• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek üzereyim

Olur mu öyle demeyin ama.ben de cocugumu 6 aylıktan beri bakıcılara kreslere emanet ediyorum 4 yasında 2 sene bakıcı 1, 5 senedir de krese emanet yavrum.böyle diyen insanları gördükce cok uzülüyorum.calısan bir anneyim.ya kizım da ileride hakkımda sizin gibi düsünürse.kahrolurdum sanırım...

Evet anneniz normal degil.corbalar falan...ama sizde de su an lohusalıgın hem de esinizle olan gerginligin birikimi vardır.ters cevaplamayın bakalım annenizi.anne birvkac ay daha gecsin bakim deyin.biraz politik olun.tabiki lohusa psikolojisi farklı siz devolabildiginiz kadar olun...

O cevabımda da belirttiğim gibi buna değil benim tepkim. Tabiki öyle olması gerekiyordu öyle oldu. Birisi annen seni büyüttüyse bebeğini de büyütür dediği için anlattım annemin aslında bebek bakımından anlamadığını. Yoksa niye bizi kendi büyütmedi gibi bir düşüncem yok.

Milletin kendi annesinden nefret edilmesi niye başkasına dert olur? Anneler , babalar çocuklara bazen cehennemi yaşatırlar. "Ne olursa olsun anan , baban" anlayışından nefret ediyorum.

Valla benim böyle hassas bebeğim olsa yanına yaklaşmalarına korkardım. Anne değilim , tahmin ediyorum.

Yaşım doğrudur ve benden 14yaş büyük olmana rağmen aklı başında olmana rağmen annemdeb nefret edebiliyorum diyorsan. O her anne kutsal değildir sözüne sende giriyorsun bana göre.
Annenden nefret ediyosun ama çok iyi anne olduğunu düşünüyosn sanırm.
Hı hı evet ondan.
Günahı svabı bni bağlar cart curt. Bananeki senden ve anacığın dan nefret etmenden. Beni alıntılama demişsin. Ben yorum yaptım. Sen alıntıladın. Yoruma açık değilsen annene duyduğn nefreti buraya kusma. 14değil 24yaşta büyük olsan düşünce yapın buysa saygım yok sana. Bitti.

Bu üyeyi siteden tamamen uzaklaştırma imkanımız yok mu? Keşke ülkeyi terkettirebilsek.
Ah ne çok şey yazardım da değil ban, iş mahkemeye gider. Allah'ım sen aklıma mukayyet ol amin.

Son düzenleme:
Milletin kendi annesinden nefret edilmesi niye başkasına dert olur? Anneler , babalar çocuklara bazen cehennemi yaşatırlar. "Ne olursa olsun anan , baban" anlayışından nefret ediyorum.

Valla benim böyle hassas bebeğim olsa yanına yaklaşmalarına korkardım. Anne değilim , tahmin ediyorum.

+Sonsuz destek veriyorum katılıyorum.
Kafam yandı okurken bu nasıl zihniyet ya! Nasıl bir düşünce. İnşallah nasip etmez acırım o çocuğa. Profilinde de belli acayip şeylerden övünüyor.
Konu sahibini her konuda haklı buldum. Maalesef çok üzücü durum.

+Sonsuz destek veriyorum katılıyorum.
Kafam yandı okurken bu nasıl zihniyet ya! Nasıl bir düşünce. İnşallah nasip etmez acırım o çocuğa. Profilinde de belli acayip şeylerden övünüyor.
Konu sahibini her konuda haklı buldum. Maalesef çok üzücü durum.

İnşallah nasib etsin existcim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bilmeden konuşan biri işte. Sanki ben anneme eziyet etmişim. Hayatı deneyimleyecek, öğrenecek.

Eşinle tartisma yasayip annene gelmissin hic evine gitmeyecek misin yani? Ben anlamadim. Boşanacak misin? Niye ayri yasiyorsunuz?

