- 8 Ekim 2012
- 3.390
- 6.490
- 358
- 36
Geçmiş olsun canimBen dünü 100le kapattım.. Bugün atlarım dedim ama bugün de afedersiniz ishal durumlarındayım.. Atlayamıyorum yaa
her denemede wc ye koşuyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canimBen dünü 100le kapattım.. Bugün atlarım dedim ama bugün de afedersiniz ishal durumlarındayım.. Atlayamıyorum yaa
her denemede wc ye koşuyorum
![]()
Teşekkürler kuzumAman tanrımharikasınn
Sağol canımGeçmiş olsun canim![]()
Hee bugün 2000 de kaldın demek2000 ip 80 squathem is hem kurs çok yoruldum bugün lük bu kadar yeter
![]()
Aynen kuzu dün aksam .... İçimde celiski yaratmistiHee bugün 2000 de kaldın demekishal oldum diye rahatsın tabi
![]()
E o zaman o çelişki geri gelebilir zira bugün ishal değilimAynen kuzu dün aksam .... İçimde celiski yaratmisti![]()
Harikasın canımBugünkü 1000 taneyi tamamladım ayrıca 25 dk yürüyüş 15 dk.da koştum.
Hmm kafamda deli sorularE o zaman o çelişki geri gelebilir zira bugün ishal değilim![]()
Ve 1000![]()
2000 ip 100 squat![]()
bizim yarın 1 ay oluyor başlayalı arada atlayamadığım günler oldu tabikide ama kesinlikle tavsiye ederimİp atlamayı hiç sevmem madem bu kadar etkiliymiş bende başlıyoruumm
sende öylesin canımharikasınız