Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

gunaydın dun 2000 tamamladım.20 dk egzersızde yaptım.kılo gtmıyor gıbı gelıyor bana .byarama kadar gıder ınsallah.bu sabah atlayamadım.öğlen atlarım inşallah.

Günaydınnnnn kızlarrrr:KK73::KK73:Bahar geldi artık yaza kadarda istediğimiz kiloya düşersek ohhh:KK36::KK37: İnşallah ramazanda diyete devam edebilirim . Oruçlu olunca şekere düşkünlüğüm ortaya çıkıyor..

Günaydın bende temizlik yaptım akşam atlayamadım malesef ya niye böyle bitkinlik oluyor ki :KK17::KK17::KK17:

Günaydınnnnn kızlarrrr:KK73::KK73:Bahar geldi artık yaza kadarda istediğimiz kiloya düşersek ohhh:KK36::KK37: İnşallah ramazanda diyete devam edebilirim . Oruçlu olunca şekere düşkünlüğüm ortaya çıkıyor..
Acikcasi ben de ramazan da kilo almaktan korkuyorum. Bazi kisiler tam tersi zayifliyor. Ben alanlardanim maalesef. Bu yil insaallah hedefim ramazana kadar kac kiloya inersem,o kiloyu sabit tutmak olucak ramazanda. Sonrasi zayiflamak icin devam...

öğlen 600 atladım.bıde koştur koştur işe geldım.kuruma bı geldım sıcak hava pufur pufur.mıllet donarken ben yanıyorum. vucut sureklı sıcak kalıyor=)

Acikcasi ben de ramazan da kilo almaktan korkuyorum. Bazi kisiler tam tersi zayifliyor. Ben alanlardanim maalesef. Bu yil insaallah hedefim ramazana kadar kac kiloya inersem,o kiloyu sabit tutmak olucak ramazanda. Sonrasi zayiflamak icin devam...
Ramazanda dikkat edilirse muhteşem veriliyor....tecrübeyle sabittir.....

öğlen 600 atladım.bıde koştur koştur işe geldım.kuruma bı geldım sıcak hava pufur pufur.mıllet donarken ben yanıyorum. vucut sureklı sıcak kalıyor=)
:KK19::KK19::KK19: çok hoşsun yaa....ben de alev alev oluyorum:KK48::KK48:

Kış boyu hiç üşümedim, ip atladığımdan hararet yapıyodum:eğlence:

Kış boyu hiç üşümedim, ip atladığımdan hararet yapıyodum:eğlence:
kışın atlamadım ama soğuk bolgedeyım sabahları donuyorum .ip atlayınca ne soğuk ne bişey tişortle gezıyrm evde zaten .annem kızım sen üşümuyomusun dıyo evımız fazla sıcak değil biz alıştık annem alışamadı daha :rolleyes:

X