Canım en azından evladın biraz daha büyüsün iyileşsin sonra boşanmayı düşün çok küçük ve steril bir ortamda büyümesi lazım eşinle bu konuyu detaylı konuşun bir süre idare edin birbirinizi eşinde essek değilse anlayacaktır elbet seni
Eşek ise hatta eşek oğlu eşek ise ne yapacaksın?
P pinkpin Allah yardımcın olsun.

Canım konudan uzak bir yorum yapacagım. Lohusa depresyonu geçiriyor olabilir misin

Bazı bebekler miadını doldurmadan dogutor yada anne karnında gribal üst yolları enfeksiyonu anne geçirince oda dolunca diğerlerinde enfeksiyo la doğuyor doktor sigara içmeyin dikkat edin demek istemiştir.bebeğin biraz büyüsün.kendini toplasın bosanirsin.sonuçta bebeğin için evine don sonra yoluna bakarsın.

Sigaradan veya değil arkadaşlar derdiniz ne kadınla sonuçta lohusa kocasıyla sıkıntıları var bebegi hasta normal bir anne sadede kızına mantiksizsa bile destek olur.bu kadar yok şuydu yok buydu bırakın bunlari

Eşek ise hatta eşek oğlu eşek ise ne yapacaksın?
P pinkpin Allah yardımcın olsun.

Sağol kuzum:KK15:

Canım konudan uzak bir yorum yapacagım. Lohusa depresyonu geçiriyor olabilir misin

Hayır canım öyle olmadığını sonradan anladım.
Bazı bebekler miadını doldurmadan dogutor yada anne karnında gribal üst yolları enfeksiyonu anne geçirince oda dolunca diğerlerinde enfeksiyo la doğuyor doktor sigara içmeyin dikkat edin demek istemiştir.bebeğin biraz büyüsün.kendini toplasın bosanirsin.sonuçta bebeğin için evine don sonra yoluna bakarsın.
Teşekkür ederim tavsiyen için. 2 hafta önce boşandık. Herşeyin hayırlısı olsun.

ilk bebeğiniz pimpiriklilikte haklısınız ama bukdar da abartmayın bence.

Annen gercekten tuhafmiss...
Ben bebekken bronsit gecirmisim ve aynen doktor sigara icilmeyecek demis babam birdaha asla evde icmemis. Bunu yapmak cokmu zor yaa bebekten degerlimi yani.
Sutunu arttirmak icin sagmayi denedin mi? Benim kizimda emmek istemiyordu neler cektim allah biliyor hem emzirdim hemsagdim cok isime yaradi daha cok artti denemediysen en ucuz eczanede ki pompa ise yariyor.

Canım boşanmışsın bitmiş çok çok geçmiş olsun. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bebiş ve sen sağlıkla mutlulukla yolunuza devam edin inşallah

Yahu ben bu konu için üye oldum kk ya ama ben üyelik mailini aktive edene kadar konu gitti gerilere bulamadım bi daha
Konu sahibi nasılsın? Boşanmışsın, annenle nasıl aran ?

Yahu ben bu konu için üye oldum kk ya ama ben üyelik mailini aktive edene kadar konu gitti gerilere bulamadım bi daha
Konu sahibi nasılsın? Boşanmışsın, annenle nasıl aran ?

Teşekkür ederim gayet iyiyim çok şükür,ara ara annemle yaşadığım sıkıntılar beni hayattan soğutsa da iyiyim. Oğlum biraz büyüsün ayrı eve çıkacağım.

Teşekkür ederim gayet iyiyim çok şükür,ara ara annemle yaşadığım sıkıntılar beni hayattan soğutsa da iyiyim. Oğlum biraz büyüsün ayrı eve çıkacağım.
Iyi olmanıza çok sevindim , nedense konunuzu okuyunca çok çok üzülmüştüm benim de 6 aylık bebişim var sanırım sizinle empati yaptım hep aklimdaydiniz umarım herşey çok güzel olur sizin için, eşinizden boşanmanız da iyi olmuş, oğlunuzla siz çok mutlu olacaksınız eminim buna

Back