- 23 Eylül 2007
- 109
- 0
-
- Konu Sahibi angel_34
Zayıflama Diyetleri Çöpe: Zayıflama Diyetleri Çöpe ücretsiz e-kitap (2)
yeni gelen arkadaşlar bu verdiğim isteye br göz atmanızı öneririm daha kapsamlı yazıyorr..
selammmm
pembebirsabah, bence en dogru olanini yapmi$sin, afiyet olsun
ferya tebrikler ne mutlu sana, darisi benim ba$ima
kagit gemi bunlari okuduktan sonra dahada motive oldum :)
fburcu tamam bu gün yediklerimi yazacagim, $u saate kadar sadece iki bardak kadar su içtim, sabah okul yoktu ve aç olmadigim için öglen yemegini bekliyorum, biraz fazla kaçirabilirim çünkü okuldann çikip spora gidecegim ak$am 8.20 de falan anca evde olurum, fazla yiyemesemde ati$tiracak bir$ey alirim yanima
bu arada benim tiroid sorunum var takip ediliyor ama hiç degi$medigi için ilaca gerek yok dediler, acaba bu yüzdenmi kilo veremiyorum? Martta tekrar kan tahlili ve ultrason çekilecek, yilda bir kere böyle, ama her yil iyi diyolar
Ayrıca ben bu sistemin bağırsakları çalıştırdıgınıda düşünüyorum.Eskiden o kadar yemeye tuvalete çıkamıyodum ama şimdi maşallah diyim : )Zaten bu da kilo vermeyi en kolaylaştıran şey değil mi??
troid nedeniyle kilo veremeyen yada alamayanlar oluyor cnm,aslında ilaç verse dr.verebilirsin kilo diye düşünüyorum.yemeden kilo almak çok gıcık çünkü((
haklısın bende de aynı etki oldu. troit rahatsızlığım nedeniyle metobolizma yavaş çalışıyor diye ona yoruyordum. meğer yeme alışkanlıklarımla ilgiliymiş.
Banada destek olun ltf.Ben neden başaramıyorum.Çoook uzun süredir bu yöntemi biliyorum ilk uygulayıcılarındanım diyebilirim...Bebeğime hamile kalabilmek için 96kg 70kg ya düştüm boyum 172cm...
Kızımı doğum yaptıktan sonra doğuma giderken 98kg olmuştum 70kg ile hamile kaldım...
doğumdan sonra pek kilo vermemiştim ama sonra 91e düştüm işte 88 e kadar bile düştüm ama hazirandan beri çalışmıyorum evdeyim ...100kg ya çıktım..Ben bu yöntemi çok iyi bilen ve faydasını gören biriyim ama neden halen uygulayamıyorum kendime çok kızıyorum.Açlığımın tıokluğumun farkındayım..FAkat tok olduğum halde yiyebiliyorum.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Teşekkürler..
Leylacım bu kadar spor çok zorlamıyormu seni.
Ömrünün sonuna kadar bu kadar spor yapamazsın bıraktıgın an tekrar kilo almaya başlarsın gibi geldi bana.Ama yinede sen bilirsin tabiiki..
Banada destek olun ltf.Ben neden başaramıyorum.Çoook uzun süredir bu yöntemi biliyorum ilk uygulayıcılarındanım diyebilirim...Bebeğime hamile kalabilmek için 96kg 70kg ya düştüm boyum 172cm...
Kızımı doğum yaptıktan sonra doğuma giderken 98kg olmuştum 70kg ile hamile kaldım...
doğumdan sonra pek kilo vermemiştim ama sonra 91e düştüm işte 88 e kadar bile düştüm ama hazirandan beri çalışmıyorum evdeyim ...100kg ya çıktım..Ben bu yöntemi çok iyi bilen ve faydasını gören biriyim ama neden halen uygulayamıyorum kendime çok kızıyorum.Açlığımın tıokluğumun farkındayım..FAkat tok olduğum halde yiyebiliyorum.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Teşekkürler..
çok tesadüf eseri buldum bu linki.ilk sayfadan okumaya başladım ve sona geldim.bende 2 yıl önce 73 le başladığım hamilelğimi 102 ile sonlandırdım.5 kilo civarı tosun oğlum doğdu kendimle gurur duydum filan.7 aylıkken akupunktura başladım ama veremdim kalan kiloalrımı.yarın diyetisyene başlıcaktım randevumda hazır.ama vazgeçiyorum.bunu uygulayacağım .kilom 95 arkadaşım ve sana teklifim var.hemen hemen durumumuz aynı.bende çalışmayı doğumdan sonra bırakmıştım.başlayalım ve aramızda tatlı bi rekabet oluşturalım.bana destek olun lütfen dmeişsin.kabul edersne haftada bir kilomuzu buraya yazalımBanada destek olun ltf.Ben neden başaramıyorum.Çoook uzun süredir bu yöntemi biliyorum ilk uygulayıcılarındanım diyebilirim...Bebeğime hamile kalabilmek için 96kg 70kg ya düştüm boyum 172cm...
Teşekkürler..
çok tesadüf eseri buldum bu linki.ilk sayfadan okumaya başladım ve sona geldim.bende 2 yıl önce 73 le başladığım hamilelğimi 102 ile sonlandırdım.5 kilo civarı tosun oğlum doğdu kendimle gurur duydum filan.7 aylıkken akupunktura başladım ama veremdim kalan kiloalrımı.yarın diyetisyene başlıcaktım randevumda hazır.ama vazgeçiyorum.bunu uygulayacağım .kilom 95 arkadaşım ve sana teklifim var.hemen hemen durumumuz aynı.bende çalışmayı doğumdan sonra bırakmıştım.başlayalım ve aramızda tatlı bi rekabet oluşturalım.bana destek olun lütfen dmeişsin.kabul edersne haftada bir kilomuzu buraya yazalım[/QUOT
bende katılabilirmiyim size.zaten çocuğun koşturmacasından haftada bir yada iki defa yazbiliyorum buraya.ben bu yöntemle 4 kilo verdim ama sonra dikkat etmedim bir kilo tekrar aldım.kilom şu anda 70