Sağlıklı Beslenerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Ü hüüüü kızlar ben nolacam böyle yaa ((( Ü hüüü vermem gereken yaklaşık bi 6 kilom var ya bir buçuk aydır diyet yapıp yapıp geri bozdum. Hayır öyle şok diyetler yapmadım aç kaldığım diyetler de yapmaıdm. Az az sık sık yiyordum bol su içiyordum ve 4 ana besin maddesinden de dengeli alıyordum. ölçülü yiyordum. bunu 2 hafta uyguladım sonra bi can sıkıntısı dönemi geldi ve 1-2 gün öyle yedim ki yediklerimi yazsam çok şaşırabilirsiniz de. sonra o gün bi kilo mu ne almışım. neyse tekrar başladım ertesinde ve gayet güzeldi diyetim yine sağlıklı beslenme şeklinde. ve 3hafta ona devam ettim. ya anlamadım ki normalde daha çok vermem lazımdı o kadar dengeli güzel bi diyetle o kadar süred ama 2 kilo mu ne verebildim. ben bu diyeti hem de yürüyüşsüz olarak bi kaç yıl önce yazın uygulamış ve haftada 1 kilo vererek gayet güzel bi şekilde 5 kilo vermiştim. ama bu kez olmadı(yürüyüşler de yapmama rağmen) öyle seri güzel bi şekilde veremedim. sinirlerim bozuldu. zaten tatlı pasta karbonhidrat şeker dayanamadığım şeyler. dün "amaaan" deyip de ooonca tatlı-ekmek-çerez-makarnayı bi güzel yemedim mi. ((( böhüüü ve bugün de aynı şekilde oldu şu anda karnım şiş halde amma ve lakin getirseler güzel güzel yemekleri önümee tatlılarıı pastalarıı yiyebilirim ya ya görseniz beni ((( yaşım 21,boyum 1.62 civarında kilom da çoğunlukla 58 civarı şu araalarrr (((((( ü hüüü bi zaamanlar 53 falandımmmm böhüüü (( kızlar yaaa =(((((

Kızlar ben doymuyorum ya kahvaltıdan kalkasım gelmiyo pekmeze ekmeği banıp banıp yemek sürekli yemek geliyo içimden ya hadi artık kalkim demeden kalkamıyorum. bugün de öyle oldu. ya kahvaltıdan kalktım diyelim, sonrasında hemen başka bi şeyler yeme isteği oluyo içimden örneğin yine bugün kalktım mutfağa kahvaltılıkları vb taşırken mutfakta atıştırmaya devam ettim sonra yeşil çay içerken yine çerez yedim yedim yedim sonra bilg ile oyalandım yemedim bi süre ki zaten karnım şişti. yemekte de onca yemekle beraber ekmekleri de götürdüm. şu an yemekten kalkalı yaklaşık bi yarım saat oldu karnım şiş dolu halde ben bu şişlik biraz inince kurabiye kek yemeyi planlıyorumm hem de ben doymuyorum öyle bi dilm kek bi adet kurabiye ya sınırı yokk başladım mı duramuyorum yemek sürekli yemek istiyorum. kızlarla bi evde toplanıp bi çay içicez mesela, herkes yiyo doyuyo, ben yemeye devam ediyorum erkek gibi yiyorum ya (( doymuyorum ya

Dün yeşil çay almıştım onu içmeye başladım da. bu sabah da artık diyet bırakıp da normal yemeye başlasam ve aynı zamanda da yeşil çay içmeye ve yürüyüşe devam mı etsem de öyle mi versem kiloları diye düşünmeye başlamıştım ama ben normal yemiyorum kiii benn daima daima yiyebilen bi haldeyim yaa hele ki karbonhidrata hiç dayanamıyorum. şu an meyve tabağı getirseler öylee cazip falan gelmez canım da çekmez ama şöyle bi kaç çeşit pasta tatlı börek vb olan bi tabak getirseler ohooo dur durabilirsen =(((((((

