Sahi sevgi, evlilik neydi ?

Hayatımda böyle saçma şey duymadım.
Misafirler kalsın diye gelin evi düzmemek???

Ev 30 odalı malikane mi acaba? Topu topu kaç tane yatılı misafir alabilecek ki zaten?

Gerekirse otelde kalırlardı, gerekirse gelinin ailesinin akrabalarında kalırlardı.

Balayından dönüp bir de eşya mı yerleştirilecek? Boşalan eşyaların artığı temizlenecek, yeniden boya badana gerekirse tadilat yapılacak. Eşyalar gelecek, yerleşecek.
Yuh diyorum bu neeeeeee

Ay ne saçma şeymiş

Nişanlınız da "anne, baba ne diyorsunuz siz, kaç kişiyi yatıracak başka yer de buluruz" diyememiş mi?

Nişanlınızın hayalleri yok muymuş sizinle başbaşa ilk kez evinizde???

Bir anne - babanin gorevi oglunun yuvasini yapmak degil mi ?

Yuvanizi yapmak kimsenin gorevi degil. Mustakbel gelin ve damat adaylarinda boyle bir yanilgi var. Destek alirsiniz belki ama o destegi almazsaniz da kendi basinizin caresine bakarsiniz. Olmadi erteleyin, durumunuz musait olunca kendi sectiginiz bir eve cikarsiniz.

Hemen ayrılmasanız da kv dinleyin. Düğünü erteleyin. Daha nişanlıyken bu kadar suçlayıcı ifadeler kullanıyorsa ve oğlu da sizin arkanızda durmuyorsa ilerde de zorluk çekersiniz. Eşya hevesi yok , gelinlik hevesi yok, düğün hevesi yok. Ne için evleniyor o zaman. Sonra da emin olun bu bu hal devam edecek. Eşim hiç bir şeyle ilgilenmiyor dönemi başlayacak. Erteleyin. Geç olsun, güç olmasın.

Hepiniz haklisiniz aklimdan gecenleri bire bir soylediniz :KK42:

Kizlar ben oyle pahali koltuklar esyalar begenen biri degilim. Gordum gecirdim benim ailem hicbir seyimi eksik etmedi Allah razi olsun ben sadece sevgiye acim ama anlamadilar. Hafta sonu nisani atacagimi soyledim bana kaynanam atarsan at bu nedir anlamadim olan ogluma oluyor bitsin bu is ne sen nede oglum uzulsun dedi. Annemi babami adam.yerine koyup aramadilar bile. Sonra es dost girdi araya malum sevgililer gunu de girince o gun cicek yollayip barismak istedi. Ailem her kararinin arkasindayiz dediler ama icten ice uzulduler onlari uzgun gorunce bende uzuldum. Tekrar gonlumu aldi baristik ama ayni kararlariyla devam ediyorlar. Bir daha ailenin karismasini istemiyorum dedim. Tamam ben annemle konusurum dedi. Kaynanam bana surekli seni kendi kizimdan ayirmiyorum diyordu simdi bana dusman oldu ve anlayissizlikla sucluyor cok mutsuzum iki ay kala yapilir mi bu :KK42:

Yemin olsun gına geldi sonuna kadar okuyamadım.yok daha neler ya.böyle saçmalıkmı olur.senin yerinde olsam asla kabul etmezdim.kendi kararını verip evini döşeyemeyen adamlada evlenmezdim.tabiki hevesle evini döşemek senin hakkın ne demek öncelik misafirler :sinirli:

Yuvanizi yapmak kimsenin gorevi degil. Mustakbel gelin ve damat adaylarinda boyle bir yanilgi var. Destek alirsiniz belki ama o destegi almazsaniz da kendi basinizin caresine bakarsiniz. Olmadi erteleyin, durumunuz musait olunca kendi sectiginiz bir eve cikarsiniz.

