• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahipsiz ve çırılçıplak 2 masum çocuk... :(

BEn bütün polislere genelleme yapmadım dikkatinizi çekerim gelen polislerin yaptıklarını söyledim. 2 çocuk içerde birisi hepsinden büyük diğer 2 çocuğa diyor abini uyandır çocuk abisine sesleniyor dışardan ben duyuyorum nasıl çağırdığını polis cama vuruyor çocuk yine uyanmıyor çok derin uyuyor diyor o çocuk hiç çıkmadı cama diyorum cam kaç saattir açık hastalanmıştır birşey olmuştur diyorum pencereyi kapattı çıktı evden beni duymazdan geliyor evet eve giremez biliyorum ama en azından amirini arayıp herhangi birşey isteyebilirdi izin olsun vs o çocukları oradan çıkarmak adına. Nick inizden polis eşi olduğunuz belli biraz önce bir arkadaş yazdı herkes anne olamıyor diye biz "o" anneyi de kötüledik öyle davrandığı için. "O" polislere de kızdık öyle davrandığı için kucağımdan çocuğu almadı bile elini bile sürmediler herkes anne olamadığı gibi herkes de iyi bir polis olamıyor ve siz onca yazdığım şeyden takıldığınız tek nokta "o" polisler hakkında söylediklerimse gerçekten üzüldüm bunun yerine benim eşim de polis asla böyle değil hepsi aynı değil diyebilirdiniz ve isterdim ki eşinize sorup böyle bir durum var arkadaş ne yapsa iyi olur diye danışsaydinız biz burda vicdani insani duyguların ne hale geldiğini ve elimizden ne gelebileceğini konuşuyoruz ben kimseyi genellemedim dikkatli ve tarafsız okuyun yazdıklarımı kaldı ki ben allah bunlara niye çocuk veriyor diyen arkadaşa bile öyle dememesini söyleyecek bir hassasiyetteyim ki yapacağım genelleme kul hakkına girmek olur. Umarım kendimi doğru ve kırıcı olmadan anlatabilmişimdir...

Ya sizin vicdaniniz var bizim yok hergun kacbin olay oluyor biliyormsnz o polisnde vicdanj var colugu cocugu var sunu yapmanizi isterdim bunu yapmanizi isterdm polisin gorevleri var kafasına gore is yapamaz siz sadece bir cocuk goruyorsnz benm esim bana neler neler anlatiyor haberiniz varmi vicdansz dediginz her polis yeri geliyor bir insani kurtarirken sehit dusuyor ordaki iki polis aileyi sizden iyi taniyor neden biliyormsnz cnku allah bilir kackere gittiler o eve kackere aldilar o kadini kackere islem yaptilarki devket o cocuklari almamis o aileden bu nr aci biliyormsnz polis neyapabilir o cocuklari anlatirken okdr uzuldumki ben burda zorda olan birini gordugumda basip gecmiyorm herseyi yapiyorm ama o polisler icin bilmeden yaptgnz hakaretleri gorunce adeta cildirdm benim esim eve çelik yelekle geliyor hergun dua ediyorm arkasndan bir insani kurtarirken bir sucluyu ararken o insanlar neler cekiyor haberiniz varmi oyle amirini arayabilirdi sunu yapabilirdi demekle olmuyor poliste biliyor amirini aramayi sunu bunu yapmayi i kadını almadan bulmadan polis islem yapamaz kadini alir gerekli yerlere sevk eder gerekli yerlerde o cocuklari almadan kadını gonderir bu cok aci neyazikki

kanım dondu okurken Rabbim çocukları biran evvel oradan kurtarsın...

offfffffffff...............

