Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

E yuh ama bu ne, resmen insanlarla oynamak ama ya.
10. Gün predictor yaptım çıkmadı o 6 gün önce sonuç veriyor olsa çıkardı diye düşünüyorum . Bugün 12.gün bu çıktı. İnan yarın test almaya korkuyorum , almasam meraktan çatlıyorum. Hayırla şu durumdan güzellikle bi kurtulsak

İstersen alma, 2 gün daha bekle adete? Salı günü al gelmezse.
İyice strese sokuyor çünkü bu durum.

Gözün aydıııııın canım. Bizlerede dua et ilk aşılama mıydı
Ilk asilamaydi canim. Dedigim gibi 10ncu gun baktim negatifti hatta. Tertemiz negatifti.
Cok erken tabi sevinmek icin, yine dusuk vs olabilir, Bu kötu ihtimalleri aklimda tutuyorum yine de.

Simdi size dua zamani Bu topikte benim pozitifligimle herkes, ama burdaki herrrrrrkesssss hemen, yil bitmeden hamile kalsin. Sonra hamisler basligi altinda hamileligimizi konusalim.

Amin canım çok mutlu oldum senin adına. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı en yakın zamanda bize olsun

Hayırlı olsun hemen kan ver bi problem var mıydı ne için aşılama yaptırmıştınız
Tesekkur ederim canim ama yalniz birakmayin beni, hadi enerjimi gonderiyorum hamile kalin hemen!!!!

Yurtdisindayim ben oyle istedigim gibi kan veremiyorum, doktorlarda istemiyor. Tuhaf burda biraz o is.
Ama 8nci haftada ultrason atamislar hemen.

Bizde hic bir problem yoktu, degerlerim esimin degerleri de iyi. Ama benimki (burda cogumuzun da bu) STRES... Kahretsin ki stres... 1 senedir bundan olmuyordu, kesin konusuyorum cunku gorundugum doktorlar, hemsireler hatta ebeler dedi.
O yuzden israr ettim asilama icin.

Güzel enerjini aldım kabul ettim
Yurtdışında çok daha farklı işliyor sistem gerçekten, inşallah değerin katlanarak artar bebeğin seninle kalır ve sağlıklı bi doğumun olur
Stres her şeyin düşmanı şu stresi bir kenara bırakabilsek belki de her şey daha güzel olabilirdi. Bizdeki sorun benim pcos oluşum üç kez yumurta takibiyle denedik fakat olumsuz sonuçlandı ama ben o üç takipte de aşırı stresli olduğuma yemin edebilirim çünkü her doktor kontrolüne giderken yaşadığım gerginlikten elim ayağım titriyordum kalp ritmim bozuluyordu. Doktorum bizim için aşılamanın mantıklı bir seçenek olmadığını erkekte sorun olduğunda aşılamanın daha çok işe yaradığını söylemişti. Açıkçası aşılama düşünüyordum ama doktorun bu söyleminden sonra acaba mı diye düşünmeye başladım

Valla benim esimde de sorun yoktu bende de o keza. ama gorunen o ki tuttu. Kafam "artik klinik sureclerine basladik daha benim isim daha azalacak oh" diye rahatladi. O stresimi azaltti.
Aslinda Pcosu avantaja cevirebilsen super olur. Bir de asilamada zaten yumurta buyutmek, kaliteli hale getirmek icin hormon veriyorlar. O da ise yarayabilir.

En azından bir kez aşılama denemek mantıklı geliyor bana. Aşılamadan sonra da değerlendirdiniz mi yine

En azından bir kez aşılama denemek mantıklı geliyor bana. Aşılamadan sonra da değerlendirdiniz mi yine
Bir sans vermek lazim bence de asilamaya.
Asilamadan sonra evet degerlendirdik cunku doktor soyledi. Asilama gunu ve sonraki gun.
Ama asilama gunu (sol yumurtam daha buyuktu) sol tarafima yattim hep, ama bildigin yattim yani hep. Ertesi gunde cok cok yavas hareket ettim, ani hareket etmedim vs...
Sanirim yerlesme kanamasi da gordum ama emin degilim ondan.

İlişkiden sonra da sol tarafına yattın yani doğru anladım dimi
Peki sonrasında normal günlük rutinlerine döndün mü

Ahh kuzum etmem mi...
Sabah testi gordum, esime soyledim, klinige yazdim , sonra hemen buraya attim fotoyu

Dur baska sekilde edeyim simdi de, Allahim burdaki kizlarla nolur hamis topigi acalim 2024 bitmeden
Amin kuzum amin bende regli bekliyorum olur olmaz 2. Gün gidiyorum takip için bu sene bitmeden hamile kalırız inşallah

Hemen basla canim benim. Bekliyorum hemen pesimden, hepiniz bekliyorum ,
İnşallah kuzum gelicez inşallah yarın üroloji randevumuz var artık bi sıkıntı çıksın istemiyorum çıkmasın 19 da regli günüm sanırım 2 . Günü hemen gidim artık çok yoruldum üzülmekten hele şu son aylar baksana sene bitti bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…