Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Yaaa

Aaaa çok ama çok sevindim komşucuğum yaaa. Allah sağlıkla kucagına aldıgın günleri de göstersin inşallah

Yaaaaaaaaaaaaaa harika bir haber bu çok sevindim wundercan ❤ rabbim tamamına erdirsin ınş, gözünüz aydın

Gözün aydın olsun canım benim çok mutlu oldum senin adına sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah

Akrep tanıgıdığım yok komşu bi sen varsın. Dediğin gibi dost canlısı şeker mi şeker bir insansın
yaa canımsınn teşekkür ederimm hislerimiz karşılıklı
Tanıdığım 2 yakın arkadaşım var.Çok severim
bir de ben dimiii
İnşallah hayirlisi olur evvam

Akrep kadını deyince aklıma direk burç tiplemeleri deki akrep kadını geliyor leopar desenli kıyafetli uzun siyah saçlı
işte bak yanlış temsil ediliyor akrepler leopardan nefret ederim ben misal

İnşallah miniğim mucize örnek ablan vardı sahi
Bak ne mucizeler varmış hiç umudunu kaybetme daha yolun başında sin denemiş başaramamış olsan bile Ablam gibi diren bak ne güzellikler karşılayacak seni
Ayy inşallah doğurdum şu kadar gram doğdu dediğin günler de olacak wunterim çok sevindim

Aaaa çok ama çok sevindim komşucuğum yaaa. Allah sağlıkla kucagına aldıgın günleri de göstersin inşallah
Allah razı olsun komşumm çok teşekkür ederimm aminnn inşallah
Yaaaaaaaaaaaaaa harika bir haber bu çok sevindim wundercan ❤ rabbim tamamına erdirsin ınş, gözünüz aydın
Allah razı olsunn canımm çok teşekkür ederimm
Gözün aydın olsun canım benim çok mutlu oldum senin adına sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Aminnn canımm benim inşallah, inşallah burda daha sizlerin de güzel haberlerini duyarız duamdasınız

Geliyo beybileeerr evvoş
Darısızı sizlere olsun evvoşum
Amin canlar inşallah güzel haberler verip almak nasip olsun hepimize

Amin inşallah canım benim çok mutlu oldum çok şükür sağlıcakla kavuşun

Yaa hadi detay ver bize
hemenn detaylara geçiyorum 16+5 teyim sanırım, cinsiyeti de kız işte bakalım şimdilik bu kadar ben de başka ayrıntı bilmiyorum inan
inşallah canımmm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…