Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

O işin stresi tabi gurbet çekme vs allah yardımcın olsun inşallah. Olsun biz birbirimize destek oluyoruz her anlamda bnmde çok aşağı kalır yanım yok sana diyorum da bnmde hayatım stresten bi türlü kurtulmuyor ama herşeyi bebek için bi kenara bırakmamız lazım senin hayatından daha kıymetli bişi yok

Hep böyle söylüyoruz da o stres gitmiyor be canım ya.
Senin de en büyük problemin stres mi?

Yok değilde dolayı olarak etkiledi çocugun olmamasına. Hastanede bi yakınım yoğun bakımda kaldı 5 gün kaldım vefat etti yakınım taziyeydi strest üzüntü vs derken hastanede o sıra enfeksiyon kaptım aşırı yani o da tüpümün tıkanmasına neden oldu iki yıldır uğraşıyorum.
Hep böyle söylüyoruz da o stres gitmiyor be canım ya.
Senin de en büyük problemin stres mi?

Herşey bizim elimizde inan bn buna çok inanıyorum da icraata geçmek laızm bujı başarırsak herşey daha güzel olacak inşallah

Ay canım benim
Ama çözülecek sorunlar bunlar, ya da en azından sebebini biliyorsun.

Ayyyy gözüküyor inşallah vardır canım inşallah

Bir de kaset yaptım ama benim kaderimde bu heralde ne var , ne de yok …
İdrarı damlattıktan iki dkk sonrası geçerli baktın iki dkk çıkmadı bişi, sonrasına bakma bile kan testi en sağlıklı sonuç yinede siz bilirsiniz. İnşallah pozitif sonuç alırsınız

Kizlar yumurtlamadan beri bi akıntım var bazen yoğun bazen az yanma kaşinti sarı renk falan değil bildiğiniz beyaz bazen koyu kremsi gibi bazende sulu şekilde

Kizlar yumurtlamadan beri bi akıntım var bazen yoğun bazen az yanma kaşinti sarı renk falan değil bildiğiniz beyaz bazen koyu kremsi gibi bazende sulu şekilde
Yani bacım o ben de hep oluyor ama bilemedim. Hele bu ay aşılamada coştu o durum ...

Kızlar 12.gün bugün days doctor test yaptım

Eklentiler

• IMG_3595.jpeg
    403,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_3583.jpeg
    188 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_3593.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_3592.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 29
Bendeki şans mı kuzum ? Yalancı pozitifliğiyle meşhur bi markaymış

Bence erken hala, 12nci gun silik cikmaya baslar. 12nci gun sabah ve aksam yapin karsilastirin bence.
Bir de biri yazmisti artimed ve daysdoctor testleri yalanci pozitif cikartiyormus. Onlardan almamanizi oneririm.
Bunu konuşmuştuk aslında kuzum ya.
Başka marka test varmı elinde?

Hayır 3. Dakika şöyle çıkarmayı nasıl başardın, su da damlatsam olacaktı demekki ilk kez bu kadar gözle görülebilen bir siliğim olmuştu .

Eklentiler

• IMG_3598.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…