süpermiş cnm....darısı başıma...vakit almaması güzel gerçektenbu topik açıldığından beri atlıyorum yani kasımın ilk haftası falandı. Çok faydasını gördüm. Selulitlerim azaldı zayıfladım kondüsyon kazandım. En önemlisi çok vakit almıyor
kızlar bende atlıyorum ama bu ara eşim yasakladı bana, spordaki arkadaşı pazularımı ipe borçluyum demiş, inatla anlatamıyorum, kolların iyice kalınlaşıcak kaslı olacak yapma diyo. nbe kadar ip yağ yaktırır kas yapmaz desemde bu ara yasaklıyım yaaa
eşin görmeden yapma olasılığın olsa keşke
amaç zıplamak ve kalori yakmak ...benim evde trombolin de var ama ip kadar terlemiyorum ...ipsiz (hayali)sıkılırdım sanırmbu gidişle öyle olacak sanırım :)
yalnız her zaman ip ile atlayamıyorum ben, yoruldukça ipe takılma işi çok fazla oluyo ve ben sıkılıyorum. ipli ipsiz farkeder m sizce?
ben 2.haftamdayım...1 ay sonra ölçüm yapacağım ...incelme durumunu henüz farkedemiyorum..Selam hanımlar. Topik dikkatimi çekti. Faydasını görenler var mı? Kaç kilo verdiniz veya gözle görülür incelme oldu mu?
Herkese günaydın
Ölçü bildirimi yapayım :)
12.12.2017
Kilo 70.8
Bel 80
Göbek 93
Kalça 110
Basen 100
-----------------
12.1.2018
Kilo 67.8 (-3)
Bel 77 (-3)
Göbek 89 (-4)
Kalça 102 (-8)
Basen 96 (-4)
İp atlama dışında bölgesel hareketler de yaptım bol bol ve tabi yediklerime dikkat ettim
Teşekkür ederim canımtebriklerr :)
maşallah ...çok güzelllllll...tebrik ederim...bize de iyice şevk verdi incelmenHerkese günaydın
12.12.2017
Kilo 70.8
Bel 80
Göbek 93
Kalça 110
Basen 100
-----------------
12.1.2018
Kilo 67.8 (-3)
Bel 77 (-3)
Göbek 89 (-4)
Kalça 102 (-8)
Basen 96 (-4)
İp atlama dışında bölgesel hareketler de yaptım bol bol ve tabi yediklerime dikkat ettim
Aynen bende burada ilkmaşallah ...çok güzelllllll...tebrik ederim...bize de iyice şevk verdi incelmen
Harikasın canım maşallah sanaBugünde ip atlama tamaam. İpi elime alınca kendimi durduramiyorum1100 ip 40 squat
Kız görmediği yerde atlakızlar bende atlıyorum ama bu ara eşim yasakladı bana, spordaki arkadaşı pazularımı ipe borçluyum demiş, inatla anlatamıyorum, kolların iyice kalınlaşıcak kaslı olacak yapma diyo. nbe kadar ip yağ yaktırır kas yapmaz desemde bu ara yasaklıyım yaaa
İlk sayfada ilk mesajıma bak tatlım incelmeyi gör..Selam hanımlar. Topik dikkatimi çekti. Faydasını görenler var mı? Kaç kilo verdiniz veya gözle görülür incelme oldu mu?
Harikasın canım.. Seni de ilk fırsatta incelenler listesine alayım.Herkese günaydın
12.12.2017
Kilo 70.8
Bel 80
Göbek 93
Kalça 110
Basen 100
-----------------
12.1.2018
Kilo 67.8 (-3)
Bel 77 (-3)
Göbek 89 (-4)
Kalça 102 (-8)
Basen 96 (-4)
8 den 8 e alıyorum ölçü.. Sabah ben de alayım bu ayki ölçümü ve sonrası hergün 1000