gunaydınnn.bu sabah 600 atladım.bı anda atlayınca daha ıyı oluyor tam motıve oluyosun iş saaatigelmiş oluyor heves kursakta
uzun sure atlarsam mesela 800 yaptığım zaman oda cok az hani vıcık vıcık olmuyorumÇok terlemiyormusun canım ? ben de 600 atlıyorum saçlarım su içinde kalıyor hatta yüzümdeki makyajım bile akıyor.
Hım her vücut ayrı tabi canım. Evde peki spor yapıyor musun ? Ben 2 haftadır ip atlıyorum ama egzersizlere başlayalı 4. günüm çok merak ediyorum 1 ay hız kesmeden devam etsem değişim nasıl olacakuzun sure atlarsam mesela 800 yaptığım zaman oda cok az hani vıcık vıcık olmuyorum
bir defa yaptım oda oncekı gun .aralıklarlada olsa yapıyodum onceden. şimdi ılk defa bu kadar ustune bınıyorum hırs yaptım.ama gıden bırsey yok.yada çok yavas verıyorum.faydası oluyor evet ama benden bır ayda bır kılo gttı .benım yapım bu sanırım.Hım her vücut ayrı tabi canım. Evde peki spor yapıyor musun ? Ben 2 haftadır ip atlıyorum ama egzersizlere başlayalı 4. günüm çok merak ediyorum 1 ay hız kesmeden devam etsem değişim nasıl olacak
Hadi ya çok azmış canım tiroit testi yaptırdın mı acaba yavaş mı çalışıyor. yavaş olsun sağlam olsun sonuçta hızlı kilo versek de sporu bırakmamalıyız tekrar dönüp dolaşıyoruz aynı kiloyu buluyoruz.bir defa yaptım oda oncekı gun .aralıklarlada olsa yapıyodum onceden. şimdi ılk defa bu kadar ustune bınıyorum hırs yaptım.ama gıden bırsey yok.yada çok yavas verıyorum.faydası oluyor evet ama benden bır ayda bır kılo gttı .benım yapım bu sanırım.
bılmıyorumkı baktırmak hiç aklıma gelmedı.evet yavas verip yavaş alanlardan olalım inşallah =)Hadi ya çok azmış canım tiroit testi yaptırdın mı acaba yavaş mı çalışıyor. yavaş olsun sağlam olsun sonuçta hızlı kilo versek de sporu bırakmamalıyız tekrar dönüp dolaşıyoruz aynı kiloyu buluyoruz.
Ilk gunlerde benim de cok agrimisti canim. Gun asiri atliyordum ben. Agrisa da devam ettim. Sonra sonra bi bakiyosun agrilar gecmisKizlar ben 3 gündür ip atliyorum ve her gün 500 kere atladım. Fakat ayaklarım ve kollarım cok agrimaya başladı (kramp gibi). Yinede devam atlıyorum.
Acaba agriyla aglamak tehlikelimi yoksa dinlenme amacli atlamayı birakmam mi dogru olur?
Sonucta sporcularda agrilarima ragmen spor yapiyir diye düşündüm ve devam ettim
Cevabın için teşekkür ederim :)Ilk gunlerde benim de cok agrimisti canim. Gun asiri atliyordum ben. Agrisa da devam ettim. Sonra sonra bi bakiyosun agrilar gecmis
Artik rahatsiz edici degiller
Kutlarım seni canım ne güzel. Ben dün akşam 150 ancak atladım 30 saat boyunca sularımız kesik o terle işe gidemezdim mutsuzum hemen motivasyonum düşüyor. Akşamda çok fazla programım var araya sıkıştırmam lazım.gunaydın kızlar. bu sabah rekor yaptım ve 1000 atladım tek seferde.dinlene dinlene.dunn 1200 de kaldım .2000 tamamlayamadım.
Hiç yaşamadım canım çok mu yükleniyorsun acaba. Mesela kaç atladığında mola veriyorsun.Bir şey sorucam kızlar, ben fazla atlayınca, köprücük kemiğime ağrı giriyor, yaşayan varmı böyle bir şey
Hiç yaşamadım canım çok mu yükleniyorsun acaba. Mesela kaç atladığında mola veriyorsun.
Fazladan kastım kendime göre fazla
50-100 arasında sol köprücük kemiğim ağrıyor bırakıyorum bende
Neden olduğunu anlayamadım ama, ısınsam bile hep aynı oluyor. Zıplayıncada.Sıkıntı yaşıyorsan yapmaman daha hayırlıdır belkide. Sağlığını etkiliyor.
düşürme moralını. akşamları yapabılırsın canım.yapabıldığın kadarını yap.akşamlarıda ben atlayamıyorum yorgun dusuyorum.bugun yıne ıptal oldu mesela .ev işi yapcam kızıma bişeyler yapcam.hersey ıstediğimiz gıbı olmuyor malesef.arkandayım sıkma tatlı canınıKutlarım seni canım ne güzel. Ben dün akşam 150 ancak atladım 30 saat boyunca sularımız kesik o terle işe gidemezdim mutsuzum hemen motivasyonum düşüyor. Akşamda çok fazla programım var araya sıkıştırmam lazım.
insanın atladıkça atlayası geliyogunaydın kızlar. bu sabah rekor yaptım ve 1000 atladım tek seferde.dinlene dinlene.dunn 1200 de kaldım .2000 tamamlayamadım.
Nasıl bir şeyse ben de atlamadığımda mutsuz oluyorum ...öğlen arası atlıyorum duş muş olayı yok ben de , sanırım çok terlemiyorum ...Kutlarım seni canım ne güzel. Ben dün akşam 150 ancak atladım 30 saat boyunca sularımız kesik o terle işe gidemezdim mutsuzum hemen motivasyonum düşüyor. Akşamda çok fazla programım var araya sıkıştırmam lazım.
benim boynumun sol tarafı ağrımıştı ... ama ben atladım ...geçti şkürBir şey sorucam kızlar, ben fazla atlayınca, köprücük kemiğime ağrı giriyor, yaşayan varmı böyle bir şey
Dün öğlen atlayamadım , ipimi eve götürdüm ama maalesef...yemekti bulaşıktı vs.di enerji sıfırlanıyordüşürme moralını. akşamları yapabılırsın canım.yapabıldığın kadarını yap.akşamlarıda ben atlayamıyorum yorgun dusuyorum.bugun yıne ıptal oldu mesela .ev işi yapcam kızıma bişeyler yapcam.hersey ıstediğimiz gıbı olmuyor malesef.arkandayım sıkma tatlı canını