BU konuya bakıyordum dün atlamakla atlamamak arasında kalıp atlamamıştım. Rüyama girdi, rüyamda ip atlıyordum evde. Başlamak için işaret olarak alıyorum bunu
İlahi canım. Herzamanki halinle güzelleştirdin ortamı
Maşallah.ben yoğunluktan anca 100 yapabiliyorum.tatil bir baslasaydiCanlar 1000 tane atladımyanina da 35 squat. Erisin yağlaaaaar
Ooo maşallah canım. Dün atladınmı peki?Canlar 1000 tane atladımyanina da 35 squat. Erisin yağlaaaaar
Ben de 100Maşallah.ben yoğunluktan anca 100 yapabiliyorum.tatil bir baslasaydi
ewet canim dun de 1000 tane ip 35 squat yaptımOoo maşallah canım. Dün atladınmı peki?
hadi bakalım ...merakla bekliyoruz.....Selam kızlar bende atlamaya devam ediyorumgörenler aşırı farketmiş diyor inceldigimi söylüyorlar :) bu cuma ölçülerimi tekrar alacağım bakalım tam 1 ay olacak, ne kadar fark var çok merak ediyorum:)
evet ya çok zevkli...ama ben kademe kademe arttıracağım inş......ne kadar zaman oldu başlayalı???Bugünde ip atlama tamaam. İpi elime alınca kendimi durduramiyorum1100 ip 40 squat
bu topik açıldığından beri atlıyorum yani kasımın ilk haftası falandı. Çok faydasını gördüm. Selulitlerim azaldı zayıfladım kondüsyon kazandım. En önemlisi çok vakit almıyorevet ya çok zevkli...ama ben kademe kademe arttıracağım inş......ne kadar zaman oldu başlayalı???