Ya sizin vicdaniniz var bizim yok hergun kacbin olay oluyor biliyormsnz o polisnde vicdanj var colugu cocugu var sunu yapmanizi isterdim bunu yapmanizi isterdm polisin gorevleri var kafasına gore is yapamaz siz sadece bir cocuk goruyorsnz benm esim bana neler neler anlatiyor haberiniz varmi vicdansz dediginz her polis yeri geliyor bir insani kurtarirken sehit dusuyor ordaki iki polis aileyi sizden iyi taniyor neden biliyormsnz cnku allah bilir kackere gittiler o eve kackere aldilar o kadini kackere islem yaptilarki devket o cocuklari almamis o aileden bu nr aci biliyormsnz polis neyapabilir o cocuklari anlatirken okdr uzuldumki ben burda zorda olan birini gordugumda basip gecmiyorm herseyi yapiyorm ama o polisler icin bilmeden yaptgnz hakaretleri gorunce adeta cildirdm benim esim eve çelik yelekle geliyor hergun dua ediyorm arkasndan bir insani kurtarirken bir sucluyu ararken o insanlar neler cekiyor haberiniz varmi oyle amirini arayabilirdi sunu yapabilirdi demekle olmuyor poliste biliyor amirini aramayi sunu bunu yapmayi i kadını almadan bulmadan polis islem yapamaz kadini alir gerekli yerlere sevk eder gerekli yerlerde o cocuklari almadan kadını gonderir bu cok aci neyazikki

BEn sizin vicdanınız yok mu dedim allah aşkına siz herşeyi yanlış anlamaya müsaitsiniz kaç kere gitti o eve diyorsunuz da aileyi tanıması gerekirdi öyleyse ama tanımıyordu siz eşinizden dolayı bu konuda hassassınız farkındayım bende biliyorum kafasına göre iş yapamayacağını ama çocuklara karşı en ufak samimi bir davranışı olsa yine birşey demezdim. Siz her polisi eşiniz gibi görüyor olabilirsiniz hadi tamam onlar da öyle ama görevini iyi yapmayan suistimal eden bir çok polis var ne yazık ki bu da bir gerçek. En basitinden gecenin 1 inde evin aşağısındaki tekel bayi içki satıyor polis arabası durdu tam o sırada tekelin sahibinin elinde içki şişesi var el altından satıyor müşterinin arabasına götürüyor polis indi gördü herşeyi tekelin sahibiyle tokalaştı şakalaştı kolay gelsin dedi gitti gece satılması yasak bu el altından satıyor bütün içkiciler arabalara dolusuyor burda içki içiyorlar biz kaç kere şikayet ettik yine de yok malesef hala devam ediyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun

Konu sahibesi size ozel mesaj yazmak istiyorum konu ile ilgili.Ozel mesaj gonderebilmek icin arkadas mi olmak gerekiyor?

Konu sahibesi size ozel mesaj yazmak istiyorum konu ile ilgili.Ozel mesaj gonderebilmek icin arkadas mi olmak gerekiyor?

Bilmiyorum canım ama kabul ettim arkadaşlık isteğinizi gönderiliyor mu şimdi ?

ufff ne uff ben çok üzülüyorum sonuna kadar okuyamadım bile içim acıyor...bir anne olarak dayanamıyorum hani sorarlar ya elinde sihirli bir değnek olsa ne yapardın tğm acı çeken yardıma muhtaç çocukların iyi olmasını sağlardım dayanmıyorum...noplur sosyal hizmetleri ara olmadı git yalvar konuş ayrıca bende yardım etmek isterim çok fazla olamasada

BEn bütün polislere genelleme yapmadım dikkatinizi çekerim gelen polislerin yaptıklarını söyledim. 2 çocuk içerde birisi hepsinden büyük diğer 2 çocuğa diyor abini uyandır çocuk abisine sesleniyor dışardan ben duyuyorum nasıl çağırdığını polis cama vuruyor çocuk yine uyanmıyor çok derin uyuyor diyor o çocuk hiç çıkmadı cama diyorum cam kaç saattir açık hastalanmıştır birşey olmuştur diyorum pencereyi kapattı çıktı evden beni duymazdan geliyor evet eve giremez biliyorum ama en azından amirini arayıp herhangi birşey isteyebilirdi izin olsun vs o çocukları oradan çıkarmak adına. Nick inizden polis eşi olduğunuz belli biraz önce bir arkadaş yazdı herkes anne olamıyor diye biz "o" anneyi de kötüledik öyle davrandığı için. "O" polislere de kızdık öyle davrandığı için kucağımdan çocuğu almadı bile elini bile sürmediler herkes anne olamadığı gibi herkes de iyi bir polis olamıyor ve siz onca yazdığım şeyden takıldığınız tek nokta "o" polisler hakkında söylediklerimse gerçekten üzüldüm bunun yerine benim eşim de polis asla böyle değil hepsi aynı değil diyebilirdiniz ve isterdim ki eşinize sorup böyle bir durum var arkadaş ne yapsa iyi olur diye danışsaydinız biz burda vicdani insani duyguların ne hale geldiğini ve elimizden ne gelebileceğini konuşuyoruz ben kimseyi genellemedim dikkatli ve tarafsız okuyun yazdıklarımı kaldı ki ben allah bunlara niye çocuk veriyor diyen arkadaşa bile öyle dememesini söyleyecek bir hassasiyetteyim ki yapacağım genelleme kul hakkına girmek olur. Umarım kendimi doğru ve kırıcı olmadan anlatabilmişimdir...

