- 1 Mayıs 2020
- 1.240
- 1.160
E sizin sperm testinde sorun yoktu sanki canım takviye için mi gidiliyor. Çünkü bizde de sorun yok tekrar gitmedikİnşallah kuzum gelicez inşallah yarın üroloji randevumuz var artık bi sıkıntı çıksın istemiyorum çıkmasın 19 da regli günüm sanırım 2 . Günü hemen gidim artık çok yoruldum üzülmekten hele şu son aylar baksana sene bitti bitecek
yok kuzu biz hiç vermedik yarın ilk olucak benim herşey çözüm üretildi çok şükür bi eşim kaldıE sizin sperm testinde sorun yoktu sanki canım takviye için mi gidiliyor. Çünkü bizde de sorun yok tekrar gitmedik
Aaa verecektiniz o ay kimyasal mı olmuştu doğru sanki onu hatırladım galibayok kuzu biz hiç vermedik yarın ilk olucak benim herşey çözüm üretildi çok şükür bi eşim kaldı
Senin vitaminler devam mi peki ? Aliyorsun degil mi ? AMH ye yine baktiracak misin? iyice yukselmistir belki?yok kuzu biz hiç vermedik yarın ilk olucak benim herşey çözüm üretildi çok şükür bi eşim kaldı
Devam ediyorum ekimde baktırdım 1.01 den 1.37Senin vitaminler devam mi peki ? Aliyorsun degil mi ? AMH ye yine baktiracak misin? iyice yukselmistir belki?
Evet kuzu vermeye gittik hatta verememiştik sonra kimyasal olduğumu öğrendim şimdiye kısmet oldu benim başıma gelenler gelmeseydi belki ben çoktan takip hakkımı bitirmiş aşilamayi bile denemiştim yakındaki doktorum da biraktı hastaneyi Allahtan adetim gelmeden öğrendim şimdi bekliyorum olunca gidicem hemenAaa verecektiniz o ay kimyasal mı olmuştu doğru sanki onu hatırladım galiba
Bu ay da baktiracak misin peki canim ? AMH guzel yukselmisti konusmustuk.Devam ediyorum ekimde baktırdım 1.01 den 1.37
Tsh 1.02
Lh 6.6
Prolaktın 14.6
E2 46.1
Fsh 6.5
Adetin 2 günü verdim doktorum vitaminlerine devam et dedi
Lazim olursa veririm kuzu ama daha 1 ay önce verdim tekrar isterler mi bilmiyorum hsg bile çekildim 1 ekimdeBu ay da baktiracak misin peki canim ? AMH guzel yukselmisti konusmustuk.
Hadi Bismillah ozamanLazim olursa veririm kuzu ama daha 1 ay önce verdim tekrar isterler mi bilmiyorum hsg bile çekildim 1 ekimde
İnşallah kuzum inşallahHadi Bismillah ozaman
Ben sana 10. Gün erken demedim miiiiiiiiKızlar, benim elim ayağım titriyor.
Bugün adet olmam lazımdı, test yaptım, saniyesinde pozitif çıktı. Aşılamanın 14nncü günü bugün.
10ncu günü negatifti ama
Cok şükür çok sevindim Allahım sonuna kadar hayırla getirsin ıhhh diye bir avazda kucağına sağlıkla versin inşallah tosunuKızlar, benim elim ayağım titriyor.
Bugün adet olmam lazımdı, test yaptım, saniyesinde pozitif çıktı. Aşılamanın 14nncü günü bugün.
10ncu günü negatifti ama
İnsan bu kadar uğraşınca daha da dikkat ediyor yaAynen , ama cok ani hareket yapmadim dikkat ettim hep.
Sol tarafima yattim cunku yumurtam o tupte daha gelismisti. Sagdaki kucuktu daha.
Ay benim vajinismus geçmişim var sırf ondan korktuğum için yumurta takibi bile yaptıramıyorummmmmAh canımmmm aminSipser
E ozaman bakma sen de 10ncu gün (tabi mümkün değil)
Kuzum herşeyi sor merak ettiğin.
Yumurta takibi hepsi vajinal oldu. Hatta ben hiç yapmaz diyordum ama adetin 2nci günü, gonal-f almaya gittiğimde yine alttan vajinal muayene yaptılar.Rahim kalınlığına baktılar.
Sen naptın canım bugün test yaptın mı kaçırdım mıAy benim vajinismus geçmişim var sırf ondan korktuğum için yumurta takibi bile yaptıramıyorummmmm
Yaptım canım kocaman negatif . Days doctor silik çizgisi meşhurmuş zaten. Şimdi artımed yaptım olmayanda bile çıkarıyormuş mübarek o bile çıkarmadı o kadar negatif yani düşünSen naptın canım bugün test yaptın mı kaçırdım mı
Ya ama canım benim çok kısa sürede bakıyorlar, bi yensen korkunu kolay olur yumurta takibi.Ay benim vajinismus geçmişim var sırf ondan korktuğum için yumurta takibi bile yaptıramıyorummmmm
10. Günden bugüne kadar başka test yapmış mıydın peki ? Ay bi Hamişimiz oldu ya artık sor Allah sor :)))Ya ama canım benim çok kısa sürede bakıyorlar, bi yensen korkunu kolay olur yumurta takibi.
Ben sanırım hala yumurtlamadım. Bu ay ovulasyon testi de kullanmadım. Bugün döngümün 16. Günüydü. Bilmiyorum bundan sonra ne yapacağımı. Zaten önümde çokta birşey kalmadı. Aşılamada bir kez denemiştimYaptım canım kocaman negatif . Days doctor silik çizgisi meşhurmuş zaten. Şimdi artımed yaptım olmayanda bile çıkarıyormuş mübarek o bile çıkarmadı o kadar negatif yani düşünsende ne var ne yok kuzum ?