Evet bunlar okula başlamış gibilerBelki bunuda hazir almisimdir abla kimse duymasın noleeeerrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bunlar okula başlamış gibilerBelki bunuda hazir almisimdir abla kimse duymasın noleeeerrrr![]()
AhahahahahEvet bunlar okula başlamış gibiler![]()
Maşallah aşkomAhahahahahSağ olan büyüyor derlerdi ,doğruymuş,daha dün anaokuluna gidiyorlardı
![]()
İnşallah aşkom,güzel bir sosla gideriz düğüneMaşallah aşkom, evlendiği günleri görelim inşallah
![]()
![]()
Ben bir baş sarımsak ile giderimİnşallah aşkom,güzel bir sosla gideriz düğüne![]()
Benden de kırmızı toz biberli,tereyağlı sosBen bir baş sarımsak ile giderim![]()
![]()
Evet bunlar okula başlamış gibiler![]()
AhahahahahSağ olan büyüyor derlerdi ,doğruymuş,daha dün anaokuluna gidiyorlardı
![]()
Maşallah aşkom, evlendiği günleri görelim inşallah
![]()
![]()
İnşallah aşkom,güzel bir sosla gideriz düğüne![]()
Ay valla koptum ya hay çok yaşayınBen bir baş sarımsak ile giderim![]()
![]()
Evet bunlar okula başlamış gibiler![]()
AhahahahahSağ olan büyüyor derlerdi ,doğruymuş,daha dün anaokuluna gidiyorlardı
![]()
Maşallah aşkom, evlendiği günleri görelim inşallah
![]()
![]()
İnşallah aşkom,güzel bir sosla gideriz düğüne![]()
Ay valla koptum ya hay çok yaşayınBen bir baş sarımsak ile giderim![]()
![]()
Daha ne olsun![]()
![]()
Seviliyorsunuz keratalar mantilarim sizin gibi diyzeleri olduğu için çok sansliVarlığımız yeter![]()
Torunları el öpmeye getirirsinSeviliyorsunuz keratalar mantilarim sizin gibi diyzeleri olduğu için çok sansli![]()
Seviliyorsunuz keratalar mantilarim sizin gibi diyzeleri olduğu için çok sansli![]()
Harçlıkları hazırlayın önümüzde hazır bayramTorunları el öpmeye getirirsin![]()
Jenna deyzesinden kaymaklı yoğurtHarçlıkları hazırlayın önümüzde hazır bayram![]()
Bonkör diyzemizJenna deyzesinden kaymaklı yoğurt![]()