BEn sizin vicdanınız yok mu dedim allah aşkına siz herşeyi yanlış anlamaya müsaitsiniz kaç kere gitti o eve diyorsunuz da aileyi tanıması gerekirdi öyleyse ama tanımıyordu siz eşinizden dolayı bu konuda hassassınız farkındayım bende biliyorum kafasına göre iş yapamayacağını ama çocuklara karşı en ufak samimi bir davranışı olsa yine birşey demezdim. Siz her polisi eşiniz gibi görüyor olabilirsiniz hadi tamam onlar da öyle ama görevini iyi yapmayan suistimal eden bir çok polis var ne yazık ki bu da bir gerçek. En basitinden gecenin 1 inde evin aşağısındaki tekel bayi içki satıyor polis arabası durdu tam o sırada tekelin sahibinin elinde içki şişesi var el altından satıyor müşterinin arabasına götürüyor polis indi gördü herşeyi tekelin sahibiyle tokalaştı şakalaştı kolay gelsin dedi gitti gece satılması yasak bu el altından satıyor bütün içkiciler arabalara dolusuyor burda içki içiyorlar biz kaç kere şikayet ettik yine de yok malesef hala devam ediyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun

amirinden ızın alıp eve gıremez amırının savcıdan ızın alması gereklı kı bu her olayda savcıdan ızın alamıyorlar ıkıncı kırmızı alıntıladgm yerde de ben polis eşi oalbılırım ıllakı hassaslık payı oalbılır bu gun ıcınde yasadıklarımızdan eslerımızden duyduklarımızdan kaynaklanıyor en basıtınden söyleyım sıze oy kullanmaya gıttııgımızde okuldan çıktık önumuzu kesen adam esrarcı ve eşimin polis olduğunu bıldıgı ıcın sataşıp duruyor kı bu ılk de degıl sızce normal degılmı hassas olmamız o polis cocugu sevmemıs olabılır emınımkı aklına bıle gelmemıstır cnku gun ıcınde okdr cok anonsa gıdıyorlarkı ustelık günde kac saat çalışıyor sız çağırmadan önce allah bılır hangı olaydaydılar bu onun vıcdansız olduğu anlamınamı gelır tabıkı görevını kötüye kullanan polisler var ceza alsınlar dıye dua edıyorm o çocuklar annes babası varsa sosyal hızmetler aılesının rızası yoksa almaz polisde bırsey yapmaz devletın işi cnku yurt dışında cocugu dövdü dıye hemen aılesınden alıyorlar bızde öyle bır sıstem yokkı

Sabah sabahh çok üzüldüm bu konuyaa..:43::43:
Arkasını bırakmazsın inşallah arkadaşım..
Acaba gidip birde anne ilemi görüşseniz. Hani böyle kavgacı bir tutumla değilde sevcen bir tutumla
yaklaşıp konuşulsa etkili olurmu ki acaba en azından çocuklar için iyi bir yol çizilmeye çalışılır..:44::44:

Çok üzüldüm yavrucuklara bence sosyal hizmetleri aramak en mantıklısı..çok fazla bilgim yok ama çocuk esirgeme kurumu şu an ki durumlarından daha iyi olur kesinlikle..Doğu'da çalışırken yuvada kalan çocuk hastalarım vardı..o kadar iyi bakılıyorlardı ki yanında an ne babasıyla gelen bir çok çocuktan daha terbiyeli daha temiz daha sağlıklılardı..yanlarında geln öğretmenleriyle o kadar iyi iletişimleri vardı ki tebrik etmiştim hepsini..ama genel olarak hep böylemi oluyor yoksa sadece orda ki çocuklar mı şanslıydı hep merak ediyorum..

