Hayırlı geceler canımBende yatıyorum bağyanlar iyi geceler hepinize cok konusmayında sabah işte sessizce telefona cok kitlenmeyeyım hepsını okuyacagım dıye
Abla değil miyimNevreste sen misin?
Yerine kuzenin falan mı geçti
Sensin BAĞYANBende yatıyorum bağyanlar iyi geceler hepinize cok konusmayında sabah işte sessizce telefona cok kitlenmeyeyım hepsını okuyacagım dıye
Tamam aplaCık cık cıkkkk. Şundan 1-2 saat önce orianaya Bülent ablamdan şarkı hediye ettim ABLAN KURBAN OLSUN SANA şarkısınıbenden çalma
Ben onu arada geçtim
İyi gecelerBende yatıyorum bağyanlar iyi geceler hepinize cok konusmayında sabah işte sessizce telefona cok kitlenmeyeyım hepsını okuyacagım dıye
Ben hiç bakmıyorum. Künefe öldü benim içinBen onu arada geçtimkimse fark etmedi
AblasınAbla değil miyimNe kaldı 40 a
İçime alsem kaçtıAblasın
Ablan kurban olsun falan yazınca dedim ne olii
Eşimin amca kızı vardı oda öyleydi ilk aşılamada tuttu çok şükür diğerleride benim gibi bekliyorlarKesinlikle kuzum. Doktora gidiyorum da tedaviye gelenler hep gencecik insanlar.
evet sevdiklerimi kıskanırım elimde değilAynen ya. Yediklerimiz içtiklerimiz herşey değişti. Çogu kişi tedavi sonucu çocuk sahibi oluyor
Benim eşime de azosperm teşhisi konmuştu. Küçükken ateşli hastalık geçirmiş
Akrep çok kıskanç diyolar. Sen nasılsın
Bir alsem yetiyor nevoşİçime alsem kaçtı
Bak doğruymuşevet sevdiklerimi kıskanırım elimde değil
Minik Duduklu Tencere ikimiz de aynı şeyden bahsetmişiz de aynı anda Evva ya cevap verirken ondan dedim mesaja bak diye canımm
Allah kolaylık versinHadi ben kaçtım. Yarın çok işim var.
Allah’a emanetsiniz.
Hayırlı gecelerHadi ben kaçtım. Yarın çok işim var.
Allah’a emanetsiniz.
Bir video izlemiştim sanki orda günümüz sorunlarının bir çoğunun sebebi yediğimiz ictihimiz genetiği ile oynanmış yiyeceklerin olduğunu söylüyordu ata tohumu bulmak çok zor şuan ...beslenme değiştirme ile vücut bile çok değişiyor
Ümit Aktaş di sanriim fitoterapi uzmanı onun bazı videoları çok çok mantıklı geliyor beslenme konusunda ...
Kesinlikle katılıyorum birazda beslenmeden geçiyor rabbim dahada bekletmesinEvet evvam bizim jenerasyonun genel sorunu, yediğimiz içtiğimiz şeylerden genetiğimiz bozulmuş sanki herkesin uğraştığı bir sıkıntı var doğal yolla eskisi gibi hemencik hamile kalma yok artık, farklı farklı sıkıntılarla uğraşıyoruz çünkü öncesinde. Bende prolaktin yüksek çıkıyordu mesela, eskiden de var mıydı böyle bi şey bilemem ama şimdi çoğu kadında var bu sıkıntı, tetikleyen şeylere maruz kalıyoruz demek ki jenerasyon olarak.
Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin işte
Biraz da kısır döngü kafaya takınca olmuyor sanki, düşünmeyip amaann dediğinde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?