Konu para degil dusunce tarzi..
Yuva yapmak benim gozumde esya almak degil. Ben esyami kendim alirim yeterki evimi versin. O da yok. Anne baba hevesle gelinle damadi evine sokup ohh yuvalarini kurdular demeyi istemez mi ? Bu nasil is anlamadim icinden cikamiyorum

Kızlar iyi akşamlar..
Öyle büyük çıkmazdayım ki anlatamam. Ben 7 aylık nişanlıyım. Severek nişanlandım. Allah nasip ederse iki ay sonra düğünümüz olacak ama benim her gecen gün hevesim bitiyor :KK42:
Nişanlımı ilk tanıdıgım zamanla simdiki arasında o kadar cok fark var ki.. Önceden beni kırmaktan korkan, üstüme şefkatle titreyen o adam gitti yerine " ben öyle istiyorum " diyen bir adam geldi.
Nisanlımla dügün, esya vs masraflarını bizim ortak karşilama karari aldik.
Neyse dedim para pul yere batsın borç harç yaparız Allah'ın izniyle dügünümüzü dedim yola devam ettim.
Daha sonra nerede oturacagımızın konusu acıldı. Nisanlıma x, y semtinden ev tutabiliriz ne dersin ? Dedim. Önce yok desede sonradan olur dedi. Ama olmadı.. Kayınpederim, kaynanam ve nişanlımın oturduğu kiralık olan evde bana ve aileme sormadan oturmamızın kararını almıslar. :KK42:( Biz evlendikten sonra nişanlımın ailesi memleketlerine gidecek orada kurulu evleri var orada yaşayacaklar ) Bunu duyunca nişanlıma cok kızdım. Neden bu kararı alırken bana ve aileme de sormadınız o evde annen baban değil biz yaşayacağız dedim. Ben ve ailem öyle istiyor hani sen benimle kulubede bile yaşardın neden sorun çıkarıyorsun dedi. Yine sustum kabullendim. Nisanlımi karsıma aldım. Bak is yerine uzak, ileride cocugumuz olursa annemlere bırakmam cok zor olur lutfen bir vasıtalık yakinlikta oturalim dedim. Bana" ben senin ailene ve kimseye yakın oturmak istemiyorum, bir iki seneyi kendimize ayıralım sonra bakarız " dedi. Halbuki kendi degil ailesi benim aileme yakın oturmamızı istemiyordu ve o evde oturmamızı istiyordu. Neyse dedim onun ailesinin istedigi ev olsun ( bu arada ev kira ) sorun cikmasin dedim.
Dügüne iki ay kaldı ve benim ne mobilyam var, ne gelinlik baktik nede baska bir esyam. Nisanlima 2 ay kaldıgını, yetismeyecegini, artik bunlari halletmemiz gerektigini soyluyorum ama o surekli erteliyor.
Neyse gecen gun nisanlım bize geldi. Babamlar ne alinacaksa yavastan alalim ev yerlestirilecek daha dedi. Nisanlım hemen " evi dugunden sonra yerlestirecegiz " dedi. Tabi biz cok sasırdik. Nasıl dugunden sonra ? Ben gelinlikle hangi eve gelin girecegim dedim. Memleketten misafirlerinin gelecegini, onlari yatiracak yerleri olmadigini bu yuzden su an kv ve kp 'imin oturdugu dugunden sonra benim oturacagim evde misafirler agirlanacakmis.. Yeni esyalar da kirlenmesin diye dugunde sonra misafirler gidince yerlestirecekmisiz. Yani ben eski esyalarin kurulu oldugu ve icinde dugun icin memleketten gelen yatili misafirlerin oldugu eve gelin gidecegim. Ailem de bende buna karsi ciktik. Dugune iki ay kala simdi mi soylenirdi bu ? Benim ne hayallerim vardi. Dugunden bir hafta once esyalarimi yerlestirecektim, evimi tertemiz yapacaktim orasi benim evim olacakti. :KK42: Nisanlima bunu kabul etmeyecegimi soyledim. Misafirleri sokaga mi atalim dedi. Hem ailen buna karisamaz ben oyle istiyorum oyle olacak dedi. Nasil ailem karisamaz dedim. Sen bu karari alirken ailen aliyor sen gelip bana soyluyorsun sonra da olmaz deyince bana ailen karisamaz diyemezsin dedim.
Ya kizlar aklim almiyor. Ben gelinlik giyecegim, yeni tertemiz bir eve girmem gerekiyorken benim hayallerimi sirf ailesi oyle istiyor diye nasil cope atabilirler anlayamiyorum. Ya bunu kabul edersin yada ben yokum benim kucucuk bir evde gelin olma hayalim, sabah sana kahvalti hazirlama hayalim vardi eger sen bunu bile kabul edemeyeceksen yapacak bisi yok dedim. Bana " sen bilirsin " dedi. Bende bu lafin uzerine masadan kalkip gittim. Arkamdan bagirdi hic donup bakmadim. Yaklasik bir hafta hic konusmadik, aramadik sormadik. Artik ikimizde bitti gozuyle baktik. Hafta sonu sabah kaynanam aradi. Telefonda bana " benim oglum senin yuzunden hasta oldu, oglumu ne hale getirdin, eve geliyor kara kara dusunuyor bu muydu senin sevgin, hani oglumla her yerde yasardin, sen ve ailen bir evdir dugundur tutturmus gidiyorsunuz, ne var sanki bir hafta sonra biz evi bosaltsak, memnuniyetsizsin senin neyini eksik ettik, keske biraz daha dusunseydik, hata yapmisiz isterseniz dugun tarihini erteleyelim, seni oglumu mutlu edersin diye kabul etmisim yanilmisim " dedi. Bunlari da bagirarak soyledi. Oyle kotu oldum ki aglayarak dinledim onu. Ben sadece bir yuva kurmak istedim, gelin olmak, dugunden sonra kendi evimde kendi esyalarimin bulundugu yatak odamda esimin gelinligimi cikarmasini, sabah kahvalti yapmayi, beraberce el ele bir yuva kurmayi istedim. Ama benim yuvama hep kaynanam mudehale etti. Nisanlima annesinin beni cok kirdigini soyledim. O da tamam o zaman dugunden sonra bir iki gun bi yerlere gideriz o sirada da ailem ve misafirler evi toparlar, bosaltir biz donunce yerlesiriz dedi. Yani yine gelinlikle girecegim bir ev yok.
Simdi size gercekten sormak istiyorum. Bir anne - babanin gorevi oglunun yuvasini yapmak degil mi ?
* Sorun cikmasin diye dedikleri evde oturmayi kabul ettim
* Ailesini zora sokmamak icin dugunu biz yapacagi para pul hepsi bos yeter ki mutlu olayim dedim sineye cektim
* Simdi de dugun gecemi bana bile sormadan kendi kararlarina gore sekillendiriyorlar. Gelinlikle kendi evime girmek orada iki kisi olarak uyuyup uyanmak benim hakkim degil mi ? Bu kadarini da mi haketmiyorum. Nisanlim ve ailesi bize geldiklerinde elleri hic bos gelmediler en azindan bir tatli aldilar, recel vs yapti gonderdiler, usumeyim diye mont vs aldilar tamam ustume boyle titrediler haklarini yiyemem ama neden simdi boyle yapiyorlar ben onlardan para pul istemedim biraz anlayis istedim cok mu zordu bunu vermek :KK42:

