15-20 dk sanirim. Son zamanlarda 3000 atliyordum ben. 30-35 dk suruyordu. Arada cocuklar boluyor falan... Son bikac gundur dar vakitte atlamak zorunda kaliyorum. Bu yuzden 2000 de kesiyorum.Ne kadar sürüyor 2000 kere atlamak?
Bugün ilk günümdü ve 500 atlayabildim. Yani sıra 6000 adım attım. Başarabilirsem daha mekik ve squat yapmak istiyorum :)
Hedef resimdeki kiz, ama suanda uzaktan yakindan alakam yok. Sadece motive etmek amacli ...
Canım 3.700 kg vermişsin tebrik ederim. Kaç haftada verdin ?Benim 3 haftaya yakın 3 kilo gitti. ama 1 haftadır spor yapıyorum düzenli.Ip atlama sonrasi ben de squat,lunge, cemberle ic bacak calimasi, lastikle dis bacak calismasi gibi bazi egzersizler yapmaya calisiyorum.
Canim ben diyet yapamiyorum iste. Bir de diyet yasam demekki tadindan yenmeyecek. Ortalama 2 ayda verdim sporla. Ama yanisira cok da sikilastim.Canım 3.700 kg vermişsin tebrik ederim. Kaç haftada verdin ?Benim 3 haftaya yakın 3 kilo gitti. ama 1 haftadır spor yapıyorum düzenli.
selam maşallah çok iyi bir sayı 2000 başlangıçta kaçla başlamıştınız. birde ısınma hareketi yapıyormusunuz2000 ipli + 1000 ipsiz+ biraz da bacak ve kol egzersizleri yapildi.
Yalniz kizlar dun hic spor yapamadim ve bu haftasonu cok kotu beslendim. Kilo almayip ayni kiloda kalirsam ne mutlu bana
Harikasın canımNe kadar sürüyor 2000 kere atlamak?
Bugün ilk günümdü ve 500 atlayabildim. Yani sıra 6000 adım attım. Başarabilirsem daha mekik ve squat yapmak istiyorum :)
Hedef resimdeki kiz, ama suanda uzaktan yakindan alakam yok. Sadece motive etmek amacli ...
Sen zaaten harikasın canım maşallah sanaa15-20 dk sanirim. Son zamanlarda 3000 atliyordum ben. 30-35 dk suruyordu. Arada cocuklar boluyor falan... Son bikac gundur dar vakitte atlamak zorunda kaliyorum. Bu yuzden 2000 de kesiyorum.
Kızlar günaydın bende 2 gündür 600 kez atlıyorum sonra legmagic egzersizine devam ediyorum 20 dk çalıştırıyorum.. Bacak kaslarımın etkili çalıştığını hissediyorum.
En azından akşamları ekmekten şekerden uzak dur tatlım..Canim ben diyet yapamiyorum iste. Bir de diyet yasam demekki tadindan yenmeyecek. Ortalama 2 ayda verdim sporla. Ama yanisira cok da sikilastim.
Ooomerhaba arkadaşlar ...bugün 900
Ben de diyet yapamıyordum canım ama gidişatım hiç iyi olmadı 84 ile doğuma girip en son 68 e düştüm hiç spor yapmadan verdim ama basenlerimden çok şikayetim var. sonra yine azıtınca 74 te buldum kendimi artık dengeli beslenmeye çalışıyorum aç kalmıyorum. acıktığımda da ayran süt içiyorum.Çalışıyorum sabah ekmeksiz yumrta, peynir vs yiyorum. öğlen genellikle salatalı geçiştiriyorum.Ama sporu ne zaman çıkartırsam biliyorum ki bölgesel kilolarım gitmiyor. Sıkılaşmak süper maşallah sana.Canim ben diyet yapamiyorum iste. Bir de diyet yasam demekki tadindan yenmeyecek. Ortalama 2 ayda verdim sporla. Ama yanisira cok da sikilastim.
evet canım öğlen arası atlıyorum , aksilik olup atlayamazsam eve götürüyorum ipimi
Ooo
İşyerinde mi atladın kuzu?
hepimiz sıkılaşarak zayıflayalım inş...Ben de diyet yapamıyordum canım ama gidişatım hiç iyi olmadı 84 ile doğuma girip en son 68 e düştüm hiç spor yapmadan verdim ama basenlerimden çok şikayetim var. sonra yine azıtınca 74 te buldum kendimi artık dengeli beslenmeye çalışıyorum aç kalmıyorum. acıktığımda da ayran süt içiyorum.Çalışıyorum sabah ekmeksiz yumrta, peynir vs yiyorum. öğlen genellikle salatalı geçiştiriyorum.Ama sporu ne zaman çıkartırsam biliyorum ki bölgesel kilolarım gitmiyor. Sıkılaşmak süper maşallah sana.İnşallah bende istedğim kiloya düşüp sıkılaşabilirim.
hoş geldin canım ..2 haftada çok güzel vermişsin..ben neden veremiyorum yaaamerhaba kzılar bende düzenli olmasa da günde 500 ip atlamaya başladım yanında diyetle birlikte 2 haftada 3,5 kğ verdim ipi daha düzenl,i atlasaydım eminim daha fazla verir.dim. Ama sizleri okuyunca acayip gaza geliyorum maşallah size azminizden bende nasiplenirim inş. :)
Hay maşallah.. 2 haftada 3,5 kilomerhaba kzılar bende düzenli olmasa da günde 500 ip atlamaya başladım yanında diyetle birlikte 2 haftada 3,5 kğ verdim ipi daha düzenl,i atlasaydım eminim daha fazla verir.dim. Ama sizleri okuyunca acayip gaza geliyorum maşallah size azminizden bende nasiplenirim inş. :)
Her meto bir aynı değildir cınımmmmm..evet canım öğlen arası atlıyorum , aksilik olup atlayamazsam eve götürüyorum ipimi
hepimiz sıkılaşarak zayıflayalım inş...
hoş geldin canım ..2 haftada çok güzel vermişsin..ben neden veremiyorum yaaa