- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.301
Neyden korkuyosun canım Allahaşkına.Benim ailem toplu igne kadar karissa suclu oluyor sebebi kiz tarafi olmamizmis
Onun ailesi herseyi karisiyor sucsuzlar cunku erkek ailesiymis
Ben insa degil miyim diyorum sen artik soyadimi alacaksin ben nereye sen oraya diyor. Ben kendi ayaklari uzerinde duran calisan ureten bir insanim ama nisanlim ve ailesinin gozunde malesef gelin konumundayim. Sen kizsin karisma etme konumundayim ve artik boguluyorum.
Ne gelinler var yuksek meblagli seyler istiyor karsi taraf yok deyince de sorun cikiyor. Ben evim olsun istedim sadece.
Nisanlim da bu yanlisi savunuyor. Ailem hakli diyor icim yaniyor kahroluyorum dusunmekten geceleri uyuyamiyorum. Yasim 32. Hafta sonu nisani atmak istedigimde dusundum acaba atarsam naparim diye. Annem babamin tek istegi yuva kurdugumu gormek ya bu yuvanin dagildigini da gorurlerse yada hice sayildiklaroni gorurlerse daha buyuk aci vermez mi diye de dusunuyorum cikamadim isin icinden. Aileme tam durumlari uzulmesinler diye anlatamadim daSevgililer gununde konustuk alttan aldi ozur cicegi gonderdi ama korkuyorum herseyden cok korkuyorum
Herseyin bir cozumu var.
Su an oturulan anne baba ve nisanlinin kiralik evi oldugu gibi kalir.
Size dugune yakin ikinizinde icine sinen bir ev tutulur.
Icine maddi imkanlar ne el veriyorsa o alinir. illaki kus tuyu yastigina kadar olmasi gerekmiyor.
Sonra dugun gunu misafirler kayinvalide ve kayinbabanin su an oturdugu evde agirlanir.
Sizde dugunden sonra sizin icin hazirlanan eve EVINIZE gidersiniz.
Dugunden sonra kayinvalide memlekete mi donuyor yoksa donmuyor mu kendi bilir.
Ortak nokta da bulusuldu mu? Evet. Siz asiri luks isteklerler nisanlinizi zorlamamis olursunuz nisanliniz size bagimsiz bir ev kurarak sizi uzmemis olur.
Sizi seviyorsa bu orta yola gelmek zorunda.
Yok illaki benim ailemin istedigi diyorsa cekin resti yolu acik olsun.
Ben bunu teklif ettim nisanlima ve gorumceme anlattim ama anlamiyorlar illa o ev ve dugunden sonra esya diyorlar. Ya okumus etmis insanlar nasil boyle dusnebilirler aklim almiyor. Ayri ev tutalim annenler de ne zaman gidiyorsa gitsin dedim yok dediler. O zaman bosaltsinlar dedim o da yok. Ben anlayissiz kotu bir gelinmisim kayinvalidem oyle diyor !
Ozeniyorum arkadaslarimdan gelin olanlar oluyor evlerini duzuyorlar benimse.. Diyemiyorum dugunden sonra olacak diye diyemiyorum misafir kalacakmis diye utaniyorumYuzugu atsam ne olacak diye dusunuyorum belki duzelir diyorum bilmiyorum
Güzel çözüm ama o eve dönmeseler de olur bence.
Ev kendilerinin değilmişki,kira.
Nedir o eve olan bu tutku?
Bunun tek açıklaması, geri dönmeyecekler, birlikte oturacaklar. Oyalayacaklar kızı.
Bu kadar zamandır bdv okuyorum, tecrübem budur
Benim ailem toplu igne kadar karissa suclu oluyor sebebi kiz tarafi olmamizmis
Ben insa degil miyim diyorum sen artik soyadimi alacaksin ben nereye sen oraya diyor. Ben kendi ayaklari uzerinde duran calisan ureten bir insanim ama nisanlim ve ailesinin gozunde malesef gelin konumundayim. Sen kizsin karisma etme konumundayim ve artik boguluyorum.
Ne gelinler var yuksek meblagli seyler istiyor karsi taraf yok deyince de sorun cikiyor. Ben evim olsun istedim sadece.
