesuarlar biraz fazla gibi . TV yanındaki çiçekler ve şamdanlar çok fazla, biraz daha sadeleştirilebilir. Ama genel olarak güzel bir dekorasyon.

a.s a.s a.s

kuzum 4.salon ile ilgili eksikleri-fazlalari söylemis..
Duvara bayildim acikcasi,ona oy verdim :asigim:

4 ve 6 dışındakileri eledim, mümkün olsa ikisine de oy verirdim. Salonlarınızdan huzur eksik olmasın kızlar:))

berşulecim öncelikle ellerine,kollarına,emeğine sağlık
yine harika bir iş çıkartmışsın
gel bi öpeyim seniŞeniz

resimler arasında gidip gidip geldim
2 numara ve 8 numara arasında çok düşündüm özellikle
ama 4 numara nasıl bu kadar oy almış onu hala anlayamadım
tabii zevk meselesi,herkesin tarzı farklı oluyor
ben 8 numaradan yana kullandım oyumu
herkese başarılar diliyoruma.s.

Eline Saglik Bersulecigim Dekorasyonlar Cok Güzel Oyumu Kullandim

Back