Bugun is yerinde arklarim heyecanli heyecanli evi ne zaman kurmayi dusunuyorsunuz ? Evin temizligine biz de yardim ederiz ceyizini esyalarini birlikte kurariz dediler. Cunku onlar benden hevesli saniyorlar ki ben normal gelin olacagim :KK61:
Siz olsaniz napardiniz ilk gecenizi sirf misafirler evinizde kalsin diye otelde gecirir miydiniz ?
Esyalarinizi da dugunden sonra yerlestirmeyi kabul eder miydiniz ?[/QUOTE
Yarısını zor okudum lütfen ayrıl kimsenin acı çekmesini istemiyorum

biz de nişanlım olcak şahısla bunları yaşamıştık ,o da böyle son zamanlar her şeyi yokuşa sürmeye başladı,ailesi her şeye ama her şeye müdahale ettiler,nerede oturcağımıza bile...ben de sen gibi sadece üç kişilik minnacık bi aile istdim ama maaile yaşıycaz dedi,sen de aynı sorunları yaşıycaksın belli ki...annesinin arayıp seni azarlaması bile tanıdık geliyor ve okurken elim ayağım titredi sinirden...kimsenin bi anne evladını böyle üzmeye hakkı yok onun oğlu kıymetli de sen değil misin??bu gözyaşları bence bişeylerin işareti rest çek nişanlına seviyorsa zaten arayı bulmya çalışacaktır,bak ben de rest çektim ...hımm tabi sonunda adam dünden razıymış bizimkinde ertesi gün hediyelerimi geri göndermişti:bicak:

Sorun gelinlik yeni gelin evi esya zart zurt degil.

