Canım ilk sayfada ilk mesajımda yazıyor ölçülerim bakabilirsin.. Çok faydalı..Konunuzu baştan sona okumadım kusura bakmayın. Ip atlamak bana çok mantıklı geldi. Vermem gereken 25 kilom var yaklaşık. Tabi ki sadece ip atlayarak vereceğimi düşünmüyorum boğazıma dur demeden olmaz. Ne kadar etkili olduğunu duymaya ihtiyacım var :) Kaç kilo verdiniz arkadaşlar?
Süpersin500 ip atladım bugün
Teşekkür ederim sende supersinSüpersin
neden cnm ...bir başlarsan devamı gelir....atlayamadığım gün kendimi kötü hisseddiyorumKizzzzlarrrrr maşallah hepinize.Ben niye atlayamiyorum.kolumu kaldıracak ne isteğim var nede gücüm.offf
İç sade kahveyi kalk zıpla şekerimKizzzzlarrrrr maşallah hepinize.Ben niye atlayamiyorum.kolumu kaldıracak ne isteğim var nede gücüm.offf
Yediklerinle orantılı o durum canım. Bir de karın kasları ile yağlar yer değiştiriyor. İlk etapta kilodan çok incelme söz konusu oluyor.750 ip atladım ....inceliyorum ama kiloda çok fark etmıyor
Alışkanlığa dönüşüuor dimi750 ip atladım ....inceliyorum ama kiloda çok fark etmıyor
Sesli güldümİç sade kahveyi kalk zıpla şekerim
Eh ne için varız şekerimSesli güldümiyiki varsınız.
Resmen bunu görmeyip dün ip atlayamadım gol attın heeeeVee bir Cumartesi muhteşemliğii 1000. @MiuLego