- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
Olur bazen öyle canım. Yarın telafi edersin.Kizlar zar zor 1500 atladim. Ardindan hic egzersiz yapamadim. Bugun hic spor yapasim yoktu... Anlayamadim kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur bazen öyle canım. Yarın telafi edersin.Kizlar zar zor 1500 atladim. Ardindan hic egzersiz yapamadim. Bugun hic spor yapasim yoktu... Anlayamadim kendimi
Evet ben de bakınıyorum ama..@hedef56 nerelerdesin canim? Yazmiyorsun bu aralar sanki? Iyi misin? Sagligin keyfin yerindedir insaallah
Beslenmene de dikkat edersen kesinlikle gider canım.gunaydın dun 2000 tamamladım.20 dk egzersızde yaptım.kılo gtmıyor gıbı gelıyor bana .byarama kadar gıder ınsallah.bu sabah atlayamadım.öğlen atlarım inşallah.
Yavaştan çık tabi canım..Dün yine 600 ip atlama 20 dk legmagicla çalıştım. Sizce 600 ip atlama iyimidir yoksa 1000 lere çıkmalı mıyım yavaştan.
Kan değerlerine baktır canım. D vitaminine felan.Günaydın bende temizlik yaptım akşam atlayamadım malesef ya niye böyle bitkinlik oluyor ki
Kaç dknızı aldı 950 kez ip atlamak.
Acikcasi ben de ramazan da kilo almaktan korkuyorum. Bazi kisiler tam tersi zayifliyor. Ben alanlardanim maalesef. Bu yil insaallah hedefim ramazana kadar kac kiloya inersem,o kiloyu sabit tutmak olucak ramazanda. Sonrasi zayiflamak icin devam...Günaydınnnnn kızlarrrrBahar geldi artık yaza kadarda istediğimiz kiloya düşersek ohhh İnşallah ramazanda diyete devam edebilirim . Oruçlu olunca şekere düşkünlüğüm ortaya çıkıyor..
dakika tutmuyorum cnm ...tahmini 20 dk olabilirKaç dknızı aldı 950 kez ip atlamak.
Ramazanda dikkat edilirse muhteşem veriliyor....tecrübeyle sabittir.....Acikcasi ben de ramazan da kilo almaktan korkuyorum. Bazi kisiler tam tersi zayifliyor. Ben alanlardanim maalesef. Bu yil insaallah hedefim ramazana kadar kac kiloya inersem,o kiloyu sabit tutmak olucak ramazanda. Sonrasi zayiflamak icin devam...
çok hoşsun yaa....ben de alev alev oluyorumöğlen 600 atladım.bıde koştur koştur işe geldım.kuruma bı geldım sıcak hava pufur pufur.mıllet donarken ben yanıyorum. vucut sureklı sıcak kalıyor=)
Ramazanda dikkat edilirse muhteşem veriliyor....tecrübeyle sabittir.....
çok hoşsun yaa....ben de alev alev oluyorum[/
bilmukabele
Kış boyu hiç üşümedim, ip atladığımdan hararet yapıyodumöğlen 600 atladım.bıde koştur koştur işe geldım.kuruma bı geldım sıcak hava pufur pufur.mıllet donarken ben yanıyorum. vucut sureklı sıcak kalıyor=)
kışın atlamadım ama soğuk bolgedeyım sabahları donuyorum .ip atlayınca ne soğuk ne bişey tişortle gezıyrm evde zaten .annem kızım sen üşümuyomusun dıyo evımız fazla sıcak değil biz alıştık annem alışamadı dahaKış boyu hiç üşümedim, ip atladığımdan hararet yapıyodum