• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözlerim dolu dolu boğazımda bir yumruk içimi dökmeye geldim

Biz cok guclu bir anneyiz bir an kendimi gordum sizde bende 6 yil oldu bosandim calisiyorum kizimin herseyine yetmeye calisiyorim ailem yanimdaydi yanimdaydi diyorum cunku babam cok hasta bir kanadim kirik ona birsey olursa ben ne yapicam korkusu var bendede.ama tebrik ediyorum sizi kendinizle gurur duyun.yanlizliga gelirsek bende kendimi bazen cok yanliz hissediyorum gorucu tanistimak isteyende oldu karsima kensi gelip soyleynde ama cocuk olunca iui dusunmek gerekiyor hic biri icime sinmedo boyle yanliz lik duygumuz yuzundende dikkat edelim ikinci bir hataya dusmeyelim aman.cocuklariniz ve size cok guzel bir hayat diliyorum

çok haklısınız sütten dilimiz yandı yoğurdu üfleyerek yememiz lazım allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

Taş kalpli oldum çıktım diyordum,gözüm doldu su an..
Kardeş benim eski eşim de dolandiriciydi. Yedi bitirdi asgari ücretle gidim gidim biriktirdiklerimi.. Üstüne altınlarımı vs.. Zehir zıkkım olsun diyemiyorum çünkü karısı çocukları var. Onun pisliklerinin bedelini masumlar ödemesin. Ağız tadıyla beddua bile edemiyorum hayvanoglu hayvanin arkasından.
Neyse inan o kadar çok sıkıntı yaşadım ki aklıma geldikçe huzunleniyorum..
Şimdiyse ülkenin anahtarını verip rahatca arkanı dönebileceğin biriyle evliyim.
Eli temiz,dili temiz, beli temiz..
Allah'tan tüm kalbimle su mübarek günde aynı kişilikte biriyle tanismani diliyorum.
Bana da dile bana da mübarek gün geçmeden :dua::KK53:

Back