Of ya..(
Arkadaşım, Allah rızası için ucunu bırakmayın.. Yetkili yerleri arayın..
Allahım , yuvalarında ben güvenliğine pek güvenmiyorum. nette neler dolaşıyor, gizli çekim falan izlemediniz mi hiç. dövme ordada var. bence kadınla bi güzellikle konuşsanız. o sigara olayı belki doğru değildir. ama yuvaya gönderilen çocuklara çok üzülüyorum. hele o küçükler
CAnım çocuklara sordum anneniz dövüyor mu diyorm evet diyorlar neyle dövüyor diyorum değnekle diyor nerelerine vuruyor diyorum bacaklarını sırtını gösteriyorkadınla komşular konuşmaya çalışmış sana ne benim çocuklarımdan diyormuş çok kötü biriymiş işte yuvayi aramakta o yüzden kararsız kaldım
Başka ülkede sokakta basibos geziyor diye anne babalarin elinden aliniyor çocuklar burada da ancak bir kac çocuğun ölmesi lazim ki diğerleri korumaya alinsin...
Bizim ülkemizde insanin değeri yok..o çocuklar büyüyünce ne olacak acaba? Ne kadar sanslari var iyi insan olabilmek için?
Cidden yaşamaktan nefret eder oldum son zamanlarda...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benimde annem döverdi, tabi boyutu önemli... biri bu yüzden beni annemden ayırsaydı. Allah korusun. vücudunda iz var mı ona baksaydın.. çocuğun lafından ziyade vücut izlerine bakın. kaıdınla konuşun tedaviye ikna edin daha mantıklı değilmi. o yurtlarda neler yaşayanlar var .. Bakanlığımız sıkı denetimde ancak bilinmeyen neler vardır. zorda kalmadıkça taraftar deilim bu duruma
canım benimde annem döverdi, tabi boyutu önemli... biri bu yüzden beni annemden ayırsaydı. Allah korusun. vücudunda iz var mı ona baksaydın.. çocuğun lafından ziyade vücut izlerine bakın. kaıdınla konuşun tedaviye ikna edin daha mantıklı değilmi. o yurtlarda neler yaşayanlar var .. Bakanlığımız sıkı denetimde ancak bilinmeyen neler vardır. zorda kalmadıkça taraftar deilim bu duruma
Sosyal Hizmetler cocugu alir polis sadece islem yapar ki zaten daha onceden de sikayet edilmis polis islem yapmis ama mahkeme cocuklari almamis polisin ne umursamazligini birakmissinz ne vicdanjni ne bilmem neyini!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?