Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese çok aratmadan versinİnşallah ilkinde hemencecik tutturuverirsiniz. Arkadaşımın biri de tüpe başlayacakken müdahalesiz bir şekilde hamile kaldı. Darısı sizin başınıza.
YaaaBende var şu an.Aslında söylemeyecektim ama şimdi o kadar bebek konusu konuştuk gizlemiş gibi olmak istemedim. Yüz yüze olmasa da burada da bir arkadaşlığımız oluştu sizlerle güzel hanımlar. Tedavi gören bekleyen arkadaşlarıma karşı hassasiyetimden de söylemek istemiyordum ama şimdi de yalan söylemiş gibi hissettim. O yüzden haber edeyim dedim.
Aaaa çok ama çok sevindim komşucuğum yaaa. Allah sağlıkla kucagına aldıgın günleri de göstersin inşallahBende var şu an.Aslında söylemeyecektim ama şimdi o kadar bebek konusu konuştuk gizlemiş gibi olmak istemedim. Yüz yüze olmasa da burada da bir arkadaşlığımız oluştu sizlerle güzel hanımlar. Tedavi gören bekleyen arkadaşlarıma karşı hassasiyetimden de söylemek istemiyordum ama şimdi de yalan söylemiş gibi hissettim. O yüzden haber edeyim dedim.
Yaaaaaaaaaaaaaa harika bir haber bu çok sevindim wundercanBende var şu an.Aslında söylemeyecektim ama şimdi o kadar bebek konusu konuştuk gizlemiş gibi olmak istemedim. Yüz yüze olmasa da burada da bir arkadaşlığımız oluştu sizlerle güzel hanımlar. Tedavi gören bekleyen arkadaşlarıma karşı hassasiyetimden de söylemek istemiyordum ama şimdi de yalan söylemiş gibi hissettim. O yüzden haber edeyim dedim.
Gözün aydın olsun canım benimBende var şu an.Aslında söylemeyecektim ama şimdi o kadar bebek konusu konuştuk gizlemiş gibi olmak istemedim. Yüz yüze olmasa da burada da bir arkadaşlığımız oluştu sizlerle güzel hanımlar. Tedavi gören bekleyen arkadaşlarıma karşı hassasiyetimden de söylemek istemiyordum ama şimdi de yalan söylemiş gibi hissettim. O yüzden haber edeyim dedim.
yaa canımsınn teşekkür ederimm hislerimiz karşılıklıAkrep tanıgıdığım yok komşubi sen varsın. Dediğin gibi dost canlısı şeker mi şeker bir insansın
bir de ben dimiiiTanıdığım 2 yakın arkadaşım var.Çok severim
işte bak yanlış temsil ediliyor akrepler leopardan nefret ederim ben misalİnşallah hayirlisi olur evvam
Akrep kadını deyince aklıma direk burç tiplemeleri deki akrep kadını geliyor leopar desenli kıyafetli uzun siyah saçlı
Geliyo beybileeerr evvoşYok bu yıl bereket yılı bu kaçıncı maşallah
Darısızı sizlere olsun evvoşumYok bu yıl bereket yılı bu kaçıncı maşallah
Yaa hadi detay ver bizeYaaaaaaaaaaaaaa harika bir haber bu çok sevindim wundercan❤ rabbim tamamına erdirsin ınş, gözünüz aydın
Hemşom sen kaç doğumlusun? Yavaş yavaş söyle ama...Geliyo beybileeerr evvoş
Bak ne mucizeler varmış hiç umudunu kaybetme daha yolun başında sin denemiş başaramamış olsan bile Ablam gibi diren bak ne güzellikler karşılayacak seniİnşallah miniğim mucize örnek ablan vardı sahi❤
AyyBende var şu an.Aslında söylemeyecektim ama şimdi o kadar bebek konusu konuştuk gizlemiş gibi olmak istemedim. Yüz yüze olmasa da burada da bir arkadaşlığımız oluştu sizlerle güzel hanımlar. Tedavi gören bekleyen arkadaşlarıma karşı hassasiyetimden de söylemek istemiyordum ama şimdi de yalan söylemiş gibi hissettim. O yüzden haber edeyim dedim.
Allah razı olsun komşumm çok teşekkür ederimm aminnn inşallahAaaa çok ama çok sevindim komşucuğum yaaa. Allah sağlıkla kucagına aldıgın günleri de göstersin inşallah
Allah razı olsunn canımm çok teşekkür ederimmYaaaaaaaaaaaaaa harika bir haber bu çok sevindim wundercan❤ rabbim tamamına erdirsin ınş, gözünüz aydın
Aminnn canımm benim inşallah, inşallah burda daha sizlerin de güzel haberlerini duyarız duamdasınızGözün aydın olsun canım benimçok mutlu oldum senin adına sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Neden yavaş hemsoHemşom sen kaç doğumlusun? Yavaş yavaş söyle ama...
Geliyo beybileeerr evvoş
Darısızı sizlere olsun evvoşum
Amin canlar inşallah güzel haberler verip almak nasip olsun hepimizeBak ne mucizeler varmış hiç umudunu kaybetme daha yolun başında sin denemiş başaramamış olsan bile Ablam gibi diren bak ne güzellikler karşılayacak seni
Ayyinşallah doğurdum şu kadar gram doğdu dediğin günler de olacak wunterim çok sevindim
Evet 95’ten aşağı olmasın lütfen.Neden yavaş hemso20 diyeceğim diye mi
Amin inşallah canım benim çok mutlu oldum çok şükür sağlıcakla kavuşunAllah razı olsun komşumm çok teşekkür ederimm aminnn inşallah
Allah razı olsunn canımm çok teşekkür ederimm
Aminnn canımm benim inşallah, inşallah burda daha sizlerin de güzel haberlerini duyarız duamdasınız
hemenn detaylara geçiyorum 16+5 teyim sanırım, cinsiyeti de kızYaa hadi detay ver bize
inşallah canımmm inşallahBak ne mucizeler varmış hiç umudunu kaybetme daha yolun başında sin denemiş başaramamış olsan bile Ablam gibi diren bak ne güzellikler karşılayacak seni
Ayyinşallah doğurdum şu kadar gram doğdu dediğin günler de olacak wunterim çok sevindim
Darısı başına inş kuzucumAmin canlar inşallah güzel haberler verip almak nasip olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?