Nisanlim da bu yanlisi savunuyor. Ailem hakli diyor icim yaniyor kahroluyorum dusunmekten geceleri uyuyamiyorum. Yasim 32. Hafta sonu nisani atmak istedigimde dusundum acaba atarsam naparim diye. Annem babamin tek istegi yuva kurdugumu gormek ya bu yuvanin dagildigini da gorurlerse yada hice sayildiklaroni gorurlerse daha buyuk aci vermez mi diye de dusunuyorum cikamadim isin icinden. Aileme tam durumlari uzulmesinler diye anlatamadim daSevgililer gununde konustuk alttan aldi ozur cicegi gonderdi ama korkuyorum herseyden cok korkuyorum
Şimdi nişan atamayan, nikah mı bozacak..Eger dedigin gibi benden habersiz boyle bir plan yaparlarsa bosanmaya kadar gider bu durum bundan eminim yaparim ! Al anneni babani otur o zaman derim ! Bu nedir ya birde annesi diyor.ki oglumunn enguzel zamanlariydi nisanlilik donemi cocugun burnundan getirdin keske hic olmasaydi diyor. Halbuki kendileri karismasa hicbirsey olmayacak
Bu soruların cevabı çok basit. Her şeyi son anda söyledikleri gibi aslında yeni eşya alınmayacağını, olanlarla idare etmesi gerekeceğini de evlendikten bir hafta söyleyecekler konu sahibine. O da yine ses çıkarmayacak.Hayatımda böyle saçma şey duymadım.
Misafirler kalsın diye gelin evi düzmemek???
Ev 30 odalı malikane mi acaba? Topu topu kaç tane yatılı misafir alabilecek ki zaten?
Gerekirse otelde kalırlardı, gerekirse gelinin ailesinin akrabalarında kalırlardı.
Balayından dönüp bir de eşya mı yerleştirilecek? Boşalan eşyaların artığı temizlenecek, yeniden boya badana gerekirse tadilat yapılacak. Eşyalar gelecek, yerleşecek.
Yuh diyorum bu neeeeeee
Ay ne saçma şeymiş
Nişanlınız da "anne, baba ne diyorsunuz siz, kaç kişiyi yatıracak başka yer de buluruz" diyememiş mi?
Nişanlınızın hayalleri yok muymuş sizinle başbaşa ilk kez evinizde???
Benim ailem toplu igne kadar karissa suclu oluyor sebebi kiz tarafi olmamizmis
Bu soruların cevabı çok basit. Her şeyi son anda söyledikleri gibi aslında yeni eşya alınmayacağını, olanlarla idare etmesi gerekeceğini de evlendikten bir hafta söyleyecekler konu sahibine. O da yine ses çıkarmayacak.
Her zamanki gibi nişandan dönmeyen evlendikten sonra hiç boşanmayacak. Öyle yaşayıp gidecekler, kvnin evinde onun eşyalarıyla ve büyük ihtimalle yine onlarla. Sonuçta kadının kendi evi kendi eşyası, kullanmak için geline mi soracak.Kesinlikle çok kötü niyetle hazırlanmış bir tezgah bu
İşin kötüsü nişanlı da kurgulayanların içinde
Bu soruların cevabı çok basit. Her şeyi son anda söyledikleri gibi aslında yeni eşya alınmayacağını, olanlarla idare etmesi gerekeceğini de evlendikten bir hafta söyleyecekler konu sahibine. O da yine ses çıkarmayacak.
Ya nolur saçmalama. 32 yaşındasın 42 değil. Ki 42 bile olsan, 52 bile olsan ne önemi var. Özgür olacaksın özgür, psikopat bir ailenin kölesi değil. "Ben insan degil miyim diyorum sen artik soyadimi alacaksin ben nereye sen oraya diyor." Allah aşkına adam sana bu lafı dedi, sen hala bunu kocan olarak istiyor musun? Eğer istiyorum diyorsan ben bu konuya yazıp üzülmeyi bırakayım cidden. Bayağı bir ayrı dünyaların insanıyız demektir.Benim ailem toplu igne kadar karissa suclu oluyor sebebi kiz tarafi olmamizmis
Arkadaşımda aynı bu şekilde evlendi..sadece yatak odasi takımını getirtti,digerleri bir hafta sonra geldi birgünde yerlestirdiler,esinin aileside 2.3 gun sonra döndüler memleketlerine,boyle olmasindanda memnun kaldi,bir sürü uzaktan gelenler oldu mahfolurdu eşyam halılarım iyiki boyle olmuş dedi,bilemiyorum bunda bi sorun varmı..egerki ailesinin akrabalarinin kalacagi baska yer yoksa bende boyle yapardım
Nişanı atamayan boşanmayı hiç yapamaz üzgünüm.Eger dedigin gibi benden habersiz boyle bir plan yaparlarsa bosanmaya kadar gider bu durum bundan eminim yaparim ! Al anneni babani otur o zaman derim ! Bu nedir ya birde annesi diyor.ki oglumunn enguzel zamanlariydi nisanlilik donemi cocugun burnundan getirdin keske hic olmasaydi diyor. Halbuki kendileri karismasa hicbirsey olmayacak
Ev zaten 1 yıllık evdi,esi tek basına kaliyodu arada annesi babasi gelip gidiyodu gerek gormediler yaniBoya badana?
Kırık dökük yerlerin tamiri?