- 1 Mayıs 2020
- 1.236
- 1.158
Ay bende belirtin var mıydı onu sorayımYa ama canım benim çok kısa sürede bakıyorlar, bi yensen korkunu kolay olur yumurta takibi.
Yok kuzum valla yapmadım, eşim yapma bekle negatif çıkar dedi, sus çok biliyorsun diye azarladım bi de.10. Günden bugüne kadar başka test yapmış mıydın peki ? Ay bi Hamişimiz oldu ya artık sor Allah sor :)))
Ya benim aşılamadan sonra 3ncü gün göğüsler büyüdü, acıdı, kasıkta kramplar vs her ayki aynı olaylar. Biliyorsunuz işte.Ay bende belirtin var mıydı onu sorayım
Ya kuzum benim bi daha mı deneseniz? Ya da yumurta takipli?Ben sanırım hala yumurtlamadım. Bu ay ovulasyon testi de kullanmadım. Bugün döngümün 16. Günüydü. Bilmiyorum bundan sonra ne yapacağımı. Zaten önümde çokta birşey kalmadı. Aşılamada bir kez denemiştimAllah yardım etsin bilmiyorum canım öyle karman çormanım ki. Bir kaç gündür girmeye başladım burayada o da sadece bizim gruba bakıyorum kızlardan haber var mı diye.
Deneyeceğin tekrar canım kendimde o gücü bulduğum zamanYa kuzum benim bi daha mı deneseniz? Ya da yumurta takipli?
En azından biliyorsun hangi tarafta Yumurta büyümüş, ne olmuş vs.
Ahh etmem mi hiçDeneyeceğin tekrar canım kendimde o gücü bulduğum zamansen şu aşamada bizlere dua et. En azından gruptan bir tane hamile çıkarabildik
Ah canım benim sağolAhh etmem mi hiç
Bak ben aşılama oldum tuttu, yaş 38. Sana motivasyon olsun bu
E yuh ama bu ne, resmen insanlarla oynamak ama ya.
Ben hic progestreon almadim canim valla, ama bazi alanlarda yanma yaptigini okudum burda.Merhaba kızlar 2.aşılamanın 5. Günü bnm progesteron verdi dr aşırı yanma başladı bnde sürekli idrara çıkma normal mi sizce ya da nedn yanma oluyor size de oldu mu böyle bilgisi olan paylaşabilir mi
Aynn baya yan etkisi var ilacın bi reçeteye bakim yinedeBen hic progestreon almadim canim valla, ama bazi alanlarda yanma yaptigini okudum burda.
Hemen doktoruna soyleseydin ?
Hadi kuzum inşallah bu ay ikinci üçüncü beşinci onuncu hamişimizi de görürüz hayırla, şu an en yakın aday sensinAynn baya yan etkisi var ilacın bi reçeteye bakim yinede
Evet canım, ama neyin 3ncü günü?Perşembe günü test vermek için randevu verildi bugün 1 Çarşamba 2 Perşembe 3 oluyor dimi
Test vericez o yüzden kuzum eşim içinEvet canım, ama neyin 3ncü günü?
Bizde 48-72 saat arası istemişlerdi. 3gün geç gibi geldiTest vericez o yüzden kuzum eşim için
Verdikleri kagitta en az 3 en fazla 5 gün yazıyordu bizde en yakın olan perşembeye istedikBizde 48-72 saat arası istemişlerdi. 3gün geç gibi geldi
Enteresanmış, burda 2-3 gün arasında istiyorlar. 2 günden erken olunca sperm az, 3 günden fazla olunca da bayat, kalitesiz diye.Verdikleri kagitta en az 3 en fazla 5 gün yazıyordu bizde en yakın olan perşembeye istedik
Evet bizde 3. Gün verdik böyle canım deşiğin gibiydi kağıttaVerdikleri kagitta en az 3 en fazla 5 gün yazıyordu bizde en yakın olan perşembeye istedik
İşte benden o yüzden tam 3 gün istedim randevuyuEnteresanmış, burda 2-3 gün arasında istiyorlar. 2 günden erken olunca sperm az, 3 günden fazla olunca da bayat, kalitesiz diye.