- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
inşallah canım bilek ağrım olmasın die az atladım biraz açılayım da inşallah 1000leri görürümHaydi bismillah. Arkasi gelsin canim
Iyi yapmissin. Birden cok atlayip sakatlanacagina veya bikacagina az az artirmak daha iyi. Onemli olan istikrarinşallah canım bilek ağrım olmasın die az atladım biraz açılayım da inşallah 1000leri görürüm
1800 guzel rakam canimdün 1800 bugun atlamadım hiç.rahatsızım bıraz
Geçmiş olsun canımnormalde 2000 atlıyodum.ayağım sakatlandı 5 gun atlamadım hiç.yeni başladım.iş eglıp gttikçe zor oluyor.
İp acaip sıkılaştırıyor canım.günaydın kızlar...dün 530 tane atladım ...bu sabah tartıldım incelmiş gibi hissediyorum ama kilom geçen cuma ile aynı ....
geçen cuma :61,7 idi
İkisi bi arada olsun muAcaba yürüyüş mü daha iyi yoksa ip atlamak mı
Canim ben 15 ocak -8 mart arasi toplam 17 gun ip atlamisim ve ozel bir diyet yapmadim. 2,5-3 kilo verdim ama bu diyetle zayiflamanin kesinlikle 4-4,5 kilosuna bedel. Cunku cok ciddi sikilastim,inceldim.Siz kaç kilo verdiniz ip atlayarak
ip atllamak yürüyüşten daha çok kalori harcatıyor bence..kısa sürüyor ...hedefinin kaç kg olduğunu bilmiyorum ama eğer yolun başındaysan yürüyüş hedef kilona yakınlıaştığında da ip olması daha iyi olabilirAcaba yürüyüş mü daha iyi yoksa ip atlamak mı
Maşallah canım ...ipe devamBu arada bu gun tartildim. Kilom 63.100 kg. Toplamda giden 3,700 kg