• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Benim dört beş arkadaşımın bebeği olmuyor. Birinin eşi kaynaklıydı. Tedaviden sonra hamile kaldı, beş senelik evli o da. Çok yaygınlaştı gerçekten. Allah kimselere aratmasın. Anneliği isteyen ve hak eden herkese nasip etsin. 🤲🏼
Amin inşallah canım benimde eşimden kaynaklı bir kere hamile kaldım oda sağlıksızdı allah nasip ederse kurban bayramından sonra bizde tüpe başlıycaz 🤲

evet kıskançlık doğru ama hasetlik noktasında değil mesela ya da çok kinci lanse ediliyor öyle olduğunu düşünmüyorum akreplere çok yükleniliyor oysa duygusal fedakar dost canlısı insanlarız yaaaniiiii:KK49::KK49:

evet sevdiklerimi kıskanırım elimde değil :KK53:

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere ikimiz de aynı şeyden bahsetmişiz de aynı anda Evva Evva ya cevap verirken ondan dedim mesaja bak diye canımm:KK68:
Evet canım bir çok sebep varken tüm rahatsızlıklarda bir çok sebep bu ..

Ben bebek için değil de kendi rahatsizligim için bir suru hasta öyküsü okudum makaleler okudum araştırmalar vs hepsi beslenmeye çıkıyor ucu beslenme ile bu hastalığı alt edenler var

Mesela o dinledigim doktor tam onun gibi anlatamasamda diyor ki mesela yaz sebzesi domates vücudun bunu yazın yemeni bekliyor

Sen bunu kışın ortasında yiyince vücudun sistemi şok oluyor diyor

Mesela kısın yemen gereken sebze brokoli kerevizken hormonlu patlıcan bünyeyi mahvediyor diyor

Benim babam da çok kızardı kıs günü domates alana ..bende durumumuz yok da almıyor sanardim kcuikken hep gercekten yeme içme çok farkediyor insan vücudunda 🙂

Birazda rahat olmakmlazım,huzurlu olmak lazım,her şeyi kafaya takmamak lazım😍
Aslında abla inanki öyleyımdir çevremdekiler hep söyler sadece olasılığa çok yakın olduğum zaman umutlarım çöker 🙁 şu sıralar zaten olmuyor rahatlığı var zaten 🤷‍♀️

evet kıskançlık doğru ama hasetlik noktasında değil mesela ya da çok kinci lanse ediliyor öyle olduğunu düşünmüyorum akreplere çok yükleniliyor oysa duygusal fedakar dost canlısı insanlarız yaaaniiiii:KK49::KK49:
Akrep tanıgıdığım yok komşu 🤣 bi sen varsın. Dediğin gibi dost canlısı şeker mi şeker bir insansın 🤩

Tanıdığım 2 yakın arkadaşım var.Çok severim💝

Amin inşallah canım benimde eşimden kaynaklı bir kere hamile kaldım oda sağlıksızdı allah nasip ederse kurban bayramından sonra bizde tüpe başlıycaz 🤲
İnşallah hayirlisi olur evvam :KK68:
Akrep kadını deyince aklıma direk burç tiplemeleri deki akrep kadını geliyor leopar desenli kıyafetli uzun siyah saçlı :D

İnşallah ilkinde hemencecik tutturuverirsiniz. Arkadaşımın biri de tüpe başlayacakken müdahalesiz bir şekilde hamile kaldı. Darısı sizin başınıza. 🤲🏼

Bende var şu an.:anneadayı::KK200: Aslında söylemeyecektim ama şimdi o kadar bebek konusu konuştuk gizlemiş gibi olmak istemedim. Yüz yüze olmasa da burada da bir arkadaşlığımız oluştu sizlerle güzel hanımlar. Tedavi gören bekleyen arkadaşlarıma karşı hassasiyetimden de söylemek istemiyordum ama şimdi de yalan söylemiş gibi hissettim. O yüzden haber edeyim dedim. :KK33:

Back