Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım sen yinede ağlatma bebişi sende benim gibi fena gaza gelenlerdensin gibiKızlar 5.5 dk atladım 508 tane. Ama bebiş durmadı kıyamadım emzirmek için bıraktım. 1000 e tamamlamakti niyettim. Birazdan da kızı okuldan almaya gidicem. Amaaaaaaa dönüşüm muhteşem olacak
Müdür hayatının şokunu yaşar işte kuzu boşver sen atlalavabo tam müdürün yan tarafı ayak sesim gelmiceğinden emin olsam düşünmedim değil
Oooo maşallah sanaa.. Şimdiden muhteşemsinnKızlar 5.5 dk atladım 508 tane. Ama bebiş durmadı kıyamadım emzirmek için bıraktım. 1000 e tamamlamakti niyettim. Birazdan da kızı okuldan almaya gidicem. Amaaaaaaa dönüşüm muhteşem olacak
sormaa bu aralar gazla çalışıyorum. İyi de oluyor. Gazaaaa devammaşallah canım sen yinede ağlatma bebişi sende benim gibi fena gaza gelenlerdensin gibi
bence yaparsın canım 100-150 konuşurken şimdi 1000 leri konuşuyoz muhteşem olucazAyy oyy bi 300 ip daha atladım
Etti 500
Akşama da bi 500 daha atlasamm 1000ayy okuması bile güzel..
1000 yapabilirmiyim sizce
yerinde olmadığı zamanlarda genelde muhabbete gider sağa sola iş durumum müsaitse kaçıp kaçıp atlıcamMüdür hayatının şokunu yaşar işte kuzu boşver sen atla
Evet yaa şaka gibii 1000 diyorummbence yaparsın canım 100-150 konuşurken şimdi 1000 leri konuşuyoz muhteşem olucaz
yerinde olmadığı zamanlarda genelde muhabbete gider sağa sola iş durumum müsaitse kaçıp kaçıp atlıcam
harikasın canım. Yapıcaz tabikiii.300 500 derken 1000 olacak .Ayy oyy bi 300 ip daha atladım
Etti 500
Akşama da bi 500 daha atlasamm 1000ayy okuması bile güzel..
1000 yapabilirmiyim sizce
7Benim kaslar çildirdiiii 20 dk ip atladim 1547 tane rekorumu kırdım. Öğleden sonra da 508 atlamıştım toplam 2055.
Oyy maşallahhhBenim kaslar çildirdiiii 20 dk ip atladim 1547 tane rekorumu kırdım. Öğleden sonra da 508 atlamıştım toplam 2055.
iyileş bir an önce ip atlama sayılarımız hayalimizdekilerden fazla olacak. Bende hayatta inanmazdım ama burda hep beraber gaza gelince oldu. Gerçi benim atladigim milletin yaninda çerez kalıyor. 5-6 bin atlayan var.7
anammmmm ben hiç ip atlıyorum demiyorum an itibaren
Maşallah valla süpersin
birbirimizle konuştukça cesaret geliyor. Daha fazlasını da yapıcaz inşallah..Oyy maşallahhh
Demekki neymişşş imkansız yapamayızz dediğimiz şeyler sadece biraz zamanımızı alıyomuşş
Ve aleyküm selam canım..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Kambersiz düğün olurmu
Yine ben geldim
Anam şu sakat halimle bile herşeye atlıyorum birde sağlam olsam
Şükür biraz daha iyiyim ve bugün bir gazla bende ip atlamaya başladım şimdilik 100 adet oldu ama birazdan tekrar atlarım malum boynum tutulmuş halde olduğu için fazla zorlamakta istemiyorum
Daha neler neler var bi görsen.. Bu kızlar süper gerçekten.7
anammmmm ben hiç ip atlıyorum demiyorum an itibaren
Maşallah valla süpersin
Tabiki yapıcaz canım.birbirimizle konuştukça cesaret geliyor. Daha fazlasını da yapıcaz inşallah..