amirinden ızın alıp eve gıremez amırının savcıdan ızın alması gereklı kı bu her olayda savcıdan ızın alamıyorlar ıkıncı kırmızı alıntıladgm yerde de ben polis eşi oalbılırım ıllakı hassaslık payı oalbılır bu gun ıcınde yasadıklarımızdan eslerımızden duyduklarımızdan kaynaklanıyor en basıtınden söyleyım sıze oy kullanmaya gıttııgımızde okuldan çıktık önumuzu kesen adam esrarcı ve eşimin polis olduğunu bıldıgı ıcın sataşıp duruyor kı bu ılk de degıl sızce normal degılmı hassas olmamız o polis cocugu sevmemıs olabılır emınımkı aklına bıle gelmemıstır cnku gun ıcınde okdr cok anonsa gıdıyorlarkı ustelık günde kac saat çalışıyor sız çağırmadan önce allah bılır hangı olaydaydılar bu onun vıcdansız olduğu anlamınamı gelır tabıkı görevını kötüye kullanan polisler var ceza alsınlar dıye dua edıyorm o çocuklar annes babası varsa sosyal hızmetler aılesının rızası yoksa almaz polisde bırsey yapmaz devletın işi cnku yurt dışında cocugu dövdü dıye hemen aılesınden alıyorlar bızde öyle bır sıstem yokkı

Telefondan yazdığım için o cümle bozuk oldu amirini arayıp izin için savcı ile görüşmesini söylemeye çalışmıştım. Evet malesef türkiyede böyle birşey yok çok içler acısı... Eşinizle yaşadığınız olaya gelince gerçekten çok üzücü umarım tekrarı olmaz aslında hassasiyetiniz herşeyden önce türkiye deki gerilim polisler tarafından kontrol altına alınıyor ve yandaş medya hep polisi kötülüyor şöyle kötü davrandı böyle kötü davrandı diye yok gaz sıktı yok toma bilmem ne bütün polisler itham altında bırakılıyor (gerçekten haksız yere kötü davrananlar da var elbet ama bütün polislere màl edilmesi herkesi hassas yapar. BEn zaten hassastim dün çocukları görünce polisten de en ufak bir samimiyet göremediğim için çok sinirlendim hele o komşular hep böyleler çocukların aglamadıgi bir an yok diyorlar insanlarımız bu kadar mi vurdumduymaz oldu ben o çocukları ilk defa gördüğüm halde oradan kurtarmak isterken onlar nasıl kulak tıkamış herşeye hepsini geçtim neler oluyor ya o çocukları kötü niyetli insanlar bulsaydı daha birkaç gün önce kars taki çocuğun başına gelenler diğer çocuklar o an insanın aklına herşey geliyor ve fazlasıyla hassasiyet gösteriyor

HErşey bir yana eğer sizi üzecek bir lafım, cümlem olduysa özür dilerim ben herkesi genelleyerek konuşmamaya çok özen gösteririm gerçekten. Umarım eşinizle aynı olayı yaşamazsınız kimse yaşamaz inşallah

Allah ıslah etsin o aileyi. O çocukların hiçbir günahı yok ki....
Alo 144 ya da Alo 184 bu durumlarda işe yar mı acaba?

Sabah sabahh çok üzüldüm bu konuyaa..:43::43:
Arkasını bırakmazsın inşallah arkadaşım..
Acaba gidip birde anne ilemi görüşseniz. Hani böyle kavgacı bir tutumla değilde sevcen bir tutumla
yaklaşıp konuşulsa etkili olurmu ki acaba en azından çocuklar için iyi bir yol çizilmeye çalışılır..:44::44:
CAnım komşular çok konuşmaya çalışmış kavga çıkarmış kimseyle komşulugu yok zaten kadının hiçkimse mi tanımaz yaa konuşulacak biri gibi gelmedi bana kadın gelir de bizi görür diye kaçtı bir komşusu kavga çıkarmasından korktu
Çok üzüldüm yavrucuklara bence sosyal hizmetleri aramak en mantıklısı..çok fazla bilgim yok ama çocuk esirgeme kurumu şu an ki durumlarından daha iyi olur kesinlikle..Doğu'da çalışırken yuvada kalan çocuk hastalarım vardı..o kadar iyi bakılıyorlardı ki yanında an ne babasıyla gelen bir çok çocuktan daha terbiyeli daha temiz daha sağlıklılardı..yanlarında geln öğretmenleriyle o kadar iyi iletişimleri vardı ki tebrik etmiştim hepsini..ama genel olarak hep böylemi oluyor yoksa sadece orda ki çocuklar mı şanslıydı hep merak ediyorum..
Inşallah hepsi şanslıdir canım bütün duam bu yönde.

