Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Çarşamba 400 diğer günler 100 :spor:atladımm:KK73:

BU konuya bakıyordum dün atlamakla atlamamak arasında kalıp atlamamıştım. Rüyama girdi, rüyamda ip atlıyordum evde. Başlamak için işaret olarak alıyorum bunu

BU konuya bakıyordum dün atlamakla atlamamak arasında kalıp atlamamıştım. Rüyama girdi, rüyamda ip atlıyordum evde. Başlamak için işaret olarak alıyorum bunu
:KK48:İlahi canım. Herzamanki halinle güzelleştirdin ortamı:KK15:

selam kızlar...2 gün moladan sonra yeniden başladım ipe....bu hafta her gün 500 atlayacağım.. Bu gün sayaçlı ipimle zıplamaya başladım ve sayacına bakmadan dura dura atladım ....yorulduğumda baktım ve 500 e az kalmıştı... ip atlamak her geçen gün daha zevkli bir hale geliyor....bir ay sonra hem tartılıp hem ölçüm yapacağım ...bu emeğin meyvesini almak istiyorum

Selam kızlar bende atlamaya devam ediyorum :KK66: görenler aşırı farketmiş diyor inceldigimi söylüyorlar :) bu cuma ölçülerimi tekrar alacağım bakalım tam 1 ay olacak, ne kadar fark var çok merak ediyorum:)

Selam kızlar bende atlamaya devam ediyorum :KK66: görenler aşırı farketmiş diyor inceldigimi söylüyorlar :) bu cuma ölçülerimi tekrar alacağım bakalım tam 1 ay olacak, ne kadar fark var çok merak ediyorum:)
hadi bakalım ...merakla bekliyoruz.....

1000 ip:spor: 40 squat yaptım. Bebek uyanmazsa 20 dk da hiit kardiyo yapicam:KK66:

evet ya çok zevkli...ama ben kademe kademe arttıracağım inş......ne kadar zaman oldu başlayalı???
bu topik açıldığından beri atlıyorum yani kasımın ilk haftası falandı. Çok faydasını gördüm. Selulitlerim azaldı zayıfladım kondüsyon kazandım. En önemlisi çok vakit almıyor

kızlar bende atlıyorum ama bu ara eşim yasakladı bana, spordaki arkadaşı pazularımı ipe borçluyum demiş, inatla anlatamıyorum, kolların iyice kalınlaşıcak kaslı olacak yapma diyo. nbe kadar ip yağ yaktırır kas yapmaz desemde bu ara yasaklıyım yaaa :olamaz:

X