Sorun onlarin sizin ve ailenizin fikirlerini hice sayip biz boyle istiyoruz boyle olacak diye karar almalari.

Sizin fikrinizi onemsemeyip sonra size maddiyatci damgasi vurmalari.

Ben sizin yerinizde olsam tamam luks bir semt olmasin tamam benim annemin dibinde de olmasin ev ama ikimizin karar verdigi ortak nokta da bulustugumuz bir ev olsun. Senin ailenin karar verdigi bir eve benim aileme gelince onlar karisamaz demek dupeduz saygisizlik. Bu maddiyatcilik falan degil saygisizlik derdim.

Sen benim dusuncelerimi hice say sonra da hani beni seviyordun cart curt.

O zaman bende kendi kafama gore davranayim sonra da sen beni sevmiyor musun edebiyati yapayim?

Konu sahibi sonuna kadar haklisin.

Kayinvalide cok beter. Buyuk ihtimal o dolduruyor. Nisanlinda gaza gelip uzerine saldiriyor.

Neden kiz annesiyle ayni sehirde biz baska memleketteyiz diye hirs yapmislar.

Bunlar dugunden sonra kolay kolay memlekete donmezler soyleyeyim.

Hic sucu kendinde arama.

Son düzenleme:
Ayrıl...
Sadece kendisi, annesi ve babasının fikirlerini uygulayan, seni ve ailenizi yok sayarak kararlar alan bu müsvedde ile evlenme derim.

Hiç de bakma ardına.
Bu kadar saçma şeyler duymadım.
Saygı yok bir kere, adam yerine koymak yok.
Bugün böyle ise yarın neler olur kestirebiliyor musun?
Kayınvalidenin o bağırmalarından anla işte...
Bir ömür üzülmektense şimdi üzülürsün sevgili White, iyi düşün.

Sen benim kızım olsun öyle pis döverdim ki seni, alırdım telefonu elinden o nişanı atardım hiç kimseye ulaşma diye de odaya kilitlerdim. Çok kızdım sana. Ailen nasıl nişanı atmıyor hayret? Bak güzelim sakın sakın evlenme sakın. Bunların amacını sana söyleyeyim seninle bir oturacaklar memlekete falan gidecekleri yok. Ve lanet zihniyetlerinden dolayı ilk geceyi görmek istiyorlardır, sakın evlenme, beni dinle.