Telefondan yazdığım için o cümle bozuk oldu amirini arayıp izin için savcı ile görüşmesini söylemeye çalışmıştım. Evet malesef türkiyede böyle birşey yok çok içler acısı... Eşinizle yaşadığınız olaya gelince gerçekten çok üzücü umarım tekrarı olmaz aslında hassasiyetiniz herşeyden önce türkiye deki gerilim polisler tarafından kontrol altına alınıyor ve yandaş medya hep polisi kötülüyor şöyle kötü davrandı böyle kötü davrandı diye yok gaz sıktı yok toma bilmem ne bütün polisler itham altında bırakılıyor (gerçekten haksız yere kötü davrananlar da var elbet ama bütün polislere màl edilmesi herkesi hassas yapar. BEn zaten hassastim dün çocukları görünce polisten de en ufak bir samimiyet göremediğim için çok sinirlendim hele o komşular hep böyleler çocukların aglamadıgi bir an yok diyorlar insanlarımız bu kadar mi vurdumduymaz oldu ben o çocukları ilk defa gördüğüm halde oradan kurtarmak isterken onlar nasıl kulak tıkamış herşeye hepsini geçtim neler oluyor ya o çocukları kötü niyetli insanlar bulsaydı daha birkaç gün önce kars taki çocuğun başına gelenler diğer çocuklar o an insanın aklına herşey geliyor ve fazlasıyla hassasiyet gösteriyor

HErşey bir yana eğer sizi üzecek bir lafım, cümlem olduysa özür dilerim ben herkesi genelleyerek konuşmamaya çok özen gösteririm gerçekten. Umarım eşinizle aynı olayı yaşamazsınız kimse yaşamaz inşallah

Tesekkur ederim anlayisiniz icin polis acisindanda bakabilmeniz icin en azından okuyan insanlarin polise kinlenmemesi icin bukdr cevap yazdm krici olduysam ozur dilerim bende iyi gunler

evet sosyal hızmetlerde dahamı ıyı olacak acaba
orada neler oldugunu hepımız belkı bılırız ama ıste

SOsyal hizmetleri aradım polis işlem yapmıştır savcılıga sevkettiyse durum bize gelir biz gidip alamayız dediler umarım o çocuklar için hayırlısı olur arkadaşlar. Ben yine de takip edeceğim çocukları hala oradalar mı diye :( sosyal hizmetler daha mi iyi diyenler olabilir bunu bilemeyiz elbette ama en azından akşamın bir vakti caddede her türlü kötülüğe açık olmaz o 4 küçük çocuk

Allah'ım sen yardım et.
Allah'ın işine karışılmaz ama keşke bu tarz insanların çocukları olmasa diyorum bazen.
O kadar çok isteyip anne olamayan varken...

