HaklısınBir alsem yetiyor nevoş
Daha karpuz kesecektikBende yatayım 2 de kalkarım
Amin inşallah canım benimde eşimden kaynaklı bir kere hamile kaldım oda sağlıksızdı allah nasip ederse kurban bayramından sonra bizde tüpe başlıycazBenim dört beş arkadaşımın bebeği olmuyor. Birinin eşi kaynaklıydı. Tedaviden sonra hamile kaldı, beş senelik evli o da. Çok yaygınlaştı gerçekten. Allah kimselere aratmasın. Anneliği isteyen ve hak eden herkese nasip etsin.
Karpuz çıkmış ama çok pahalı nevoş. Elma falan kesip yesek daha makulDaha karpuz kesecektik
evet kıskançlık doğru ama hasetlik noktasında değil mesela ya da çok kinci lanse ediliyor öyle olduğunu düşünmüyorum akreplere çok yükleniliyor oysa duygusal fedakar dost canlısı insanlarız yaaaniiiiiBak doğruymuş
Tamam bu sefer öyle olsunKarpuz çıkmış ama çok pahalı nevoş. Elma falan kesip yesek daha makul
Evet canım bir çok sebep varken tüm rahatsızlıklarda bir çok sebep bu ..evet sevdiklerimi kıskanırım elimde değil
Minik Duduklu Tencere ikimiz de aynı şeyden bahsetmişiz de aynı anda Evva ya cevap verirken ondan dedim mesaja bak diye canımm
Aslında abla inanki öyleyımdir çevremdekiler hep söyler sadece olasılığa çok yakın olduğum zaman umutlarım çökerBirazda rahat olmakmlazım,huzurlu olmak lazım,her şeyi kafaya takmamak lazım
Akrep tanıgıdığım yok komşuevet kıskançlık doğru ama hasetlik noktasında değil mesela ya da çok kinci lanse ediliyor öyle olduğunu düşünmüyorum akreplere çok yükleniliyor oysa duygusal fedakar dost canlısı insanlarız yaaaniiiii
Zamanı yakındır inşaallah canımAslında abla inanki öyleyımdir çevremdekiler hep söyler sadece olasılığa çok yakın olduğum zaman umutlarım çökerşu sıralar zaten olmuyor rahatlığı var zaten
Hayırlı geceler yasom allah rahatlık versin ❤Hadi ben kaçtım. Yarın çok işim var.
Allah’a emanetsiniz.
Tanıdığım 2 yakın arkadaşım var.Çok severimevet kıskançlık doğru ama hasetlik noktasında değil mesela ya da çok kinci lanse ediliyor öyle olduğunu düşünmüyorum akreplere çok yükleniliyor oysa duygusal fedakar dost canlısı insanlarız yaaaniiiii
İnşallah hayirlisi olur evvamAmin inşallah canım benimde eşimden kaynaklı bir kere hamile kaldım oda sağlıksızdı allah nasip ederse kurban bayramından sonra bizde tüpe başlıycaz
Akrep kadını deyince aklıma direk burç tiplemeleri deki akrep kadını geliyor leopar desenli kıyafetli uzun siyah saçlıevet kıskançlık doğru ama hasetlik noktasında değil mesela ya da çok kinci lanse ediliyor öyle olduğunu düşünmüyorum akreplere çok yükleniliyor oysa duygusal fedakar dost canlısı insanlarız yaaaniiiii
İnşallah miniğim mucize örnek ablan vardı sahiİnşallah hayirlisi olur evvam
Akrep kadını deyince aklıma direk burç tiplemeleri deki akrep kadını geliyor leopar desenli kıyafetli uzun siyah saçlı
İnşallah ilkinde hemencecik tutturuverirsiniz. Arkadaşımın biri de tüpe başlayacakken müdahalesiz bir şekilde hamile kaldı. Darısı sizin başınıza.Amin inşallah canım benimde eşimden kaynaklı bir kere hamile kaldım oda sağlıksızdı allah nasip ederse kurban bayramından sonra bizde tüpe başlıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?