- 28 Haziran 2011
- 61.355
- 154.260
- 898
Şu bi bitsindeEvet aynen
Yeni kategori heyecanlı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu bi bitsindeEvet aynen
Yeni kategori heyecanlı olur
EvetŞu bi bitsinde
Öyle yapacağım da eşim de şehir dışında, cumartesi gelecek o güne hazırlayacağım benİki kişilik azar azar yap canim dolaba kaldirirsin fazlaliklari
Son günden 1 gün önce, olsun,yetişsin deÖyle yapacağım da eşim de şehir dışında, cumartesi gelecek o güne hazırlayacağım ben
En önemlisi malzemeyi bulamıyorlar günlerdir. Tüm ülkede tükenmiş, köküne kıran girmiş.
Selamlar :)
Neyse ki sen yaptın da kurtuldun cancağızımEn önemlisi malzemeyi bulamıyorlar günlerdir. Tüm ülkede tükenmiş, köküne kıran girmiş.
O olmadan sofra kurulamazmış.
Ins canim sorunsuz bi şekilde halledersinÖyle yapacağım da eşim de şehir dışında, cumartesi gelecek o güne hazırlayacağım ben
TabikiAa yöneticilerde katılabiliyor mu?
Hangi yönetici?Aa yöneticilerde katılabiliyor mu?
Vallahi cancağzım ya. Allahtan o malzeme evimde vardı, yoksa bende yapamazdım.Neyse ki sen yaptın da kurtuldun cancağızım
Bakalım inşallahSon günden 1 gün önce, olsun,yetişsin de
Son günü bekliyorum ben
Neden katılamasın ki, önceden kazen emmim de katılıyordu?Aa yöneticilerde katılabiliyor mu?
Hadi yaa,o neymiş öyle çilek desen her yerde var yasomEn önemlisi malzemeyi bulamıyorlar günlerdir. Tüm ülkede tükenmiş, köküne kıran girmiş.
O olmadan sofra kurulamazmış.