- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
Wuuuu süpersinnn
Hosgeldin aramiza canim. Azimle ve kararlilikla devam ettirirsin insaallahSlm arkadaslar bende yeni üye oldum disardan okudum forumunuzu ve bende araniza katilmak istedimBugunden basliorum o halde ip atlamaya
Sen bizden daha cabuk sonuc alirsin bence. Verilecek kilo fazla olunca,iple hizla kilo verirsin diye dusunuyorum. Bir de 40kilo gibi buyuk rakamda sarkma olmamasi icinde ip ideal. Muthis sikilastiriyor. Ama bacaklarin icin zorlayici da olabilir. Istersen once yuruyus ve platesle 20 kilo falan kurtul sonra ip atla. Yuk fazlayken ziplamak zararli olabilir diye korktum acikcasiBen daha yeni başladım boyum 160 kilo 98.8 yani 40 kilo vermem lazım pazartesiden beri yediklarime dikkat ediyorum ama pek bi değişiklik yok biraz çabuk sonuc görmek istiyorum o yüzden yürüyüş mü pilates mi ip atlamak mi daha kısa sürede sonuç verir merak ediyorum
Bel 12 cm inceldimiKizlar olculerim gelsin
7 subat... Basen 103 cm kalca 104 cm
Bel 85 cm gogus 90 cm
21 subat... basen 102 cm. Kalca 102 cm
Bel 76 cm gogus 90 cm
17 mart... Basen 100 cm kalca 100 cm
Bel 73 cm gogus 86 cm
2000 ipli + 1000 ipsiz+ biraz da bacak ve kol egzersizleri yapildi.
Yalniz kizlar dun hic spor yapamadim ve bu haftasonu cok kotu beslendim. Kilo almayip ayni kiloda kalirsam ne mutlu bana
hoşgedin canım ... burada çok güzel motive oluyoruz....Slm arkadaslar bende yeni üye oldum disardan okudum forumunuzu ve bende araniza katilmak istedimBugunden basliorum o halde ip atlamaya
muhteşem ötesiiiiiiii .... maşallah canımKizlar olculerim gelsin
7 subat... Basen 103 cm kalca 104 cm
Bel 85 cm gogus 90 cm
21 subat... basen 102 cm. Kalca 102 cm
Bel 76 cm gogus 90 cm
17 mart... Basen 100 cm kalca 100 cm
Bel 73 cm gogus 86 cm
Pasta börek yapma canım emeklerin heba olmasın...Kizlar haba hastaydim rapor aldim ise de gidemedim ama.evde diyete dikkat ediyorum ara sira kacamak yapiyorum ama ayarinda. Evde durmak bana gore degilmis cok bos kalinca biseyler yemek ya da yapmak istiyorum. Neyse 74 ile basladim diyete 1 hafta duzenli ip atladim.suanda 71.kiloyum. cok atlayip kendimi sikmiyorum ben en fazla 600 atladim.su zamana kadar devamli yapiyorum. Burde legmagic aldim.duzenli.kullanirsan ikisifr etkili olur sanirim bacak bolgem yaniyor resmen.
tartıldın mıı???2000 ipli + 1000 ipsiz+ biraz da bacak ve kol egzersizleri yapildi.
Yalniz kizlar dun hic spor yapamadim ve bu haftasonu cok kotu beslendim. Kilo almayip ayni kiloda kalirsam ne mutlu bana
herkese merhaba .... cuma -ctesi- pzar atlayamadım ....bugün 500....bugünkü kilom geçen cuma ile aynı... evet kilo vermedim ama ...sezeryan dikiş yerinin yukarıdaki bölge bayağı küçüldü... kesinlikle incelme var ...yarın sabah ölçüp biçeyim
Harikasın canım tebrikler.Bu arada bu gun tartildim. Kilom 63.100 kg. Toplamda giden 3,700 kg
Canım plates sıkılaştırıp şekillendirir.Ben daha yeni başladım boyum 160 kilo 98.8 yani 40 kilo vermem lazım pazartesiden beri yediklarime dikkat ediyorum ama pek bi değişiklik yok biraz çabuk sonuc görmek istiyorum o yüzden yürüyüş mü pilates mi ip atlamak mi daha kısa sürede sonuç verir merak ediyorum
Hoşgeldin canımSlm arkadaslar bende yeni üye oldum disardan okudum forumunuzu ve bende araniza katilmak istedimBugunden basliorum o halde ip atlamaya
Tek seferde atliyoBel 12 cm inceldimi
Benimde sorunum belde. Tek seferde mi 2000 atliyorsunuz, yoksa sabah aksam gibi bölerek mi?
Yeni işe başladim ve 5 kilo aldimhem fit olmak için, hemde aldigim kilolari atmak için birseyler yapmam lazim.
Bu arada öyle gaza geldim ki, insanlari rahatsiz etmekten cekinmesem gecenin bu saatinde atlayacagim
Tek seferde atliyorum canim.ortalama 100 atliyorum. 20-30 sn sonra tekrar atliyorum.Bel 12 cm inceldimi
Benimde sorunum belde. Tek seferde mi 2000 atliyorsunuz, yoksa sabah aksam gibi bölerek mi?
Yeni işe başladim ve 5 kilo aldimhem fit olmak için, hemde aldigim kilolari atmak için birseyler yapmam lazim.
Bu arada öyle gaza geldim ki, insanlari rahatsiz etmekten cekinmesem gecenin bu saatinde atlayacagim
Ben de her 100 de ara vererek 1000 i tamamlıyorum.Tek seferde atliyo
Tek seferde atliyorum canim.ortalama 100 atliyorum. 20-30 sn sonra tekrar atliyorum.
Ne kadar sürüyor 2000 kere atlamak?Tek seferde atliyo
Tek seferde atliyorum canim.ortalama 100 atliyorum. 20-30 sn sonra tekrar atliyorum.