- 5 Şubat 2011
- 9
- 0
- Konu Sahibi angel_34
Ü hüüüü kızlar ben nolacam böyle yaa ((( Ü hüüü vermem gereken yaklaşık bi 6 kilom var ya bir buçuk aydır diyet yapıp yapıp geri bozdum. Hayır öyle şok diyetler yapmadım aç kaldığım diyetler de yapmaıdm. Az az sık sık yiyordum bol su içiyordum ve 4 ana besin maddesinden de dengeli alıyordum. ölçülü yiyordum. bunu 2 hafta uyguladım sonra bi can sıkıntısı dönemi geldi ve 1-2 gün öyle yedim ki yediklerimi yazsam çok şaşırabilirsiniz de. sonra o gün bi kilo mu ne almışım. neyse tekrar başladım ertesinde ve gayet güzeldi diyetim yine sağlıklı beslenme şeklinde. ve 3hafta ona devam ettim. ya anlamadım ki normalde daha çok vermem lazımdı o kadar dengeli güzel bi diyetle o kadar süred ama 2 kilo mu ne verebildim. ben bu diyeti hem de yürüyüşsüz olarak bi kaç yıl önce yazın uygulamış ve haftada 1 kilo vererek gayet güzel bi şekilde 5 kilo vermiştim. ama bu kez olmadı(yürüyüşler de yapmama rağmen) öyle seri güzel bi şekilde veremedim. sinirlerim bozuldu. zaten tatlı pasta karbonhidrat şeker dayanamadığım şeyler. dün "amaaan" deyip de ooonca tatlı-ekmek-çerez-makarnayı bi güzel yemedim mi. ((( böhüüü ve bugün de aynı şekilde oldu şu anda karnım şiş halde amma ve lakin getirseler güzel güzel yemekleri önümee tatlılarıı pastalarıı yiyebilirim ya ya görseniz beni ((( yaşım 21,boyum 1.62 civarında kilom da çoğunlukla 58 civarı şu araalarrr (((((( ü hüüü bi zaamanlar 53 falandımmmm böhüüü (( kızlar yaaa =(((((
Kızlar ben doymuyorum ya kahvaltıdan kalkasım gelmiyo pekmeze ekmeği banıp banıp yemek sürekli yemek geliyo içimden ya hadi artık kalkim demeden kalkamıyorum. bugün de öyle oldu. ya kahvaltıdan kalktım diyelim, sonrasında hemen başka bi şeyler yeme isteği oluyo içimden örneğin yine bugün kalktım mutfağa kahvaltılıkları vb taşırken mutfakta atıştırmaya devam ettim sonra yeşil çay içerken yine çerez yedim yedim yedim sonra bilg ile oyalandım yemedim bi süre ki zaten karnım şişti. yemekte de onca yemekle beraber ekmekleri de götürdüm. şu an yemekten kalkalı yaklaşık bi yarım saat oldu karnım şiş dolu halde ben bu şişlik biraz inince kurabiye kek yemeyi planlıyorumm hem de ben doymuyorum öyle bi dilm kek bi adet kurabiye ya sınırı yokk başladım mı duramuyorum yemek sürekli yemek istiyorum. kızlarla bi evde toplanıp bi çay içicez mesela, herkes yiyo doyuyo, ben yemeye devam ediyorum erkek gibi yiyorum ya (( doymuyorum ya
Dün yeşil çay almıştım onu içmeye başladım da. bu sabah da artık diyet bırakıp da normal yemeye başlasam ve aynı zamanda da yeşil çay içmeye ve yürüyüşe devam mı etsem de öyle mi versem kiloları diye düşünmeye başlamıştım ama ben normal yemiyorum kiii benn daima daima yiyebilen bi haldeyim yaa hele ki karbonhidrata hiç dayanamıyorum. şu an meyve tabağı getirseler öylee cazip falan gelmez canım da çekmez ama şöyle bi kaç çeşit pasta tatlı börek vb olan bi tabak getirseler ohooo dur durabilirsen =(((((((
Bi zamanlar 51 kiloydum ben ya ben ne yapıcam =((((((((((
Kızlar ben doymuyorum ya kahvaltıdan kalkasım gelmiyo pekmeze ekmeği banıp banıp yemek sürekli yemek geliyo içimden ya hadi artık kalkim demeden kalkamıyorum. bugün de öyle oldu. ya kahvaltıdan kalktım diyelim, sonrasında hemen başka bi şeyler yeme isteği oluyo içimden örneğin yine bugün kalktım mutfağa kahvaltılıkları vb taşırken mutfakta atıştırmaya devam ettim sonra yeşil çay içerken yine çerez yedim yedim yedim sonra bilg ile oyalandım yemedim bi süre ki zaten karnım şişti. yemekte de onca yemekle beraber ekmekleri de götürdüm. şu an yemekten kalkalı yaklaşık bi yarım saat oldu karnım şiş dolu halde ben bu şişlik biraz inince kurabiye kek yemeyi planlıyorumm hem de ben doymuyorum öyle bi dilm kek bi adet kurabiye ya sınırı yokk başladım mı duramuyorum yemek sürekli yemek istiyorum. kızlarla bi evde toplanıp bi çay içicez mesela, herkes yiyo doyuyo, ben yemeye devam ediyorum erkek gibi yiyorum ya (( doymuyorum ya
Dün yeşil çay almıştım onu içmeye başladım da. bu sabah da artık diyet bırakıp da normal yemeye başlasam ve aynı zamanda da yeşil çay içmeye ve yürüyüşe devam mı etsem de öyle mi versem kiloları diye düşünmeye başlamıştım ama ben normal yemiyorum kiii benn daima daima yiyebilen bi haldeyim yaa hele ki karbonhidrata hiç dayanamıyorum. şu an meyve tabağı getirseler öylee cazip falan gelmez canım da çekmez ama şöyle bi kaç çeşit pasta tatlı börek vb olan bi tabak getirseler ohooo dur durabilirsen =(((((((
Bi zamanlar 51 kiloydum ben ya ben ne yapıcam =((((((((((