- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
Olsun, büyük mü büyük6 aycık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun, büyük mü büyük6 aycık![]()
Bir video izlemiştim sanki orda günümüz sorunlarının bir çoğunun sebebi yediğimiz ictihimiz genetiği ile oynanmış yiyeceklerin olduğunu söylüyordu ata tohumu bulmak çok zor şuan ...beslenme değiştirme ile vücut bile çok değişiyorKızlar farkındamısınız günümüzde çocuk meselesi nasılda yaygın![]()
Evet evvam bizim jenerasyonun genel sorunu, yediğimiz içtiğimiz şeylerden genetiğimiz bozulmuş sanki herkesin uğraştığı bir sıkıntı var doğal yolla eskisi gibi hemencik hamile kalma yok artık, farklı farklı sıkıntılarla uğraşıyoruz çünkü öncesinde. Bende prolaktin yüksek çıkıyordu mesela, eskiden de var mıydı böyle bi şey bilemem ama şimdi çoğu kadında var bu sıkıntı, tetikleyen şeylere maruz kalıyoruz demek ki jenerasyon olarak.Kızlar farkındamısınız günümüzde çocuk meselesi nasılda yaygın![]()
Mesajıma bakBir video izlemiştim sanki orda günümüz sorunlarının bir çoğunun sebebi yediğimiz ictihimiz genetiği ile oynanmış yiyeceklerin olduğunu söylüyordu ata tohumu bulmak çok zor şuan ...beslenme değiştirme ile vücut bile çok değişiyor
Ümit Aktaş di sanriim fitoterapi uzmanı onun bazı videoları çok çok mantıklı geliyor beslenme konusunda ...
Ablan kurban olsun sana
Benim de bayıldığım kokular var bazılarını eşim sevmiyor ben erkek parfumlerine bayilirim hafif olanlaraBen parfüm hastasıyım özellikle şekerli kokular yıllardır işte benim kokum dediğim 100 tane parfüm var![]()
Yooo asla gitmeAyyy, bu kadar bebenin yanında yaşlı kaldım. Ben gidip uyuyayım bari.![]()
NerdeMesajıma bak![]()
Rabia olsa 6 ay büyük ablam olur derdi6 aycık![]()
Aaaa ama rolümü çalıyorsun, özgün ol biraz lütfenAblan kurban olsun sana![]()
Benim dört beş arkadaşımın bebeği olmuyor. Birinin eşi kaynaklıydı. Tedaviden sonra hamile kaldı, beş senelik evli o da. Çok yaygınlaştı gerçekten. Allah kimselere aratmasın. Anneliği isteyen ve hak eden herkese nasip etsin.Kızlar farkındamısınız günümüzde çocuk meselesi nasılda yaygın![]()
Hayırlı geceler canımNeyse hadi ben kaçtım kızçeler. sabah iş var malum. Sizlere iyi sohbetler. Sabah görüşürüz inşallah. öptüm![]()
Şu eşine gıcık olmaya başladım iyice. Allah sabır versin Alsemim.
Abla benim güzelimAaaa ama rolümü çalıyorsun, özgün ol biraz lütfen![]()
En az 7-8 yaş büyük olman lazım ki, abla diyeyimRabia olsa 6 ay büyük ablam olur derdiSen niye demiyorsun
![]()
Aynen benim içinde öyledirEn az 7-8 yaş büyük olman lazım ki, abla diyeyim
Sen doğduğunda, anacığım bana 3 aylık gebeymiş![]()
Cık cık cıkkkk. Şundan 1-2 saat önce orianaya Bülent ablamdan şarkı hediye ettim ABLAN KURBAN OLSUN SANA şarkısınıAbla benim güzelim![]()
Nevreste sen misin?Abla benim güzelim![]()