Bi zamanlar 51 kiloydum ben ya ben ne yapıcam =((((((((((

bir haftadır aynen bende senin gibiyim canım.ben doyduğumu anlayınca bırakıyorum fakat acıkmayı beklemeden yine ne olursa yiyorum.benimde zaafım pasta börek.hiç hayır diyemiyorum.yalnız bu dkz yi yaparken nedense hiç canım istemiyordu.yine öyle olayım istiyorum.vermen gereken kilo o kadar fazla değilmiş dkz yi uygularsan çok rahat gider bence.ben sana dün yediklerimi saysam benimki neymişki diyebilirsin.ama bugün acıkmadığım için sadece yarım poğaça sabah yedim ve öğlen küçük bir börek.artık kaçamak yok ama vermem gereken 12 kilo var benimde çünkü.hepimize kolay gelsin inş.

ah benimde hayalim tekrar 57 58 olmak.hamilelik öncesi kiloma dönmek istiyorum.ne güzel sen başarmışsın tebrik ederim.dkz ye başlamadan önce kaç kiloydun.ne kadar verdin.

cnm ben hep diyet yapardım yağlı yemezdim 64 kiloydum.sonra diyetisyene gittim 61e indim.2 sene içinde 62 falan oldum sabtlendim.bıktım diyetten salatadan sağlıklı beslenmeden..döner,makarna ağzıma sürmedim.ama veremedim daha fazla.sonra dkz yapmaya başladım.58e inmişim tartılmadımda çok şaşırdım kendime 58 hayalimdi çünkü.bikaç aydır bu kilodayım.umarım geri almam.her istediğimi yiyrum artık.

kalıcı zayıflamak çok zor beslenme biçimim anksiyete ve zayıflama hapıyla bozuldu ve artık yiyemiyorum ama sabit kaldım 162 boy ve 61 kilo eni boyu bir insan oldum :)

canım benim sakin ol öncee diyet yapa yapa insan böyle oluyor biliyorum.kendine şunu de tokken yemiycem.midemiz aslında küçük sadece birkaç kaşık yemekle doyabiliriz.ama gözümüz doymuyor çoğu zaman.bunun için şöyle yap bence.kısıtlama.yasak besinlerin olmasın.diyet yapmam gerek deme ve tartılma.yerken yavaş ye ve sor..doydummu?eğer evetse sakın yeme.sakla acıkınca nasılsa yiceksin.diyet yaparken şu oluyor!p.tesi diyete başlıycam bugun pazar ben en iyisi bugun herşeyi yiyim çünkü diyette yiyemiycem.midemiz dolup taşıyor.sonra diyetin bozulduğu gunde nasılsa bozdum diye yemeler başlıyor çünkü birdaha diyete girince yine yiyemiycem..ama dkzde fark şu.sen istediğin saatte istediğin şeyi yeme hakkına sahipsin.ama acıkınca.buna alışınca öyle bir olcakki tokken zaten kendin istemiyceksin miden kabul etmiycek.Allah vucudumuzu mukemmel bir dengede yaratmış,onu dinlediğinde zaten fazlalıklar gidecektir.bu arada doymak dediğim öyle tıkabasa doymak değil,aclığının gitmesi..başarılarrrrr

kalıcı zayıflamak çok zor beslenme biçimim anksiyete ve zayıflama hapıyla bozuldu ve artık yiyemiyorum ama sabit kaldım 162 boy ve 61 kilo eni boyu bir insan oldum :)

çok zor değil canım yeterki iste.zayıflama hapı sakın kullanma.mideni dinle başta zor olcak ama sonra tıkır tıkır gidicek kilolarr

slm kızlar burayı keşfettğimden beri bu yöntemi uyguluyorum...kendimi daha rahat ve mutlu hissediyorum ..arada bi yaramazlıp yapsamdaama pes etmeycmmmm

