- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- Konu Sahibi angel_34
cnmcım sen nasıl verdin bu kilocukları? geçmişe dönük oku oku bitmio walla bi kerede bana anlatırsan pek sevindirik olurum
kizlar bana yardimci olun lütfen... 15 kg vermek istiyorum...Nerden baslayim, kendimi motive edemiyorum birtürlü Herkes benimle dalga geciyor, gencligimi sisman sekilde gecirmek istemiyorum...Hicbirsey almiyorum kendime yakistiramadigim icin psikolojim cok kötü durumda...
Sene sonuna kadar 15 kilo vermem icin ne yapmaliyim?
şöyle söyliyim bende sizlere,,benki herhafta tartıda eksildiğimi 1kilo veya üstünde gören ben,bu yöntemi bırakıp azcık dikkat ediyim az yiyim kısıtlı yiyim,spor yapayım dediğim anda her hafta gr'larla vermeye başladım,demem oki bencede bu yöntemde insan strese girmiyo,ne isterse yiyo kararınca tabi,ama sıkılmadan diyet psikolojisi olmadan,bilmiyorum ama ben bu yönteme geri döndüm yani doyana kadar yiyorum,ama tamda uyguluyorum sayılmaz,çünkü hala daha sağlıklı besinler yerken ara öğünlerimide yiyorum evet fark yani verdiğim kilolar ortada ,,bende günlük menülerimi paylaşmak isterim ...
dün sahurda yediklerim
etli patates yemeği,suyundanda etindende patatesindende bi güzel yedim 5kaşık falan
yarım pide
1tanede haşlanmış yumurtaa,,
dünlük böyle oldu annemin evinde atıştırmıştım yemeği pideyle,evime gelincede haşlanmış yumurtamı yedim,vücutta sindirilmesi zor bi besin olduğu için metabolizmamız daha hızlı çalışıp yağlarımızı yakıyomuş tavsiye ederim haftada en az 3tane yemelisiniz,
iftar:
arpa şehriye çorbası(salçalı ve soğanlı)bi kase
yoğurtlu kabak kızartması5-6 çatal
yeşil salata
yoğurt
karpuz
un helvası küçük bi çatal
kalktıktan 15dk sonra yeşil çay
ARA
1 armut
sonra elma kromlu form çayı
toplamda 2litre su içtim yatana kadar 3ü tamamlıycam