Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Ne kadar sürüyor 2000 kere atlamak?

Bugün ilk günümdü ve 500 atlayabildim. Yani sıra 6000 adım attım. Başarabilirsem daha mekik ve squat yapmak istiyorum :)

Hedef resimdeki kiz, ama suanda uzaktan yakindan alakam yok. Sadece motive etmek amacli ...
15-20 dk sanirim. Son zamanlarda 3000 atliyordum ben. 30-35 dk suruyordu. Arada cocuklar boluyor falan... Son bikac gundur dar vakitte atlamak zorunda kaliyorum. Bu yuzden 2000 de kesiyorum.

Ip atlama sonrasi ben de squat,lunge, cemberle ic bacak calimasi, lastikle dis bacak calismasi gibi bazi egzersizler yapmaya calisiyorum.:super::super:

dün 520 atladım kızlar ben bi seferde zorla 100 atlıyorum duruyorum ikinci anca 50 nasıl açılıcam bilmiyorum 4 5 gündür atlıyorum ara vermiştim ardından da squat yapıyorum

dün toplmada 1200 atladım.eve gıdınce cokuyorum.3000 hedef ama bı turlu yapamadım.bu sabah 600 atladım.öğlende 600 aytlıcam inşallah.telefonum geldı egzersız porgramıma da devam etc.1200 de sabıt kalmayı dusunuyorum.egzersızle zor oluyor.ama sankı hiç veremedım gıbı.4 haftadır aralıklarlada olsa atladım sureklı bu cuma rapor ederim

Kızlar günaydın bende 2 gündür 600 kez atlıyorum sonra legmagic egzersizine devam ediyorum 20 dk çalıştırıyorum.. Bacak kaslarımın etkili çalıştığını hissediyorum.

2000 ipli + 1000 ipsiz :spor::spor::spor:+ biraz da bacak ve kol egzersizleri yapildi.
Yalniz kizlar dun hic spor yapamadim ve bu haftasonu cok kotu beslendim. Kilo almayip ayni kiloda kalirsam ne mutlu bana:olamaz::olamaz::olamaz:
selam maşallah çok iyi bir sayı 2000 başlangıçta kaçla başlamıştınız. birde ısınma hareketi yapıyormusunuz

Ne kadar sürüyor 2000 kere atlamak?

Bugün ilk günümdü ve 500 atlayabildim. Yani sıra 6000 adım attım. Başarabilirsem daha mekik ve squat yapmak istiyorum :)

Hedef resimdeki kiz, ama suanda uzaktan yakindan alakam yok. Sadece motive etmek amacli ...
Harikasın canım:KK9:

15-20 dk sanirim. Son zamanlarda 3000 atliyordum ben. 30-35 dk suruyordu. Arada cocuklar boluyor falan... Son bikac gundur dar vakitte atlamak zorunda kaliyorum. Bu yuzden 2000 de kesiyorum.
Sen zaaten harikasın canım maşallah sanaa:KK9:

Kızlar günaydın bende 2 gündür 600 kez atlıyorum sonra legmagic egzersizine devam ediyorum 20 dk çalıştırıyorum.. Bacak kaslarımın etkili çalıştığını hissediyorum.
:KK9:
Canim ben diyet yapamiyorum iste. Bir de diyet yasam demekki tadindan yenmeyecek. Ortalama 2 ayda verdim sporla. Ama yanisira cok da sikilastim.
En azından akşamları ekmekten şekerden uzak dur tatlım..
merhaba arkadaşlar ...bugün 900:spor::spor::spor::spor:
Ooo:KK9::KK9:
İşyerinde mi atladın kuzu?

Canim ben diyet yapamiyorum iste. Bir de diyet yasam demekki tadindan yenmeyecek. Ortalama 2 ayda verdim sporla. Ama yanisira cok da sikilastim.
Ben de diyet yapamıyordum canım ama gidişatım hiç iyi olmadı 84 ile doğuma girip en son 68 e düştüm hiç spor yapmadan verdim ama basenlerimden çok şikayetim var. sonra yine azıtınca 74 te buldum kendimi artık dengeli beslenmeye çalışıyorum aç kalmıyorum. acıktığımda da ayran süt içiyorum.Çalışıyorum sabah ekmeksiz yumrta, peynir vs yiyorum. öğlen genellikle salatalı geçiştiriyorum.Ama sporu ne zaman çıkartırsam biliyorum ki bölgesel kilolarım gitmiyor. Sıkılaşmak süper maşallah sana. En Büyük TÜRKİYEİnşallah bende istedğim kiloya düşüp sıkılaşabilirim.

merhaba kzılar bende düzenli olmasa da günde 500 ip atlamaya başladım yanında diyetle birlikte 2 haftada 3,5 kğ verdim ipi daha düzenl,i atlasaydım eminim daha fazla verir.dim. Ama sizleri okuyunca acayip gaza geliyorum maşallah size azminizden bende nasiplenirim inş. :)

:KK9:

Ooo:KK9::KK9:
İşyerinde mi atladın kuzu?
evet canım öğlen arası atlıyorum , aksilik olup atlayamazsam eve götürüyorum ipimi:spor:

Ben de diyet yapamıyordum canım ama gidişatım hiç iyi olmadı 84 ile doğuma girip en son 68 e düştüm hiç spor yapmadan verdim ama basenlerimden çok şikayetim var. sonra yine azıtınca 74 te buldum kendimi artık dengeli beslenmeye çalışıyorum aç kalmıyorum. acıktığımda da ayran süt içiyorum.Çalışıyorum sabah ekmeksiz yumrta, peynir vs yiyorum. öğlen genellikle salatalı geçiştiriyorum.Ama sporu ne zaman çıkartırsam biliyorum ki bölgesel kilolarım gitmiyor. Sıkılaşmak süper maşallah sana. En Büyük TÜRKİYEİnşallah bende istedğim kiloya düşüp sıkılaşabilirim.
hepimiz sıkılaşarak zayıflayalım inş...

merhaba kzılar bende düzenli olmasa da günde 500 ip atlamaya başladım yanında diyetle birlikte 2 haftada 3,5 kğ verdim ipi daha düzenl,i atlasaydım eminim daha fazla verir.dim. Ama sizleri okuyunca acayip gaza geliyorum maşallah size azminizden bende nasiplenirim inş. :)
hoş geldin canım ..2 haftada çok güzel vermişsin..ben neden veremiyorum yaaa:KK57::KK57::KK57::KK57:

Hay maşallah.. 2 haftada 3,5 kilo:KK9:

evet canım öğlen arası atlıyorum , aksilik olup atlayamazsam eve götürüyorum ipimi:spor:

hepimiz sıkılaşarak zayıflayalım inş...

hoş geldin canım ..2 haftada çok güzel vermişsin..ben neden veremiyorum yaaa:KK57::KK57::KK57::KK57:
Her meto bir aynı değildir cınımmmmm..

evet kızlar ben son 6-7 ayda baya kilo aldım 7 kilo kadar ondan dolayı hızlı gidiyor. Birde akşamları sadece yoğurt yiyorum gün içerisinde kalori sayımı yapıyorum yani aç geziyorum nerdeyse :110::110::110:

Kizlar zar zor 1500 atladim. Ardindan hic egzersiz yapamadim. Bugun hic spor yapasim yoktu... Anlayamadim kendimi:silah::KK57:

X