allah yardımcıları olsun yaa. bence yurtlar eskisi gibi kötü değil arkadaşlar. tamam kıyıda köşede kalan yerler olabilir belki ama artık herkes o kadar duyarlı davranmak zorunda ki. o işleri elde etmek zor zaten kimse de işini kaybetmek pahasına o çocuklara bişey yapmaz en başında. çünkü artık herkesin elinde en kötüsünden bile olsa bir kameralı telefon var. biri çekmese biri çeker yollar biyerlere ve olay patlar. tamam ordaki çocuklar da çok sevgiyle yetişmiyor olabilir ama en azından güvende ve sağlıklı olacakları kesin. sonuçta kardeşleri birbirinden ayırmazlarsa da birbirlerine olan sevgileri yeter onlara. annelik gerçekten doğurmakla olmuyor ki doğurma yetisine sahip olup doğurmak da çok kolay. önemli olan yavrun olduğunu muhtaç olduğunu idrak edebilmek ki kadın psikolojik olarak buna malik değilse ne desek boş. benim eşim de bir polis ve maalesef polisesi arkadaşın da dediği gibi ellerinden gelen bişey yok. sadece anneyi bulur konuşur yapma etme der ilgili yazıları yazar mahkeme açılcaksa -ki savcı karar verir buna da- işlemleri yapar ve gerisin geri yollar kadını evine. bu konuda yasalar maalesef ki anne babayı kayırır yönde. sosyal hizmetlerin alması ya da eve gitmişe de sanıyorum mahkeme kararıyla olan bir düzenleme ki dediğim gibi çoğu olayda sadece ifade alınır savcıya çıkarılır bol bol nasihat ve korkutma yapılır. kadın ya da adam sindirilmeye çalışılır o kadar. kadın evine gidip yavrularım deyip çocuklara yaptıklarını anlayacak bir yapıdaysa olay düzelir yoksa bu işlem duyarlı bir savcı gelip çocukları ihtiyati tedbirle yuvaya alalım sonra duruma bakalım diycek de çocuklar ordan kısa süreliğine kurtulacak da anne bir süre takip edilecek ki nedense yanındayken kurtulmak isteyen kadın çocukları gidince sitres topları gittiği için üzülüp salya sümük çocukları geri istiycek belki. çocuklar şanslıysa kadın çocukların yuvada kalmalarına izin verecek ve maalesef ki gidip yeni çocuklar peydahlamak için arayışa geçecektir. allahım bu yavruları o aileden tez zamanda kurtarsın inşallah. hiçbirine daha fazla zarar gelmeden. allah duyarlı amirler memurlar ve savcılarla karşılaştırsın bu yavruları. kızlarım gözümün önüne geldi çok zor yaa allah yardım etsin.

Merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum çünkü beni çok etkiledi ne kadar üzüldüm anlatamam... Akşam annemle yürüyüşe gittik dönüşte hava karardıgı için cadde üzerinden geliyorduk saat 9 u geçmişti 2 tane çocuk cadde kenarında bekliyor birinin üzerinde sadece bir yelek ve şort var çırılçıplak soğuktan nasıl titriyor anneniz nerde diyorum pasta almaya gitti diyorlar bunu da çok zor anladım doğru düzgün konuşamıyorlar bile daha 2-3 yaşındalar evde aklı başında kimse yok 4 kardeşlermiş biri emekliyormuş daha. Kapı kilitli camdan girip çıkıyorlar komşuların dediğine göre anneleri sürekli dövüyormus sigara söndürüyormuş üzerlerinde daha geçen gün o emekleyen çocuk caddeye kadar çıkmış cadde zaten vızır vızır araba geçiyor. Neyse ceketimi çıkarıp çocuğu sardım baktım ayakkabısı yok kucağıma aldım nasıl sarılıyor titreyerek öyle bir baktı ki gözlerimin içine çaresizlik acı yardım herşeyi gördüm daha 2 yaşında çocuğun gözlerinde olmaması gerekir mutluluk nerdeydi bulamadım gözlerinde ağladım resmen haline... Polisi aradım geldiler anlattık işte böyle böyle evlerini gösterdik hadi içeri girin diyor çocuklara e birşey yapmayacak mısınız diyorum ailesine ulaşmamız lazım birşey yapamayız diyorlar daha öncede şikayet edilmiş niye hala birşey yapmıyorsunuz gerekirse yuvaya verilsin diyoruz bizim dememizle olmaz hem yuva daha mi iyi ailesinin yanından diyorlar tamam bizim dememizle olmaz biliyoruz çocukların üzerinde sigara söndürülmesi mi yuvadan iyi diyorum cevap yok hala komşulara ailesini soruyorlar ulaşmak için kimse bilmiyor kim olduklarını kadın psikopatmıymış sinir hastasımıymış neymiş baba evden uzaklaştırma almış içim parçalandı çocuklar kışın bile çırılçıplak dolaşırlarmış kimsenin elinden birşey gelmiyor mu yaa daha fazla duramadık zaten ne oldu hiç bilmiyorum :( saat 10 olmuş çocuklar yapayalnız anne bekliyorlar... Ben burda hep okuyorum hasretle yıllarca çocuk sahibi olmak isteyen insanları sizler için çok dua ettim inanın rabbim böyle vicdansızlara çocuk nasip etmiş siz o temiz yüreğinizle duadan asla vazgeçmeyin o ki herşeyi duyan ve görendir herşeyin zamanını o bilir... Şimdi ben ne yapabilirim sosyal hizmetleri yarın arasam mı aramasam mi bilemedim yada belediyeyi mi arayayim yoksa önce polisi arayıp sonucu mu öğreneyim yoksa hiçbirşey yapmayayım çocuklar o ailede yaşamaya devam mi etsin ne yapsam o çocuklar için hayırlısı olur :(