Kızlar iyi akşamlar..
Öyle büyük çıkmazdayım ki anlatamam. Ben 7 aylık nişanlıyım. Severek nişanlandım. Allah nasip ederse iki ay sonra düğünümüz olacak ama benim her gecen gün hevesim bitiyor :KK42:
Nişanlımı ilk tanıdıgım zamanla simdiki arasında o kadar cok fark var ki.. Önceden beni kırmaktan korkan, üstüme şefkatle titreyen o adam gitti yerine " ben öyle istiyorum " diyen bir adam geldi.
Nisanlımla dügün, esya vs masraflarını bizim ortak karşilama karari aldik.
Neyse dedim para pul yere batsın borç harç yaparız Allah'ın izniyle dügünümüzü dedim yola devam ettim.
Daha sonra nerede oturacagımızın konusu acıldı. Nisanlıma x, y semtinden ev tutabiliriz ne dersin ? Dedim. Önce yok desede sonradan olur dedi. Ama olmadı.. Kayınpederim, kaynanam ve nişanlımın oturduğu kiralık olan evde bana ve aileme sormadan oturmamızın kararını almıslar. :KK42:( Biz evlendikten sonra nişanlımın ailesi memleketlerine gidecek orada kurulu evleri var orada yaşayacaklar ) Bunu duyunca nişanlıma cok kızdım. Neden bu kararı alırken bana ve aileme de sormadınız o evde annen baban değil biz yaşayacağız dedim. Ben ve ailem öyle istiyor hani sen benimle kulubede bile yaşardın neden sorun çıkarıyorsun dedi. Yine sustum kabullendim. Nisanlımi karsıma aldım. Bak is yerine uzak, ileride cocugumuz olursa annemlere bırakmam cok zor olur lutfen bir vasıtalık yakinlikta oturalim dedim. Bana" ben senin ailene ve kimseye yakın oturmak istemiyorum, bir iki seneyi kendimize ayıralım sonra bakarız " dedi. Halbuki kendi degil ailesi benim aileme yakın oturmamızı istemiyordu ve o evde oturmamızı istiyordu. Neyse dedim onun ailesinin istedigi ev olsun ( bu arada ev kira ) sorun cikmasin dedim.
Dügüne iki ay kaldı ve benim ne mobilyam var, ne gelinlik baktik nede baska bir esyam. Nisanlima 2 ay kaldıgını, yetismeyecegini, artik bunlari halletmemiz gerektigini soyluyorum ama o surekli erteliyor.
Neyse gecen gun nisanlım bize geldi. Babamlar ne alinacaksa yavastan alalim ev yerlestirilecek daha dedi. Nisanlım hemen " evi dugunden sonra yerlestirecegiz " dedi. Tabi biz cok sasırdik. Nasıl dugunden sonra ? Ben gelinlikle hangi eve gelin girecegim dedim. Memleketten misafirlerinin gelecegini, onlari yatiracak yerleri olmadigini bu yuzden su an kv ve kp 'imin oturdugu dugunden sonra benim oturacagim evde misafirler agirlanacakmis.. Yeni esyalar da kirlenmesin diye dugunde sonra misafirler gidince yerlestirecekmisiz. Yani ben eski esyalarin kurulu oldugu ve icinde dugun icin memleketten gelen yatili misafirlerin oldugu eve gelin gidecegim. Ailem de bende buna karsi ciktik. Dugune iki ay kala simdi mi soylenirdi bu ? Benim ne hayallerim vardi. Dugunden bir hafta once esyalarimi yerlestirecektim, evimi tertemiz yapacaktim orasi benim evim olacakti. :KK42: Nisanlima bunu kabul etmeyecegimi soyledim. Misafirleri sokaga mi atalim dedi. Hem ailen buna karisamaz ben oyle istiyorum oyle olacak dedi. Nasil ailem karisamaz dedim. Sen bu karari alirken ailen aliyor sen gelip bana soyluyorsun sonra da olmaz deyince bana ailen karisamaz diyemezsin dedim.
Ya kizlar aklim almiyor. Ben gelinlik giyecegim, yeni tertemiz bir eve girmem gerekiyorken benim hayallerimi sirf ailesi oyle istiyor diye nasil cope atabilirler anlayamiyorum. Ya bunu kabul edersin yada ben yokum benim kucucuk bir evde gelin olma hayalim, sabah sana kahvalti hazirlama hayalim vardi eger sen bunu bile kabul edemeyeceksen yapacak bisi yok dedim. Bana " sen bilirsin " dedi. Bende bu lafin uzerine masadan kalkip gittim. Arkamdan bagirdi hic donup bakmadim. Yaklasik bir hafta hic konusmadik, aramadik sormadik. Artik ikimizde bitti gozuyle baktik. Hafta sonu sabah kaynanam aradi. Telefonda bana " benim oglum senin yuzunden hasta oldu, oglumu ne hale getirdin, eve geliyor kara kara dusunuyor bu muydu senin sevgin, hani oglumla her yerde yasardin, sen ve ailen bir evdir dugundur tutturmus gidiyorsunuz, ne var sanki bir hafta sonra biz evi bosaltsak, memnuniyetsizsin senin neyini eksik ettik, keske biraz daha dusunseydik, hata yapmisiz isterseniz dugun tarihini erteleyelim, seni oglumu mutlu edersin diye kabul etmisim yanilmisim " dedi. Bunlari da bagirarak soyledi. Oyle kotu oldum ki aglayarak dinledim onu. Ben sadece bir yuva kurmak istedim, gelin olmak, dugunden sonra kendi evimde kendi esyalarimin bulundugu yatak odamda esimin gelinligimi cikarmasini, sabah kahvalti yapmayi, beraberce el ele bir yuva kurmayi istedim. Ama benim yuvama hep kaynanam mudehale etti. Nisanlima annesinin beni cok kirdigini soyledim. O da tamam o zaman dugunden sonra bir iki gun bi yerlere gideriz o sirada da ailem ve misafirler evi toparlar, bosaltir biz donunce yerlesiriz dedi. Yani yine gelinlikle girecegim bir ev yok.
Simdi size gercekten sormak istiyorum. Bir anne - babanin gorevi oglunun yuvasini yapmak degil mi ?
* Sorun cikmasin diye dedikleri evde oturmayi kabul ettim
* Ailesini zora sokmamak icin dugunu biz yapacagi para pul hepsi bos yeter ki mutlu olayim dedim sineye cektim
* Simdi de dugun gecemi bana bile sormadan kendi kararlarina gore sekillendiriyorlar. Gelinlikle kendi evime girmek orada iki kisi olarak uyuyup uyanmak benim hakkim degil mi ? Bu kadarini da mi haketmiyorum. Nisanlim ve ailesi bize geldiklerinde elleri hic bos gelmediler en azindan bir tatli aldilar, recel vs yapti gonderdiler, usumeyim diye mont vs aldilar tamam ustume boyle titrediler haklarini yiyemem ama neden simdi boyle yapiyorlar ben onlardan para pul istemedim biraz anlayis istedim cok mu zordu bunu vermek :KK42:

Bugun is yerinde arklarim heyecanli heyecanli evi ne zaman kurmayi dusunuyorsunuz ? Evin temizligine biz de yardim ederiz ceyizini esyalarini birlikte kurariz dediler. Cunku onlar benden hevesli saniyorlar ki ben normal gelin olacagim :KK61:
Siz olsaniz napardiniz ilk gecenizi sirf misafirler evinizde kalsin diye otelde gecirir miydiniz ?
Esyalarinizi da dugunden sonra yerlestirmeyi kabul eder miydiniz ?

Nereden baslayacagimi bilemedim oncelikle soyle soyleyeyim sanki sosyal medyada gorulen bembik gelin evleri mutfaklari sunumlu kurdeleli tepsiler falan olayini bira fazla benimsemussiniz

Evet size sorulmadan karar almis olmalari konusunda yerden gige kadar haklisiniz problem edecekseniz bence isin bu kismini problem edin

Yani ilk gecenizi bi otelde gecirmek evi sonradan duzup yerlestirmek sizede evliliginizede zarar vermez ama sizin fikirlerinizi onemsemeywn bir es ve ailesi

Hayatinizi kocanin ailesinin isteklerine gore idame ettirmek sizede evliliginizede zarar verir

Konunuzda o kadar fazla takildim ki kendi wvimde kahvalti hazirlayayim doseywyim alayim edeyim konularina

Istedigini seyler nirmal seylwr ama hepsi gecici fani seyler 1 ay 1 yil aksamasi dunyanin sonu degil ama bencr siz dugun tarihini bi erteleyin belkide bu iliski yurumeyecek

Allah muhafaza bosanmaktansa yol yakinken donmek wn iyisi

HakkiniDa hayirlisi insallah mutluluklar dilerim

Ayrilmalisin bu adamdan... Ömür gecer mi hep başkalarının isteklerini kabullenerek?sen bu ilişkinin nersindesin önce bunu sorgulaman gerekli. Ben anlattıklarına bakınca nisanlin ve ailesini gördüm baş rolde.

Gerçekten aklım almıyor.
"ben öyle istiyorum, anne babam öyle istiyor " vs vs:ukala::ukala:
Bu nedir yahu?
Siz misiniz karar mercii.
Kurmuşlar 3lü ittifak. Aptalca kararlar almışlar,karşı çıkınca da suçlanıyorsun.
Ne güzel dünya!

Sinirim zıpladı akşam akşam.

" Düğüne gelecek misafirleri ağırlamak için çiftin evini düzmemek"
böyle birşeyi bir daha duyabileceğimi sanmıyorum, bu konuyu unutmıcam.

:KK43:

Konu para degil dusunce tarzi..
Yuva yapmak benim gozumde esya almak degil. Ben esyami kendim alirim yeterki evimi versin. O da yok. Anne baba hevesle gelinle damadi evine sokup ohh yuvalarini kurdular demeyi istemez mi ? Bu nasil is anlamadim icinden cikamiyorum

Dusunce tarzlarini begenmedigin ailenin ogullariyla evleniyorsun.Esya veya baska konularda, eger ki destek alirsan , bu dayatmalari cok gorursun. Ikiniz kendi sectiginiz eve gecebilene kadar dugunu erteleyin.

