- 29 Nisan 2015
- 31.424
- 105.655
- 598
Yine yeşillendi finduuk dallari

Sen iste

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine yeşillendi finduuk dallari
Sen iste
Söcöz mücü?Tamam acablacam![]()
Manti kralicesiYine yeşillendi finduuk dallariajdjdh jeyom burası ne olmuş boyle
Sen istesosunuda siz dökün garimm
Eki Görüntüle 3554376
Söcöz söcözSöcöz mücü?![]()
Teşekkür ederim cancağzımAfiyet olsun cancağızım![]()
Teşekkür ederim encılKeyifler bol olsun yasom afiyet olsun![]()
Kaç tabak yedin balımsuYine yeşillendi finduuk dallariajdjdh jeyom burası ne olmuş boyle
Eki Görüntüle 3554376
Rica ederim cancağızımTeşekkür ederim cancağzım
Teşekkür ederim encıl![]()
Ödül maması kadar ayırmış bizeKaç tabak yedin balımsu![]()
Nasılsın aşkom nasıl gidiyorAşkomlar![]()
Geçmiş olsun aşkomTansiyon hastası oldum canım ben ,ilaca başladımdün gece de yine yüksekti biraz sarstı ondan .
Sen nasılsınız![]()
Çok şükür aşkom iyiyim ,sen nasılsınNasılsın aşkom nasıl gidiyor![]()
Sağ ol aşkom,bugün iftardan sonra biraz sarsıldım ama şimdi açıldım daha iyiyim şükürGeçmiş olsun aşkom![]()
Aşko oruç tutmasan mıSağ ol aşkom,bugün iftardan sonra biraz sarsıldım ama şimdi açıldım daha iyiyim şükür![]()
Yaaa ahfdkj seni seni formunu yirünnnnManti kralicesiSorma, ördek olduk canım
hatta kurbiş
wwrrrrak bu işleri
![]()
Cevap vermeme hakkımı kullanmak istiyorum tohtor hanımKaç tabak yedin balımsu![]()
Onuda yicem saat 12 ye sakladım acikirim benÖdül maması kadar ayırmış bize![]()
Geçmiş olsun kuzum cok dikkat et kendine yediğine içtiğineTansiyon hastası oldum canım ben ,ilaca başladımdün gece de yine yüksekti biraz sarstı ondan .
Sen nasılsınız![]()
Geçmiş olsun kuzum cok dikkat et kendine yediğine içtiğineTansiyon hastası oldum canım ben ,ilaca başladımdün gece de yine yüksekti biraz sarstı ondan .
Sen nasılsınız![]()
Bize neden yapmıyorsunYine yeşillendi finduuk dallariajdjdh jeyom burası ne olmuş boyle
Eki Görüntüle 3554376
Belki bunuda hazir almisimdir abla kimse duymasın noleeeerrrrBize neden yapmıyorsun![]()
YeeeYaaa ahfdkj seni seni formunu yirünnnnvalla gözlerim bı hoş oldu ya
Cevap vermeme hakkımı kullanmak istiyorum tohtor hanımne sen soor ne ben söyleyeyim
Onuda yicem saat 12 ye sakladım acikirim ben![]()