offf ben de cok uzuldum
gozlerim yasardi.
Yardimci olmak isteim ama nasil...
Istanbulda olsam kilik kiyafet alir gotururdum cocuklara
Polislerin ilgisizliklerine de pas dogrusu
Cocugun ustune sigara sondurulmusse ve vucudunda yara varsa polis zorla o cocuklari ailesinin yanindan alip yurdz, baska aileye yerlestirebilirler.
Nasil yani cocuklara siddet gosteren aileden izin mi bekleyeceklermis...
Ayrıca konya da bu çocuklar komşular kıyafet veriyormuş ama kadın kavga ediyormuş
Eger o cocuklar kis gunu usuyerek sokakta kaliyorlarsa ve anneleri tarafindan siddet gorduklerine dair bir kanit varsa mutlaka kimi gerekiyorsa ara alsinlar cocuklari. Yaslari daha kucuk daha iyi. Boyle hayati surup biraz daha buyuduklerinde sorunlu vatandaslar olacaklar. Hirsizlik, siddet,....
Ama tabii emin olmak lazim. Tek komsularin dediklerini de dinlememk lazim. Herkesin dedigine inanmamak lazim ama eger cocuklerin vusutlarinda yara izleri var be kimsular gorgu tanikligi ediliyorsa bence hatta kadini karakola alip ifadesini almalari gerek.
Bence sosyal hizmetleri ara canim..
Senden ricam gelismeler hakkinda beni de bilgilendirir misin?
Maddi yapalabilecek bisey varsa azda olsa ben de katkida bulunmak isterim. en azindan birer kazak, ayakkabi, ceket falan alinir...
Sosyal hizmetleri arayin bence..polislerin vurdumduymazligi insafsizligini soyleyince kizanlar oluyor malesef..duygusuzlar..polisleri aradiginizi ilgilenmediklerini durumlarinin iyi olmadiginiumarim ilgilenirler...en iyi yer orasi suan
siz bu çocukları bu halde sakın bırakmayın eğer onlara kötü birşey olursa çok vicdan azabı çekrsiniz aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğünü arayın bence soruşturma başlatılsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ÖYle demek istemiyorum işte rabbim böyle insanlara çocuk nasip ettiyse vardır bir bildiği muhakkakiçim parçalandı okurken.
tüylerim diken diken oldu.
kıyamam onlara ben ya.bu soğukta çırıl çıplak kalmışlar aman allahım.
her anne "anne"değildir.böylelerinin allah cezasını versin.o çocukların suçu ne?
bakamayacaktın niye doğuruyordun be? allah böylelerini niye evlat sahibi yapıyor.
çocuk ateşiyle yanan bir sürü anne var.allahım niye onlara değilde böyle vicdansız insanları bebekle mükafatlandırıyorsun.
allahım bu durumda olan çocuklarımızın yardımcısı olsun.kim bilir ne kadar açlar şimdi.
off off.adaletli dünyada yaşamıyoruzki biz.
bazen bizler o kadar anlamsız şeyler için şikayet ediyoruz.çoğu zaman şükretmeyi bilmiyoruz ama çok yalnış yapıyoruz hepimiz.en azından bizim yanımızda annelerimiz,babalarımız,ailelerimiz,eşlerimiz,çocuklarımız var.başımızı sokacak evimiz var ve karnımızı doyuracak kadar paramız var ama bunlara rağmen yine şükr etmiyoruz.
Yakınlarınızdan bir çocuk aile içinde şiddete uğruyorsa:
Yanında güvende olabileceği bir akrabasını bulup çocuğu korumasını isteyin. Olay anında 155 ya da 156ya, en yakın karakola, il ya da ilçedeki çocuk şube müdürlüğüne, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuna veya doğrudan herhangi bir adliyede savcılığa başvurarak ihbarda bulunabilirsiniz.
Başvurabileceğiniz kuruluşlar
Polis ve jandarma karakolları
İl ve İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlükleri, toplum ya da aile danışma merkezleri
Sağlık kuruluşları
Var canım dedekorkut mahallesi çelebi bağı sokak no 6 kat1 meram konyaCanim elinde bir adres kapi zilinde yazan isim falan varsa ben de Konya aile ve sosyal hizmetler mudurlugune dilekce gonderebilirim
Okudum ve içim bin parçaya bölündü
Allahım allahım allahım gönülden yalvarıyorum ne olur yardım et
Buraya yazın gelişmeleri lütfen
Annenin ismi gecti hic konusmalarda? yada kapi zilinde gormussundur belki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?