çok zor değil canım yeterki iste.zayıflama hapı sakın kullanma.mideni dinle başta zor olcak ama sonra tıkır tıkır gidicek kilolarr

midem ancak böyle akıllandı şuan yine kullanıyorum yoksa geceleri evin içinde açlık krizi geçirebilirim.. bunu düşünmek bile korku veriyor.. şimdi yiyemesem de böyle iyi

Ayy inşallah bu şekilde zayıflayabilirim yaa çok teşekkür ederim :))) Normal şekilde yani acıktığım zaman canımın istediğinden yiyebiliyorum yani öyle di mi ? :)) Evet dediğiniz gibi diğer türlü "zaten diyette yiyemiyorum" deyip yedikçe yemek geliyo içimden. böyle ohh rahat ya istediğimi yiyebilirim oleyy =))) Peki o zaman ben bu şekilde düzene girsem yeşil çayı da içmeyi alışkanlık edinsem ve haftada en az 4-5 gün yarım saat kadar yürüsem ben bu 6 kiloyu verebilir miyim hanımlar ne dersiniz 1-1,5 ayda?? :)) Ayy inşallah yaa. Yalnız ben çok sık tartılırım tartılmaya düşkünüm o da var

evet canım tabiki verebilirsin ama tartılma bence.bende düşkündüm saklattım tartıyı.aynen dediğin gibi istediğini doyana kadar yiyorsun cnm ama sık sık yokla yerken doydummu diye:))başarılar bekliyoruzz sonucu

ayyy canim ya bende tatli pasta falani çok ama çok seviyorum yazdigini okuyunca benim yazdigimi sandim, ama ben hayatta o kadar yemem, sen yinede $anslisin anlattigina göre çok yiyosun ama kilon fazla degil, ben 22 ya$indayim, 1.62 boy (bazen 1.61) ve en son 59.3 kiloydum belki $u an 60 olmu$umdur, oysa çok az yiyorumm ve bu beni çok üzüyor, bence sen haline $ükret :)
yeme krizlerinin sebebi zaten diyetler, kendini kisitlaya kisitlaya böyle oluyor, mesela ben eskiden yemin ederdim kendi kendime ki 1 hafta çikolata yemicem diye, o bir hafta yemezdim ama sonrasinda hafta boyu yemedigimin acisini fazlasiyla çikarirdim buda kilo vermemi önleyip kalmazdida, kilo almami saglardi maalesef, $u an dkzyi uyguluyorum (yada çali$iyorum) ama yinede kilo aliyo gibiyim tartimda bozuldu tartilamiyorum ama kiyafetlerimden anliyorum

bol $anslarr

bu arada fburcu, sen dkzya yeni ba$ladiginda kilo aldinmi, yoksa hemen zayiflamayami ba$ladin canim, ya ben dün çok iyidim, ama bu sabah eski pantolonum bana fazlasiyla dar gelince morelim 0 oldu, ya aslinda bugün nerdeyse ba$aramiyacagima kadar verir gibi oldum

ben bundan 1.5 yil önce tam 50 kiloya indim, tabi çok sagliksiz bir $ekilde, $imdi $eydan diyo ayni o yil yaptigin gibi yap, ne yapayim ben $imdi?
ben günlük 600 ile 800 kalori arasi alip arti fazlasiyla spor yapip o kiloya dü$mü$tÜm, 2 ögün yemek yiyodum kahvaltida 1 kk yagsiz peynir ve yarim dilim ekmek ak$am ise bi tas yagsiz hazir çorba, çaylada sadece 1 kare çikolata yiyodum ve ba$ka hiçbir$eye agzimi sürmüyodum, ama çok sagliksizdi çünkü unutkanlik ba$ladi, saç dökülmesi, demir eksikligi, ba$ dönmesi falan, $u anda saglik bakimindan o günlere dönmek istemiyorum ama sanki ba$ka çarem yok gibi

