Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

günaydın kızlar...dün 530 tane atladım ...bu sabah tartıldım incelmiş gibi hissediyorum ama kilom geçen cuma ile aynı ....
geçen cuma :61,7 idi

Siz kaç kilo verdiniz ip atlayarak
Canim ben 15 ocak -8 mart arasi toplam 17 gun ip atlamisim ve ozel bir diyet yapmadim. 2,5-3 kilo verdim ama bu diyetle zayiflamanin kesinlikle 4-4,5 kilosuna bedel. Cunku cok ciddi sikilastim,inceldim.
Bence ip atlamak cok etkili bir zayiflama yontemi hem de evinden cikmadan ve kisa surede. Tabiki havalar isindikca,gunler uzadikca disarida yurumek kosmak gibisi yok. Ama onun da sonunda yine ip atlamak mukemmel olur.
Yazin biraz uygulamistim, cok memnun kalmistim.

Acaba yürüyüş mü daha iyi yoksa ip atlamak mı
ip atllamak yürüyüşten daha çok kalori harcatıyor bence..kısa sürüyor ...hedefinin kaç kg olduğunu bilmiyorum ama eğer yolun başındaysan yürüyüş hedef kilona yakınlıaştığında da ip olması daha iyi olabilir

Bu arada bu gun tartildim. Kilom 63.100 kg. Toplamda giden 3,700 kg
Maşallah canım ...ipe devam

Ben daha yeni başladım boyum 160 kilo 98.8 yani 40 kilo vermem lazım pazartesiden beri yediklarime dikkat ediyorum ama pek bi değişiklik yok biraz çabuk sonuc görmek istiyorum o yüzden yürüyüş mü pilates mi ip atlamak mi daha kısa sürede sonuç verir merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…