Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Kızlar farkındamısınız günümüzde çocuk meselesi nasılda yaygın
Bir video izlemiştim sanki orda günümüz sorunlarının bir çoğunun sebebi yediğimiz ictihimiz genetiği ile oynanmış yiyeceklerin olduğunu söylüyordu ata tohumu bulmak çok zor şuan ...beslenme değiştirme ile vücut bile çok değişiyor

Ümit Aktaş di sanriim fitoterapi uzmanı onun bazı videoları çok çok mantıklı geliyor beslenme konusunda ...

Evet evvam bizim jenerasyonun genel sorunu, yediğimiz içtiğimiz şeylerden genetiğimiz bozulmuş sanki herkesin uğraştığı bir sıkıntı var doğal yolla eskisi gibi hemencik hamile kalma yok artık, farklı farklı sıkıntılarla uğraşıyoruz çünkü öncesinde. Bende prolaktin yüksek çıkıyordu mesela, eskiden de var mıydı böyle bi şey bilemem ama şimdi çoğu kadında var bu sıkıntı, tetikleyen şeylere maruz kalıyoruz demek ki jenerasyon olarak.
Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin işte
Biraz da kısır döngü kafaya takınca olmuyor sanki, düşünmeyip amaann dediğinde oluyor.

Mesajıma bak

Ben parfüm hastasıyım özellikle şekerli kokular yıllardır işte benim kokum dediğim 100 tane parfüm var
Benim de bayıldığım kokular var bazılarını eşim sevmiyor ben erkek parfumlerine bayilirim hafif olanlara
Ayyy, bu kadar bebenin yanında yaşlı kaldım. Ben gidip uyuyayım bari.
Yooo asla gitme seviyorum seni şekerim

Benim dört beş arkadaşımın bebeği olmuyor. Birinin eşi kaynaklıydı. Tedaviden sonra hamile kaldı, beş senelik evli o da. Çok yaygınlaştı gerçekten. Allah kimselere aratmasın. Anneliği isteyen ve hak eden herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…