tartim gelecek hafta sonu gelcek, dkz yi yapali 3 hafta olacak o zaman, ve tartilipta kilo almi$ olursam yikilirim ben, ama ayni kaldiysamda sevinirim, dua edin kizlarr banaa, psikolojim kötü durumda sanki,oysa dün çok iydim ne oldu birgünde banaaa :26::26:

benim dkz beslenmem iyi gidiyor. kalori hesapları yapan diyetler kadar sinir bozucu bir şey yok. bir de mutlaka ara öğün yapın şunu yiyin yok bunu yiyin diyen diyetlere de sinir oluyorum. herkesin kesesi ayrı bakalım ben o söylediklerini soframa kayabiliyor muyum.
DKZ ise insan yeme felsefesini ve doyma hissini oluşturmayı öğreniyor. bu öyle bir haftalık bir aylık şu gün şöyle bu gün böyle diyetleri gibi değil. evimde ne pişirirsem onu yiyorum.
şu sıralar bir kaç misafirim geldi. çocuklu olduğumdan elleri dolu olarak geliyorlar. hep de hamurişi...bir kısmını onlara ikram ediyorum. kendime tabak almıyorum. zaten canım da istemiyor. ama bir kaç kutu pasta vs. mutfakta duruyor. bir kaç kez normal öğünümde bir kaç parça yedim. canım istediğinden değil bozulmasınlar diye. kararınca yedim. ekmek de yemedim.
uzundur tartılmadım. evde tartım yok. eczaneye gidersen tartılıp, yazarım size.
burda 1,60 'lı boylarda olup ta 50'li kiloda olan arkadaşlar biz de zayıflıcaz şişmanız diyince biraz kıskanıyorum. ben 50'li kilolara insem dünyalar benim olur

Çok ilginç bir konu kızlar takipdeyim okuyorm yavaş yavaş

Günaydııın :) Bugün daha iyi gibi hissediyorum kızlar öyle tıka basa yemek gelmiyor içimden. Çünkü o "zaten şimdi bunları yiyorum ve kilo alacağım, amaan yemişken hepsinden olabildiği kadar yeyim de sonra zaten diyete başlamak durumunda kalıcam ve o zaman da yiyemicem" düşüncesinden yavaş yavaş kurtuluyorum galiba. çünkü rahatım. evet fburcu senin dediğin gibi "zaten acıktığımda yiyebilicem" düşüncesi zihnime yavaş yavaş yerleşmeye başladı galiba. aklımda "şu an mutfakta şu tatlılar pastalar var ve ben yiyemiyorum" düşüncesi yok artık. rahatım. çünkü zaten diyete güle güle dedim ve inşallah doğru yoldayımdır :) yani kendimi şu düşünce ile rahatlatmaya çalııyorum: "strese girip bunu şu an tıka basa yemene gerek yok ki zaten acıkınca yiyebiliceksin. diyete girecek falan değilsin ki burada yapmaya çalıştığımız da yeme alışkanlıklarını düzeltmek. diğer türlü "zaten alıyorum, almışken bari değsin şunları da yiyeyim sonra zaten diyette yiyemiyorum" düşüncesi oluyo ve diyet bpzulduğunda da aynı şekilde o yiyemediğimiz zaamnların acısını çıkarıyomuşcasına tıka basa yiyoruz. oysa şimdi kıstlama yok, kasıntı yok. normal bi yaşam. yeşil çayı da bol bol içiyorum. dün bi yerde okudum kızlar, günde aç karnına 3büyük kupa yeşil çay içilmesi tavsiye ediliyor. Günde 3 büyük kupa şeklinde içilen yeşil çayın yaklaşık olarak haftada 1 kilo verdiren diyet listesi değerinde olduğu yazıyordu. Ve ayda 5 kilo vermeyi sağlıyor diyordu. doğruluğu kanıtlanmış mıdır onu tam bilemeyebiliriz ama sonuçta kimyasal bi şey değil yeşil çay tamam belki hepimizin ayda 5kilo vermesini sağlamayabilir ama zaten faydalı doğal bi ürün. Yarın da inşallah yürüyüşlerime başlayım. Kızlar ben bu 6 kiloyu böylece verebilir miyim hı ne dersiniz =))) Allah yardımcımız olsunn

