Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

10. Günden bugüne kadar başka test yapmış mıydın peki ? Ay bi Hamişimiz oldu ya artık sor Allah sor :)))
Yok kuzum valla yapmadım, eşim yapma bekle negatif çıkar dedi, sus çok biliyorsun diye azarladım bi de.
Ama haklıymış. Hatta klinik 14ncü gün yapmam için erken gebelik testi verdi. Yani bu foto çektiğim bi de erken gebelik testi.
Ben bi de burda kan veremiyorum kafama göre. Hcg kaç, yükseldi mi vs yok, bakmıyorlar kana. Direk 8nci haftada ultrasona gel dediler.

Son düzenleme:
Ay bende belirtin var mıydı onu sorayım
Ya benim aşılamadan sonra 3ncü gün göğüsler büyüdü, acıdı, kasıkta kramplar vs her ayki aynı olaylar. Biliyorsunuz işte.
Ama erken başladılar ve 9-10ncu gün kayboldular. Şuanda da yok mesela.Memelerim çok normaller
Ben çatlatma iğnesine yordum bu belirtileri. Onun etkisi de aynıymış.

Ya kuzum benim bi daha mı deneseniz? Ya da yumurta takipli?
En azından biliyorsun hangi tarafta Yumurta büyümüş, ne olmuş vs.

Ya kuzum benim bi daha mı deneseniz? Ya da yumurta takipli?
En azından biliyorsun hangi tarafta Yumurta büyümüş, ne olmuş vs.
Deneyeceğin tekrar canım kendimde o gücü bulduğum zaman sen şu aşamada bizlere dua et. En azından gruptan bir tane hamile çıkarabildik

Kızlar bugün son ilişkimin 14.günü olsa çıkardı herhalde değil mi test negatif adet olmadım.

Merhaba kızlar 2.aşılamanın 5. Günü bnm progesteron verdi dr aşırı yanma başladı bnde sürekli idrara çıkma normal mi sizce ya da nedn yanma oluyor size de oldu mu böyle bilgisi olan paylaşabilir mi
Ben hic progestreon almadim canim valla, ama bazi alanlarda yanma yaptigini okudum burda.
Hemen doktoruna soyleseydin ?

Perşembe günü test vermek için randevu verildi bugün 1 Çarşamba 2 Perşembe 3 oluyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…