Selam Arkadaslar,
cidden cok caresizim uzun zamandir yoktum aranizda, yardiminiza ihtiyacim var.
Bugun esimle cok büyük kavga ettik, sebep cok kücüktü önemsizdi ama büyüdü de büyüdü...
Kv'le konusuyordum birden bana paraniza sahip cikin fln diyordu, bende ogluna laf geciremiyorum dedim.. oda "SEN MI O MU YOKSA IKINIZMI suclusunuz acaba dedi" Bende vallah beni annem babam bilir paraya pek önem vermedigimi babamin bana para verip geri verdigim günleri bekar zamanlarimda diye geri cevap verdim, oda peki kizim kasa sende olsun sen harclik ver o zaman dedi daha iyi tutarsiniz parayi fln filan... Kapattim tlfnu.
Esim geldi eve bende dedim ki (kendi ailemde der paraniza sahip cikin diye) neden hep böyle diyorlar, birdaha derlerse dicem "biz giderlerimizi iyi hesapliyoruz" diye dedim oda buna alindi vay efendim kendi ailene diyebilirsin öyle benimkiler karisabilir fln. Sen zaten hep böyle büyük konusuyorsun, zamani geldiginde cocugumuz fln oldugundada cocuk hakkinda büyük konustun ama hepsini yüzüne vuracagim günü biliyorum ben. Butün büyük konusmalarin hepsi aklimda fln dedi... Bende biz kari kocayiz bu neyin hirsi bu neyin yarisi ya dedim gün gelir yüzüne vuracagim demeler fln?!
Uzadi gitti laf söz dalasina girildi, sonra bana "sen herseyi evlendikten sonra gördün, ailenleyken ne gördün ki sen ne alindi ki sana, neydin noldun be sayemde, ailen zügürt devletten geciniyorlar" dediginde benim ipler koptu.. Ailem cok sükür zügürt degil yazligimiz var oturduklari ev kendilerin üzerine, esimin ailesi varliklilar ama cimriler oturduklari ev bile kira !!! babam bana okudugum icin altima sifir araba cekti, esim arabalari hep his yaptigi icin benimkiyle gidip geliyor ise.! Bu ne yüzsüzlük dedim? hem babama laf at hemde babamin aldigi arabayi kullan..
Cok kirildigim laflar oldu, önce esim cekip gidiyordu kirilmama RAGMEN gitme dedim.. gidicem gidicem dedigindede peki "Hakkimi helal ediyorum, sende et 11 senemiz gecti birlikte" dedim etmedi, bende cikip arabama binip gidiyordum yolda evin önünde arabanin önüne kesti atladi bindi arabaya... eve dönelim dedi baya bagris cagris. Sonuc o lanet olasi EVE geri döndüm.. ALLAH beni bildigi gibi yapsin.. Babama anneme o kadar konustu etti (ki ailem kendisinin bu yüzünü bilmez cok severler cok saygilidir fln derler).. Yataga gelip özür diledi 2 kez, ben konusmak istemedigimi belirttim. Icerde uyuyor kendisi bende yatak odasinda..
Uzen yazdim kusura bakmayin, hakaretlerin hepsini yazmadim ama tahmin edebiliyorsunuzdur devamini..
Anne tansiyon hastasi babam rahatsiz (kalp) ve ben ailemi üzmekten korktugumu bildigi icin hep ailemle sinar esim beni, hadi ailene gidelim anlatalim hadi babami ariyorum gelsin alsin seni gibi.. bende buna dayanamam. Annem bu evliligim yüzünden kulagindan rahatsizlandi, kurlara gidiyor.. Babam ayri..
Ne yapiyim ben ?
Ya kendimden gecmeliyim yada ailemi üzmeliyim..
Aileme birsey olursa yasayamam.
...............