Öncelikle geçmiş olsun, sadece sigara dumanı değil bebekleri ve ciğerlerimizi zehirleyen, bunlardan bahsedeyim, benim oğlumda nefes almakta zorluk çekiyordu, çok kitap okudum, en önemlisi eviniz otoyol, cadde üzerindeyse başka bir yere taşının mümkünse çünkü bir kişinin sigara dumanını geçtim binlerce arabanın egzozu evlere doluyor, mümkünse bahçesi etrafında ağaçları olan biryer olsun, mümkün değilse en azından balkonunuzda evinizde bitkiler çiçekler olsun. Yumuşatıcı, sentetik parfüm içeren temizleyiciler sigara kadar zararlı nefes aldırmıyor. Doğal ürünler, arap sabunu, sirke, karbonat çocuklu evlerde bunlarla temizlik yapmak daha iyi. Aslında genel olarak parfümlü ürünleri kullanmamak en iyisi. Çok sıkı giydirmemek daha iyi aslında terlemesi ciğerleri için daha tehlikeli. Eğer burnu kulakları çok soğuk değilse üşümüyordur. Bebeklere en fazla 1 kat fazla giydirin diyor drlar genelde. Anne olunca insan çok hassas oluyor ben de eşime çok kızıyorum hala elini yıka diyorum sigaradan sonra. Annenizle tartışmayın, onun yerine anne ben yaparım teşekkür ederim deyin, o da çocuğa bakmak için yardım için yapıyordur ama yaşlıları değiştirmek daha zor. Sizi de büyütmüş bir yaşa getirmiş kırmayın, anne ben yapayım, her zaman sen yanımda olmayacaksın öğrenmem lazım deyin.İnşallah eşinizle sorunlar hallolur, bebek sağlığı olunca annenin gözü hiçbirşeyi görmüyor o yüzden anlıyorum sizi.