Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

E sizin sperm testinde sorun yoktu sanki canım takviye için mi gidiliyor. Çünkü bizde de sorun yok tekrar gitmedik

Senin vitaminler devam mi peki ? Aliyorsun degil mi ? AMH ye yine baktiracak misin? iyice yukselmistir belki?
Devam ediyorum ekimde baktırdım 1.01 den 1.37
Tsh 1.02
Lh 6.6
Prolaktın 14.6
E2 46.1
Fsh 6.5
Adetin 2 günü verdim doktorum vitaminlerine devam et dedi

Aaa verecektiniz o ay kimyasal mı olmuştu doğru sanki onu hatırladım galiba
Evet kuzu vermeye gittik hatta verememiştik sonra kimyasal olduğumu öğrendim şimdiye kısmet oldu benim başıma gelenler gelmeseydi belki ben çoktan takip hakkımı bitirmiş aşilamayi bile denemiştim yakındaki doktorum da biraktı hastaneyi Allahtan adetim gelmeden öğrendim şimdi bekliyorum olunca gidicem hemen

Kızlar, benim elim ayağım titriyor.
Bugün adet olmam lazımdı, test yaptım, saniyesinde pozitif çıktı. Aşılamanın 14nncü günü bugün.
10ncu günü negatifti ama
Cok şükür çok sevindim Allahım sonuna kadar hayırla getirsin ıhhh diye bir avazda kucağına sağlıkla versin inşallah tosunu kuzum bi de şey sorcam yumurta takibi vajinal ultrasonla mı oluyor ? Karından bakınca görünüyor mu ?

Ah canımmmm amin Sipser
E ozaman bakma sen de 10ncu gün (tabi mümkün değil )
Kuzum herşeyi sor merak ettiğin.
Yumurta takibi hepsi vajinal oldu. Hatta ben hiç yapmaz diyordum ama adetin 2nci günü, gonal-f almaya gittiğimde yine alttan vajinal muayene yaptılar.Rahim kalınlığına baktılar.

Ay benim vajinismus geçmişim var sırf ondan korktuğum için yumurta takibi bile yaptıramıyorummmmm

Sen naptın canım bugün test yaptın mı kaçırdım mı
Yaptım canım kocaman negatif . Days doctor silik çizgisi meşhurmuş zaten. Şimdi artımed yaptım olmayanda bile çıkarıyormuş mübarek o bile çıkarmadı o kadar negatif yani düşün sende ne var ne yok kuzum ?

Ben sanırım hala yumurtlamadım. Bu ay ovulasyon testi de kullanmadım. Bugün döngümün 16. Günüydü. Bilmiyorum bundan sonra ne yapacağımı. Zaten önümde çokta birşey kalmadı. Aşılamada bir kez denemiştim Allah yardım etsin bilmiyorum canım öyle karman çormanım ki. Bir kaç gündür girmeye başladım burayada o da sadece bizim gruba bakıyorum kızlardan haber var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…