Herseyin bir cozumu var.

Su an oturulan anne baba ve nisanlinin kiralik evi oldugu gibi kalir.

Size dugune yakin ikinizinde icine sinen bir ev tutulur.

Icine maddi imkanlar ne el veriyorsa o alinir. illaki kus tuyu yastigina kadar olmasi gerekmiyor.

Sonra dugun gunu misafirler kayinvalide ve kayinbabanin su an oturdugu evde agirlanir.

Sizde dugunden sonra sizin icin hazirlanan eve EVINIZE gidersiniz.

Dugunden sonra kayinvalide memlekete mi donuyor yoksa donmuyor mu kendi bilir.

Ortak nokta da bulusuldu mu? Evet. Siz asiri luks isteklerler nisanlinizi zorlamamis olursunuz nisanliniz size bagimsiz bir ev kurarak sizi uzmemis olur.

Sizi seviyorsa bu orta yola gelmek zorunda.

Yok illaki benim ailemin istedigi diyorsa cekin resti yolu acik olsun.

Benim ailem toplu igne kadar karissa suclu oluyor sebebi kiz tarafi olmamizmis
Onun ailesi herseyi karisiyor sucsuzlar cunku erkek ailesiymis

Ben insa degil miyim diyorum sen artik soyadimi alacaksin ben nereye sen oraya diyor. Ben kendi ayaklari uzerinde duran calisan ureten bir insanim ama nisanlim ve ailesinin gozunde malesef gelin konumundayim. Sen kizsin karisma etme konumundayim ve artik boguluyorum.
Ne gelinler var yuksek meblagli seyler istiyor karsi taraf yok deyince de sorun cikiyor. Ben evim olsun istedim sadece.
Nisanlim da bu yanlisi savunuyor. Ailem hakli diyor icim yaniyor kahroluyorum dusunmekten geceleri uyuyamiyorum. Yasim 32. Hafta sonu nisani atmak istedigimde dusundum acaba atarsam naparim diye. Annem babamin tek istegi yuva kurdugumu gormek ya bu yuvanin dagildigini da gorurlerse yada hice sayildiklaroni gorurlerse daha buyuk aci vermez mi diye de dusunuyorum cikamadim isin icinden. Aileme tam durumlari uzulmesinler diye anlatamadim da :KK42: Sevgililer gununde konustuk alttan aldi ozur cicegi gonderdi ama korkuyorum herseyden cok korkuyorum

Herseyin bir cozumu var.

Su an oturulam anne baba ve nisanlinin kiralik evi oldugu gibi kalir.

Icine maddi inkanlar ne el veriyorsa o alinir. Iillaki kus tuyu yastigina kadar olmasi gerekmiyor.

Sonra dugun gunu misafirler kayinvalide ve kayinbabanin su an oturdugu evde agirlanir.

Ortak nokta da bulusuldu mu? Evet. Siz asiri luks isteklerler nisanlinizi zorlamamis olursunuz nisanliniz size bagimsiz bir ev kurarak sizi uzmemis olur.

Düğüne yakın derken zaten 2 ay kalmış.
Ayrıca şu an oturdukları ev kira.
Konu sahibi tekrar ev kiralarsa 2 ayrı ev kirası ödeyemez. Damadın anne babası kira ödemez zaten.

Bir zaman sonra "2 kira ödemeyelim, biz burayı boşaltıp yanınıza gelelim" olur.

Herseyin bir cozumu var.

Su an oturulan anne baba ve nisanlinin kiralik evi oldugu gibi kalir.

Icine maddi imkanlar ne el veriyorsa o alinir. illaki kus tuyu yastigina kadar olmasi gerekmiyor.

Güzel çözüm ama o eve dönmeseler de olur bence.
Ev kendilerinin değilmişki,kira.
Nedir o eve olan bu tutku?
Bunun tek açıklaması, geri dönmeyecekler, birlikte oturacaklar. Oyalayacaklar kızı.
Bu kadar zamandır bdv okuyorum, tecrübem budur :KK66: :KK54:

X