Telefondan yazıyorum yazım hataları ve cümle bozuklukları için özür dilerim
çok üzüldüm..lütfen çocukların peşini bırakmayın.
2 yaşında , emekleyen..çok acı gerçekten..
saat 10 da..anneleri pasta mı almaya gitmiş ..nasıl bi yalan.çocuklar pasta bekliyordu belki annelerinden o soğukta..ama pasta yokkkkk .çok üzüldüm..ne yapılabilir ki.

canım lütfen

Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri telefon numaraları
Adana Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0322 458 84 24
Adıyaman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0416 216 10 82
Afyon Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0272 213 19 83
Ağrı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0472 215 24 99
Amasya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0358 218 49 83
Ankara Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0312 418 66 62
Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0242 243 44 75
Artvin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0466 212 10 69
Aydın Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0256 214 50 36
Balıkesir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0266 249 29 73
Bilecik Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0228 212 20 37
Bingöl Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0426 213 15 40
Bitlis Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0434 226 50 00
Bolu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0374 217 70 05
Burdur Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0248 233 53 28
Bursa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0224 327 76 45
Çanakkale Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0286 217 15 70
Çankırı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0376 212 29 43
Çorum Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0364 224 65 32
Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0258 265 47 06
Edirne Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0284 212 73 09
Elazığ Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0424 218 15 73
Erzincan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0446 214 38 47
Erzurum Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0442 234 15 41
Eskişehir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0222 217 46 05
Gaziantep Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0342 231 65 22
Giresun Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0454 215 75 35
Gümüşhane Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0456 213 59 71
Hakkari Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0438 211 99 19
Hatay Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0326 216 10 89
Isparta Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0246 223 49 40
İçel Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0324 231 12 55
İstanbul Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0212 455 13 00
İzmir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0232 445 71 83
Kars Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0474 212 69 10
Kastamonu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0366 212 42 62
Kayseri Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0352 221 34 91
Kırklareli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0288 214 30 80
Kırşehir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0386 262 11 67
Kocaeli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0262 322 39 82
Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0332 320 64 41
Kütahya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0274 223 02 32
Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0422 323 09 09
Manisa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0236 231 10 01
Kahramanmaraş Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0344 215 86 47
Mardin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0482 212 44 79
Muğla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0252 214 12 40
Muş Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0436 212 90 56
Nevşehir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0384 213 38 21
Niğde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0388 232 34 86
Ordu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0452 225 01 61
Rize Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0464 213 04 04
Sakarya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0264 277 36 92
Samsun Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0362 435 59 45
Siirt Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0484 224 66 49
Sinop Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0368 261 52 27
Sivas Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0346 224 26 53
Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0282 261 12 88
Tokat Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0356 212 51 14
Trabzon Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0462 230 21 34
Tunceli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0428 212 12 77
Şanlıurfa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0414 312 94 86
Uşak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0276 223 98 27
Van Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0432 212 11 38
Yozgat Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0354 212 10 47
Zonduldak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0372 252 04 17
Aksaray Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0382 212 46 78
Bayburt Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0458 211 46 01
Karaman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0338 214 02 22
Kırıkkale Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0318 224 27 25
Batman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0488 214 27 42
Şırnak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0486 216 29 83
Bartın Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0378 227 30 38
Ardahan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0478 211 57 77
Iğdır Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0476 227 15 02
Yalova Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0226 811 11 04
Karabük Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0370 415 61 51
Kilis Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0348 813 25 48
Osmaniye Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0328 825 01 61
Düzce Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü – 0380 512 09 32

hangi ildesin bilmiyorum ama bu numaralardan birini arayabilir misin ...lütfen
anne baba arayamaz ..onlar durumun farkında bile değil ki 2 yaşında çocuk üşürken saat 10 da dışarıda..

lütfen ara ..adreslerini ver

Son düzenleme:
bir de 183 Alo çocuk ve kadın hattı var..sosyal hizmetler bünyesinde sanırım..bunu da ara gerekirse..adres ver .gelip görsünler..

Back