Meraba, Akdeniz ülkelerinin insanlarının neden açık ara uzun yaşadıklarını, neden ortalamada daha mutlu olduklarını, neden ölümlerin kalp-damar gibi ağır hastalıklardan daha az olduğunu merak ettiniz mi. Bilim adamları etmişler ve cevabı da bulmuşlar, iki anahtar: bol sebze, bol zeytinyağı. İkisinin de günlük ve düzenli olarak tüketilmesi. Ülkemizde taze sebze için pazara çıkmak lazım, bu çalışan bayanlar için biraz zor ama zeytinyağı konusunda internet bize büyük yardımcı. Zeytunya adlı web sitesinde kişiye özel taze zeytinyağı bulunabiliyor.Ayrıca gramajı ihtiyacınız kadar. Bu sadece aşırıya da kaçmamış oluyorsunuz.
Bence bu sebze ve zeytinyağı ikilisini düzenli kullanabilirseniz, diyete gerek kalmadan ideal kilonuza tahminen 3-5 ay içerisinde ulaşırsınız. Ve devam ederseniz eski halinize geri dönmezsiniz.

senle ne çok benziyoruzzz:))) canım aynen ben çok az yerdim.hep derlerdi ya senin metobolizman yavaş nasıl kilo alıyorsun ozaman bukadar az yiyip..sinir olurdum.hep milleti gözlerdim ya yiyor dürüm yiyor vb.yiyor neden almıyor????dkzyi ilk okudugumda inanmadım.sonra uygulamaya başladım.iştahım kesildi.yani.artık gece aç yatmak zorunda değildim.sabah 2 dilim yemek zorunda..herkes kalorisi bol şeyler yerken salata didiklemek.ben 2-3 ay tartılmadım cnm.kıyafetlerimden anladığım kadarıyla almadım ama.hata nerde biliyormusun?? bünyeni çok az yemekle idare etmeye alıştırmışsın.bence devam et dkzye.sakıncası yoksa birgun içinde ne yediğini ayrıntılı yazabilirmisin??dün ne yediğimi yazıyım ben aslında emin değilimm:) 1 dilim ekmek 1 yumurta birazda reçel yemişim kahvaltıda sanırım.bikaç saat snra acıktım nescafeyle browni intense yedim(bayılırımmm) sonra 3.30 gibi az çorba ve makarna.akşam 7 gibide yarım balık ekmek yedim salata turşu fln vardı içinde.biara çekirdek çıtladım biraz.böyle yaniii.ben çok iştahlı değilim dkz yaptığımdan beri iyice azaldı iştahım ,keyfime göre besleniyorum ve kesinlikle yerken kilo alırım diye düşünmüyorum.diyorumki hiçbir yiyecek kilo yapmaz vücudumuz hepsini yakıyor,zorlamadan öğün hesabı yapmadan kendimi dinleyrek yiyrum

bence kesinlikle doğru yoldasın canım.ama yuruyüşü sağlık için yapıyorum diye düşn yoksa iştahımızı açabiliyor bu zayıflama eylemleri:)))ben nescafe tutkunuyum 2si bir arada tabi:)) şeker 5 senedir fln kullanmıyorum.mideni dinle canımm 6 kilo nedirki ben 64tüm şimdi 58im.inanılmaz gelirdi ama insan yeterki inansın.kendini o kiloda gibi düşün inmek istediğin kilodaaa.bol şansss

kızlar bende tuttum bu kilo verme yöntemini ama şöyle bir şey var ben işteyken acıksamda yiyemiyorum bir şey onu nasıl yapacagız yani sonra ac virane akşama tıka basa yemek zorunda kalıyorum ... şimdi açım gidip bişiler yicem ama evde kolay bu iş yerinde oldukca zor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…