Evet çocuğum yok malesef! ama çocukların illa her dediğinin yapılamadığını, imkanlar diye birşeyin sözkonusu olduğunu bilmem için de sizin
gibi çocuğum olmasına gerek yok. Adı üstünde çocuk, bugün ister yarın unutur. Biz de kadının tek başına ayakta durabileceğini, gayet de güzel 2 çocuk yetiştirebileceğini savunuyoruz hanımefendi. Ben konu sahibinin bu duruma düşmesine üzüldüm, bu kadar kendine yüklenmesine gerek yok, pikniğe götürüp mangal yakma işini de bir zahmet çocukların babası üstlensin, o yükü de alıversin kadıncağızın üstünden. Olmuyorsa dedeleri yapsın, annane ve dedenin sırt çevirmesi de ilginç. Piknik alanının güvenlikli filan olmasına lafım yok tabi, siz kendinizi avrupa ülkesindeymiş gibi güvende hissediyor olsanız da bu memlekette 2 küçücük çocukla taksiye binmek bile risk bazen. Hatta ellerinde piknik malzemeleriyle bir kadın ve 2 küçük çocuk dikkat çekici bile olabilirler (sahipsiz oldukları düşünülebilir). Bazı şeyleri can güvenliğimiz için yalnız yapmamak gerektiğini kabul edelim.
Şimdi evden çıkacağım ve oğlumu taksi ile okuldan alıp geleceğim
Hatta biraz önce eve gelen beyaz eşya servis görevlisinin arabasına binip bankamatikten para çekmeye de gittim
pelin- konusu vardı hortlatayım dedim ama akıllı kadın kapattırmış
Ben hala çocuklarının içinde kalmasın diye yaptığı davranış için serarbah ı takdir edip hayatın kadın ve erkeklere uygun alanlar diye bölümlenmemesi gerekliliği düşüncemde de ısrar ediyorum
Erkeklere muhtaç değil
Ve toplumu bu kadar korku üzerine kurarsak yarın bizim yetiştireceğimiz erkek çocuklar da yalnız olan kadınlara her şey yapılabilir algısına sahip olur
Kadın hayatın her alanında bir birey olarak yer alır