Bu topik tam bana göre olmuş canım. Benim bebik işi de eşimden kaynaklı sperm hareketsizligi var . Alternatif tıp doktoruna gidip baştan aşağıya reçete kür yazdı hacamat ve sülük önerdi ikimize de. Birde karaciğer temizliği yapacağız. Ay çiçeği yağı kullanıyoruz sabah akşam bir çay kaşığı eşimle. Eşim erbezlerine çörek otu yagi sürüyor her gün. Akşamlari yatagimiza yatmadan lavanta yağı buhurdanligi yapıyorum . Domastos spermi ölüdüruyor dedi doktorumuz. Yasakladı sivenonun ürünlerini aldım deterjanlari yani. Tıraş losyonu kisirlik yapar dedi onları da kullanmayi bıraktı eşim. Bende bol bol su içiyorum ve hareketli olmaya çalışıyorum. Benimde pekmezli bi karışımım var onu yapacağım. Doktor 10 defa tüp bebek yaptırıp olmayan bir çift geldi onların artık çocukları var sizinde olur sağlıklı yaşayın Rabb'im nasip eder dedi. Biz sıfır kan grubu olduğumuz için tamamen beyaz unu kestik. Eşimin penisinin orda egzamasi vardı ekmeği kesince bir kac içinde geçti hayret ettik. Bizim yaptığımız şeyler bunlar . Rabbim isteyen bekleyen herkese evlat versin inşallah. Bende sıkı takipciyim.