- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi angel_34
cnmcım sen nasıl verdin bu kilocukları? geçmişe dönük oku oku bitmio wallabi kerede bana anlatırsan pek sevindirik olurum
kizlar bana yardimci olun lütfen... 15 kg vermek istiyorum...Nerden baslayim, kendimi motive edemiyorum birtürlüHerkes benimle dalga geciyor, gencligimi sisman sekilde gecirmek istemiyorum...Hicbirsey almiyorum kendime yakistiramadigim icin psikolojim cok kötü durumda...
Sene sonuna kadar 15 kilo vermem icin ne yapmaliyim?
[
neden artık kimse yazmıyor.... Yazılar birden kesilmiş.... Kızlar geri gelin Lütfennnnn!:)))
Bende aranıza yeni katıldım. soracaklarım var....
Başlayalı üç gün oldu benim, bir kilo kaybım var. Kendimi illa sağlıklı yemeklere yönlendirmedim. Canım ne çektiyse yedim. Acıkmayı beklemek ve anlamak gerçekten zormuş. Yemeye koşullandığım saatlerden epeyce farklı. Bu birkaç günde anladığım, henüz acıkmadan sırf yeme imkanım var ya da bana bir şey önerildi diye yememmiş. Bugün öğle yemeğinde biraz fazla yedim ve midemi rahatsız hissettim, tabii hemen korkularım baş gösterdi. Kesin kilo alacağım tekrar diye düşündüm. Öğlen arkadaşlarla 1 gibi yedim, akşam 5 olmadan acıkırım diye düşünüyordum ama saat 8 ve yeni yeni açlık hissediyorum. Belki yarım saat sonra tam olarak acıkmış olacağım ama çok da iştahım olmayacak ve az bir yemekle doyacağım gibi geliyor. Bu durum kitapta yazıyordu, ne yalan söyleyeyim başkaları iştahsızlaşır ama benim gözüm hiç doymaz gibi geliyordu ve kendim için inandırıcı bulmamıştım. Vücuduma güvenmemekle haksızlık etmişim(
Keşke bu yöntemle sonuç alan, sağlıklarına kavuşan arkadaşlar gelse de deneyimlerini paylaşsalar, herkese örnek alsa. Ben başladım, katılmak isteyen arkadaşlarla birlikte devam edelim, ne dersiniz? İlk gün bile psikolojiniz hemen düzeliyor inanın.
Evet, diyetsiz kalıcı incelik pek kimsenin dikkatini çekmiyor anlaşılan. Ben de misafirlerden ve yoğunluktan bir süredir giremiyordum. Mayıs'ın birinde başlamıştım, şimdi 13'ü ve ben neredeyse üç kilo verdim. Hiç yorulmadan kendimi sıkıp diyetlerle bunaltmadan hem de. İstediğim ne olursa olsun yedim. Sadece tok olduğumda yiyecekleri reddetmek belki de tek kısıtlamaydı. Ama zaten istediğiniz şeylerle doyduğunuz zaman yemek yemeyi, atıştırmayı, gereksiz ara öğünleri düşünmüyorsunuz bile. Başta birkaç gün neredeyse eskiden tamamen zararlı dediğim ama canımın çok istediği şeylerle öğünlerimi tamamladım, zaman ilerledikçe vücudumun başka şeyler istediğini anlıyorum. Nefret ettiğim halde maydonoz yiyorum:) Daha çok su içiyorum çünkü kendimi aç bırakıp su içince midem bulanıyordu ve bir daha içmek istemiyordum. Tokluk hissi suya da ihtiyaç duymanıza sebep oluyor. Yavaş yavaş da sahte açlığımı da anlamaya başlıyorum. Susuzluğu açlıkla ne kadar çok karıştırdığımı, hazmederken yaşanan mide rahatlamasını açlık zannettiğimi de anlıyorum. İnşallah vücudumu daha da iyi tanıyacağım. Mucize gibi bir yöntem ama hep bildiğimiz bir şey. Vücudumuzu kendi haline bırakmak tek yapılması gereken. Sonuç da alıyorum, 13 günde üç kilo daha ne olsun:)) Herkesi beklerim buraya...