- 8 Nisan 2017
- 57.007
- 301.002
- 698
Eskiden ne içerdim be ..bazen arada canım istiyor da benim hastalihi daha da tetiklediğini duydum uzaktan bakıp arada çekenlerin kokusunu alıp geçiyorumK.k yoksa gerçekte biraz sıkar
Kaç yaşındasın ki?Kendimi yaşlı hissettim ben de.
Ben kokusunu seviyorum öylede bir sapığım işteEskiden ne içerdim be ..bazen arada canım istiyor da benim hastalihi daha da tetiklediğini duydum uzaktan bakıp arada çekenlerin kokusunu alıp geçiyorum
31Kaç yaşındasın ki?
Ben öleyim o zaman
İviiiitt akrepppppAkrep mi
Bende ikizler
Bayram da harçlıkları hazır et. Anca öyle öperim
Dilim varmazken
Eşine çok iş düşüyor canım. Keşke diretmese ve tedaviyi kabul etse.
Sebepsiz infertilite
1 yıl korunmasız ilişki sonrası zaten doktorlar tedavi öneriyor.
Zamanda geçiyor dedigin gibi
Afedersin ama Eşin bunlari anlayamayacak kadar cahil degildir dimi yoksa oylemi? Cunku yumurtalik rezervi azaldikca tedavi güclesiyo
Ben parfüm hastasıyım özellikle şekerli kokular yıllardır işte benim kokum dediğim 100 tane parfüm varBende çok severimhatta markasını tahmin ederim Evva
Asafalt kokusu boya tiner bayilirim
Ama parfümde hafif kokuları severim
Aynen ya. Yediklerimiz içtiklerimiz herşey değişti. Çogu kişi tedavi sonucu çocuk sahibi oluyorKızlar farkındamısınız günümüzde çocuk meselesi nasılda yaygın
Akrep çok kıskanç diyolar. Sen nasılsınİviiiitt akreppppphakkımızı yiyorlar çok sevimli bir burcuz bence sen neden öyle emoji koydun bakayım komşuuuu
Ayyy, bu kadar bebenin yanında yaşlı kaldım. Ben gidip uyuyayım bari.Ben herkese otuz diyordum son hastane barkodun da yaş 31 yazıyor beynimden vurulmusa dondum 30 demeye
Dilim varmazken
Kesinlikle kuzum. Doktora gidiyorum da tedaviye gelenler hep gencecik insanlar.Kızlar farkındamısınız günümüzde çocuk meselesi nasılda yaygın
O kadar değilpeki ya eşim ve kedimin
Sorma mavişim etrafımda çok var öyleAynen ya. Yediklerimiz içtiklerimiz herşey değişti. Çogu kişi tedavi sonucu çocuk sahibi oluyor
Benim eşime de azosperm teşhisi konmuştu. Küçükken ateşli hastalık geçirmiş
Akrep çok kıskanç diyolar. Sen nasılsın
Görümcem evlenene kadar 29 yaşındaymış. Sende 1 kaç sene 30 de ne var yaniBen herkese otuz diyordum son hastane barkodun da yaş 31 yazıyor beynimden vurulmusa dondum 30 demeye
Dilim varmazken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?