Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Ben yurt dışında çalışıyorum , moda işindeyim ama ofis işi, 6 sene oldu geleli.
Yeni ortam, yeni dil, yeni kültür, Türkiye'deki aile, ordan haberler,o haberleri burda dertleşecek anlatacak kimsenin olmaması, olanların sallamaması...
Bak burda bile vırt diye döktüm yine sıkıntımı 🥲
O işin stresi tabi gurbet çekme vs allah yardımcın olsun inşallah. Olsun biz birbirimize destek oluyoruz her anlamda bnmde çok aşağı kalır yanım yok sana diyorum da bnmde hayatım stresten bi türlü kurtulmuyor ama herşeyi bebek için bi kenara bırakmamız lazım senin hayatından daha kıymetli bişi yok

O işin stresi tabi gurbet çekme vs allah yardımcın olsun inşallah. Olsun biz birbirimize destek oluyoruz her anlamda bnmde çok aşağı kalır yanım yok sana diyorum da bnmde hayatım stresten bi türlü kurtulmuyor ama herşeyi bebek için bi kenara bırakmamız lazım senin hayatından daha kıymetli bişi yok
Hep böyle söylüyoruz da o stres gitmiyor be canım ya.
Senin de en büyük problemin stres mi?

Yok değilde dolayı olarak etkiledi çocugun olmamasına. Hastanede bi yakınım yoğun bakımda kaldı 5 gün kaldım vefat etti yakınım taziyeydi strest üzüntü vs derken hastanede o sıra enfeksiyon kaptım aşırı yani o da tüpümün tıkanmasına neden oldu iki yıldır uğraşıyorum.
Hep böyle söylüyoruz da o stres gitmiyor be canım ya.
Senin de en büyük problemin stres mi?

Yok değilde dolayı olarak etkiledi çocugun olmamasına. Hastanede bi yakınım yoğun bakımda kaldı 5 gün kaldım vefat etti yakınım taziyeydi strest üzüntü vs derken hastanede o sıra enfeksiyon kaptım aşırı yani o da tüpümün tıkanmasına neden oldu iki yıldır uğraşıyorum.
Herşey bizim elimizde inan bn buna çok inanıyorum da icraata geçmek laızm bujı başarırsak herşey daha güzel olacak inşallah🥰

Ay canım benim 🫂
Ama çözülecek sorunlar bunlar, ya da en azından sebebini biliyorsun.

Kızlar ya regle 3 gün kaldı, son ilişkinin 10. Günü bugün. Beni bilirsiniz günlerdir test yapıyorum hep negatifti kuruma bile yoktu.testi yaptım 5 dakika sonra hafif bi şeyler gözüme görünmeye başlayınca içini çıkardım yani bi 10/15 dk geçti en fazla böyle çıktı . Filtresiz.
Ayyyy gözüküyor 🫠 inşallah vardır canım inşallah 🙏🧿

Eklentiler

• IMG_3495.jpeg
    IMG_3495.jpeg
    209,4 KB · Görüntüleme: 36
Bir de kaset yaptım ama benim kaderimde bu heralde ne var , ne de yok …
İdrarı damlattıktan iki dkk sonrası geçerli baktın iki dkk çıkmadı bişi, sonrasına bakma bile kan testi en sağlıklı sonuç yinede siz bilirsiniz. İnşallah pozitif sonuç alırsınız 🥰

Kizlar yumurtlamadan beri bi akıntım var bazen yoğun bazen az yanma kaşinti sarı renk falan değil bildiğiniz beyaz bazen koyu kremsi gibi bazende sulu şekilde

Kızlar 12.gün bugün days doctor test yaptım 🤷‍♀️

Eklentiler

• IMG_3595.jpeg
    IMG_3595.jpeg
    403,2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_3583.jpeg
    IMG_3583.jpeg
    188 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3593.jpeg
    IMG_3593.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3592.jpeg
    IMG_3592.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 24
Bendeki şans mı kuzum ? Yalancı pozitifliğiyle meşhur bi markaymış 😰

Bence erken hala, 12nci gun silik cikmaya baslar. 12nci gun sabah ve aksam yapin karsilastirin bence.
Bir de biri yazmisti artimed ve daysdoctor testleri yalanci pozitif cikartiyormus. Onlardan almamanizi oneririm.
Bunu konuşmuştuk aslında kuzum ya.
Başka marka test varmı elinde?

Hayır 3. Dakika şöyle çıkarmayı nasıl başardın, su da damlatsam olacaktı demekki😭 ilk kez bu kadar gözle görülebilen bir siliğim olmuştu .

Eklentiler

• IMG_3598.jpeg
    IMG_3598.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 20
X